Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Jutro jedziemy z rzeczoznawcą do tego wybranego domu i zobaczymy...mam mieszane uczucia, bo jak odkryłam przypadkiem (okazuje się że znajoma siostry jest z sąsiedniej wsi), tam są solidne powodzie:-( Co prawda w niżej polożonej części wsi, ale jednak...nawet już do sołtysowej dziś dzwoniłam i przemaglowałam jej wnuka na tę okoliczność a przy okazji i dopytalam o wszystko inne...młody czlowiek był wyjątkowo grzeczny, bał się pewno napyskować starszej pani i grzecznie wszystko opowiedział, jak się we wsi mieszka
Generalnie straszny zamęt jest, mam tylko nadzieję, że tym razem płodny i skuteczny;-)
Wbrew komentarzom na forach, moim zdaniem to jest film jednak dla starszych dzieci (zwłaszcza takich pod 40-tkę
), więc tak naprawdę wyjście do kina stało się nie atrakcją dla Flo, a dodatkowym prezentem dla R, który dziś kończy ....dzieści kilka lat:-)

Ale te dzieci szybko dorastaja;-)
1000zl za to ze caly czas siedzialas w pracy

dziś od rana siedzimy w basenie, teraz wróciliśmy ze spaceru bo coś grzmi pewnie burza będzie, albo przejdzie bokiem
dlatego ja nie chcę zaczynać bo jeszcze bunt wózkowy będzie i chyba się potnę bo dla kogo będę nowości szukać
nasz dom przy małej rzeczce stoi i nigdy nie był zalany
mimo deszczu jakoś woda gdzie indziej ujście ma

fajnie tak coś wygrać

co za palant z tego gościa, tyle harówy i 1000zł
czy wy jeździcie do zoo pod Kraków?coś mi znajoma napomniała że gdzieś koło Krakowa jest fajne ZOO, nie takie ogromne jak u nas w Chorzowie, że się chodzi i chodzi i obejść nie można

Ale generalnie wygląda na to, że go kupimy...będzie wiadomo w ciągu tygodnia, tymczasem idę wpaśc w panikę z powodu potencjalnej wyprowadzki na wieś w połowie listopada, czasie najmniej ku temu odpowiednim