Hej!
Miałam rano jechac na badania,bo mi zapomnieli ostatnim razem zrobić na tarczycę,ale ja tym razem zapomniałam sobie kasy z bankomatu wyjąć i d..a blada,no tyle,że się mogłam legalnie spóźnic do pracy

Po południu lecę na usg i chyba młodego będe musiała wziąść ze sobą,ale myślę ,ze to nie problem dla dra.
Post i tak dzielnie sobie radzisz

,więc się nie przejmuj ,poćwiczysz to będzie lepiej.Ja pod górkę też czasem musze porządnie przygazować,aż czasem za porządnie,ale się boję ,żeby w auto z tyłu nie przywalić,no i tym sposobem nieraz ruszam z piskiem opon

-też blondynka ;-)
Maciuś tez ma czasem takie akcje smoczkowe,ale już kategorycznie smoka wyrzuciłam,za to zdarza mu sie seplenić jak mały dzidziuś,no to mówię ,ze go nie rozumiem,bo jeszcze gotów zapomnieć normalnej mowy.
Kicrym,Survivor ja ciągle czekam na własciwy moment aby pieluchę odstawić,nawet sobie obiecałam,zę już ostatnią paczkę kupiłam,ale mój młody też pije hektolitry na noc i wiecznie ta pielucha mokra nad ranem,więc to chyba jeszcze nie ma sensu.W sobotę położyłam młodego w południe bez pieluchy i się nie zlał,w nocy też chciałam spróbować i ok 4 nad ranem miał lekko posikane gacie,ale prześcieradło suche,więc rozochocona sukcesami w niedzilę na drzemkę również pieluchy nie założyłam no i niestety

Tak więc jescze odpuszczam narazie.Najwazniejsze,że już w dzień mówi za kadym razem i w żłobku też
Kicrym 6 to i tak spoko w porównaniu do 5;-)
Renia super,ze wyjazd udany.Ja kocham morze o każdej porze roku i nawet tłumy mi nie starszne,już się nie mogę doczekac lipca.Oby jeszcze mój tak się zachowywał jak twój ;-)
Szkoda z tym przedszkolem

My własnie czekamy na wyniki naboru dodatkowego jeszcze tydzień.Już trudno ,ze to niemal na drugim końcu miasta,może później będzie szansa na przeniesienie.No i rozglądaj się za prywatnym,bo jeśli się dużo trzylatków nie dostało (u nas 246

) to też mogą być oblegane,u nas nawet w prywatnych już miejsc nie ma
Kate tak piszesz o tych krokietach to mi odrazu ochota na barszczyk przyszła

Zaraz oblece biura,może ktoś ma
Iza miłego popołudnia.Ja też jeszcze na kręglach nie byłam