Kasia, jakby jednak szał Ci wrócił.... to w nowym domu okien jest okolo 30...myślę, że będziemy co roku losować, które w tym sezonie myjemy
Kic, jest kuchnia węglowa z rozprowadzeniem ciepła na kaloryfery w 2 pokojach.. ogrzewanie planujemy w pierwszej kolejności robić i dach,a reszta to już ze środków bieżących - albo może jakąś imprezę dobroczynną zorganizujemy, czy sponsora poszukamy:-) R w środę jedzie narzucać się urzedowi gminy i wykonać sondaż lokalny w sklepie, u księdza i u strażaków i jak wypadnie korzystnie, to bedziemy się na podpisanie umowy przedwstępnej umawiać, a potem z namiotem wyprowadzę się pod bank w celu przyspieszenia uzyskania kredytu

Dla nieznudzonych jeszcze tematem, ktory lada moment nawet mnie zacznie nudzić

wrzucam na zamknięty link do detalicznych zdjęć posiadłości - uwaga niektore widoki mogą być wstrząsające dla osob preferujących wnętrza nowoczesne, ale dom ma okolo 250 lat, więc jak na ten wiek, to jest super modernistyczny
Izabelka, to co, teraz codziennie bedą u Was pierogi?:-) wyślę do Was Flo, bo ona we wszelkich zakładach gastronomicznych niezmiennie zamawia ruskie
Kamu, a może na zamkniętym ujawnisz rąbka tajemnicy? Strasznie ciekawa jestem, co wymyśliłaś

I fakt, za tysiaka, to nie bardzo się opłaca cały boży dzień w pracy siedzieć
Wracam do roboty, Flo u siostry, jutro też, bo mam straszne zaległości, a z nią już teraz w ogóle pracować się nie da....grzeczna w miarę jest, ale dopadł ją pęd wiedzy i zadaje 400 pytań na godzinę dosć ekspansywnie domagając się odpowiedzi..."Mamo, a czemu ja nie mam dużych piersi?", "Mamo, a czy w naszym nowym domku bedzie telewizor", "Mamo, a wiesz, że moim największym przyjacielem jest Benuś?"