Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

zdrówka dla Antonia!
tylko,ze odkąd młody dostał wczoraj pierwszą dawkę antybiotku,położył się niby spać,a po 15 min wstał jak młody bóg i dom roznosi.Kurcze jak tak dalej będzie to chyba do żłobka jutro pójdzie
Nie no w sumie do kontroli mamy iść.Kurde ale normalnie tajfun-nie na moje siły.A nie...bo nadal wisi i grozi:-) W radiu straszą gradem po południu, co zmotywowało mnei na tyle do roboty, że już skończylam zlecenie na 17Survivor[/B] nie zmokłaś? bo u nas tak o 10 lunęło![]()
Przyszło już następne, ale celowo nie ruszam - jakby co, wykręcę się burzą

ciepło ale wiaterek powiewa 

fajnie że się odezwałaś

dobre i to, bo w kwestii prezentów poniosłam totalną klęskę, aż jestem zła na siebie
pani w sklepie namówiła mnie na grę takie małpki, jakieś patyki taka zręcznościowa, nawet niezła co z tego, że od 5 lat, ale sobie pomyślałam że nie będę kolejny raz kupować puzzli z Zygzakiem, no i co zonk totalny
Młody tylko spojrzał i od razu pytanie czy to Zygzak
oczywiście zrobiło mi się żal, że prezent Mu się nie podoba, targnęła mną myśl coby biec do sklepu po puzzle z Zygzakiem, ale się ostatkiem sił opamiętałam i stwierdziłam, że nie będę szaleć bo za rok to dopiero będzie dla niego ważne święto bo będzie starszy itd, a teraz już chyba zdążył zapomnieć, że ma matkę totalne bezguście
to się wyżaliłam
a dziś już był w przedszkolu i jutro na pewno pójdzie;-)
pozdrawiam
Fajny dzień dziecka ma Maks.My siedziy w domu,bo nie dość ,ze choroba,to pogoda i tak do bani,właśnie mamy burzę. Z resztą mnie tez od dwóch dni gardło i węzły chłonne męczą,szyją nie mogę ruszać,a k mnie świnką straszy,ale jeszcze nie spuchłam ;-)
niezła jest ;-)

;-)