Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Siedzimy z G i saczymy piwko, G oglada mecz a ja czytam co u Was
A moze bedziecie mialy dzieci w tym samym czasie;-)
to wlasnie ona szalala na punkcie tego wozka
Liwcia widac rosnie zdrowo na cycku
Udanej wycieczki zycze
Misia nie moze doczekac sie jazdy pociagem, od soboty mam urlop wiec moze sie cos wymysli

Gada jak najeta czasami jest nieznosna ale dajemy rade. Seba wrocil niezbyt szczesliwy(chcialby cale wakacje spedzic we Wloszech
) teraz ma co robic bo przyjechal G chrzesniak do dziadkow

,ale zadowolona jesteś,chyba fajny jest co? a ten drugi to wklej jakiegoś linka ,obczaimy. Mi się nasz Quinny też juz znudził,chociaż narazie tylko stoi nieużywany
,ale K by mnie chyba w wariatkowie zamknął.Poza tym inne wydatki na głowie więc passuje.
,na szczęscie daje się jeszcze spacyfikować i oszukać i nie widzi,ze K też już wstaje ,bo zaczął by z nim bajerować,a tak to pospaliśmy dzisiaj nawet do 7.30 i pewnie dłuzej bysmy spali,tylko do złobka trzeba było się zbierać i do lekarza rejestrować.

no nic, mam nadzieję, że bedzie dobrze

Ale nad zmianą gina to bym chyba na Twoim miejscu pomyślała...bo to oczywiste zaniedbanie, że Ci wyników na bieżąco nie monitoruje, skoro w ciązy tak czy inaczej wiele nie brakuje, żeby w anemię wpaść. Ale dobrze, że problem wyłapany no i smacznego pod tę wątróbkę:-)
Wieczorem mają dzwonić właściciele (potrzebują calego dnia na ustalenie czy mogą spuścić 5 (słownie: pięć
) tysięcy...i wstępnie na sobotę jesteśmy umówieni na umowę przedwstępną... stres mnie zabije pewnie, choc dziś jak sobie solidnie kropli nasercowych strzeliłam, to spokój odzyskałam...może czas zostać alkoholiczką i życie stanie się łatwiejsze?