Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

zdrówka dla Antonia!
tylko,ze odkąd młody dostał wczoraj pierwszą dawkę antybiotku,położył się niby spać,a po 15 min wstał jak młody bóg i dom roznosi.Kurcze jak tak dalej będzie to chyba do żłobka jutro pójdzie
Nie no w sumie do kontroli mamy iść.Kurde ale normalnie tajfun-nie na moje siły.A nie...bo nadal wisi i grozi:-) W radiu straszą gradem po południu, co zmotywowało mnei na tyle do roboty, że już skończylam zlecenie na 17Survivor[/B] nie zmokłaś? bo u nas tak o 10 lunęło![]()
Przyszło już następne, ale celowo nie ruszam - jakby co, wykręcę się burzą

ciepło ale wiaterek powiewa 

fajnie że się odezwałaś

dobre i to, bo w kwestii prezentów poniosłam totalną klęskę, aż jestem zła na siebie
pani w sklepie namówiła mnie na grę takie małpki, jakieś patyki taka zręcznościowa, nawet niezła co z tego, że od 5 lat, ale sobie pomyślałam że nie będę kolejny raz kupować puzzli z Zygzakiem, no i co zonk totalny
Młody tylko spojrzał i od razu pytanie czy to Zygzak
oczywiście zrobiło mi się żal, że prezent Mu się nie podoba, targnęła mną myśl coby biec do sklepu po puzzle z Zygzakiem, ale się ostatkiem sił opamiętałam i stwierdziłam, że nie będę szaleć bo za rok to dopiero będzie dla niego ważne święto bo będzie starszy itd, a teraz już chyba zdążył zapomnieć, że ma matkę totalne bezguście
to się wyżaliłam
a dziś już był w przedszkolu i jutro na pewno pójdzie;-)
pozdrawiam
Fajny dzień dziecka ma Maks.My siedziy w domu,bo nie dość ,ze choroba,to pogoda i tak do bani,właśnie mamy burzę. Z resztą mnie tez od dwóch dni gardło i węzły chłonne męczą,szyją nie mogę ruszać,a k mnie świnką straszy,ale jeszcze nie spuchłam ;-)
niezła jest ;-)

;-)