Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a ogrzewanie jakie?węgiel?
:-)

Dla nieznudzonych jeszcze tematem, ktory lada moment nawet mnie zacznie nudzić
wrzucam na zamknięty link do detalicznych zdjęć posiadłości - uwaga niektore widoki mogą być wstrząsające dla osob preferujących wnętrza nowoczesne, ale dom ma okolo 250 lat, więc jak na ten wiek, to jest super modernistyczny

I fakt, za tysiaka, to nie bardzo się opłaca cały boży dzień w pracy siedzieć

u nas niby ogrzewanie zrobione - w sensie centralne i nowy węglowy piec który to wszystko ogrzewa ale ja jakbym tam miała mieszkać to wolałabym przerobić na gaz, wiem że to cholernie drogo wychodzi ale jednak mniej syfu i roboty niż z węglem. No i stare piece jeszcze w pokojach stoją, ale ja preferuję odrobinę nowoczesności
zaraz lecę na zamknięty
o Kubie oczywiście piszę, pojechał znowu z babcią na wieś jako rasowy rolnik oglądać jak pracują kombajny i wszelakie sprzęty rolnicze
właśnie poprasowałam sobie na spokojnie stertę ciuchów, wyprałam pościel, postawiłam obiad, wypakowałam zakupy i pewnie lada moment Liwcia zażąda cyca jak będę chciała odpocząć

Flo pojechała z R przeprowadzać moją siostrę (3 ulice dalej a to już 5 etap przeprowadzki
) - zabrała ze sobą duplo, więc pewno zgubi 90% klocków, ale trudno taka cena spokoju w domu. R coś marudzi, że jutro do Lwówka to by sam wolał jechać, ale zważywszy, że mam jeszcze 40 stron do piątku, nie ma takiej możliwości...niech się uczy, że potencjalnemu jedynemu żywicielowi, należy usuwać przeszkody w postaci wlasnego dziecka spod nóg:-)

A internista w szoku,zę się nie leczę
No więc dzisiaj na badania,codziennie pomiary ciśnienia,chociaż to to akurat mam ok,a w czwartek jeszcze EEG i jakieś tam jeszcze badania i spowrotem do niego z wynikami.Ciekawe co tam wymyśli i ciekawe co z dalszym L4,bo narazie mam do piątku.Pewnie do gina wyśle,tylko,ze ten jakiś kurde nietryb chyba,no tak ciąża nie choroba

teraz już w domciu
ale fajnie jak ktoś robi a Ty tylko doglądasz
oby te strony szybko leciały
a no i za tego syna trzymam kciuki
co za gin że tego nie zauważył??nie robi morfologi?a teraz to L4 masz ciążowe czy normalne?
faajnie
:-)
Madzia, piękny brzuszek. Fajnie, że odpoczywasz, ale masz dbac o siebie! A ten gin to jakiś nie halo...