Pabla where are you????
Kasia no te 300 to chyba dla mnie;-),bo maciek narazie 24 układa,to tak właśnie jest,jak się kupuje coś aby było.No nic,schowam na szafe i za kilka lat wyjmę;-)
Super dzieciaki miały atrakcje
Survivor dzisiaj słyszałam,ze to jednak nie od ogórków tylko od krów i człowieka

,więc tym bardziej ręki nie podawaj;-) Co do domu,to uwierz, okna wcale nie muszą być na pólnoc w ciemnym lesie,u moich teściów wystarczą grube mury,co się za cholerę nie dadzą nagrzać i ja tam nawet w lecie marznę

to ja już wolę upał szczerze mówiąc,chociaż jak wy macie okna na pd to w sumie przekichane,mi tylko rano grzeje na sczęście
Kicrym tak to wlasnie bywa z pożyczaniem.Ja starałam się trzymać,chociaż pamiętam ,ze na początku dużo rzeczy dałam koleżance jeszcze w UK.Potem tu pożyczałam te lepsze ciuszki,wiem że wróciły,ale czy wszystkie to pewna też nie jestem

Poza tym,no właśnie,ja wybrałam te lepsze "wyjściowe" że tak powiem i pożyczyłam, a widziałam,ze mały kumpeli po domu w tym śmiga

więcej jej już nie daje,chociaż raz się już upominała,ale mam wymówkę,ze te letnie z tamtego roku to na Maćka ciągle w większości dobre.
Eee tam przy najmniej będziesz miała usprawiedliwone baby zakupy;-)
A i bym zapomniała :GRATULACJE DLa KUBUSIA , CO W PIELUSZKI JUŻ NIE SIUSIA!!!
;-)
ja jako wyrodna matka nie wytrzymałam i młodego zawiozłam do żłobka

Lekarz powiedział,ze na dwór może chodzić,to czemy do złobka by nie mógł

A wiecie jak się cieszył

nie wiedziałam w które okno zaglądać,bo tak biegał z kumplami zaraz po wejściu na salę

Tym samym mam wolne:-) nasmażyłam naleśniki,poprałam,powiesiłam,jadę zaraz do OBI,bo wczoraj nic ciekawego na ten balkon nie znalazłam.Przy okzaji może karnisz i jakąś firankę do sypialni kupię,bo ciągle straszy.
U nas już grzeje na maksa.