Madzia, a jakieś badania serca masz zlecone? Z tych objawów co piszesz, to wyglądają dość podobnie do tego, co ja mam, jak mi serce przy zmianie pogody szaleje... może to jakieś niedotlenienie krwi spowodowane uciskiem, a że krew ogólnie anemiczna to takie objawy daje? Daj koniecznie znać, co po wizycie!
Izabelka, a to się z przetwórstwem rozkręciłaś! Ja w tym roku nie zrobiłam ani jednego słoika, bo i czasu nie było i owoce takie drogie, że nie bardzo się opłacało, a w tym domu jedynym tolerowanym warzywem są ogórki kiszone, więc nie ma dla kogo się starać
Dorka, no to oby do urlopu! Widziałam zdjęcia i widzę, ze Ci ocet jabłkowy służy wyjątkowo

Z Asią oczywiście, że się martwie, bo druga ciąża w tym barbarzyńskim kraju mnie przeraża lekko....no ale oni się uparli, że wszystko ma być jak w niemieckim zegarku, odstęp między dziećmi precyzyjnie wyliczony, płeć i kolor wlosów pewno też

no nic, mam nadzieję, że bedzie dobrze
Dla ciekawych, zrobiłam test jest negatywny, ale czuję się wstrętnie, a @ brak...najwyraźniej stres domowy jest silniejszy niż mi się wydaje:-( R właśnie odstawił Flo do siostry i ruszył do Lwówka zbierać informacje: jak research wypadnie pozytywnie to się umawiamy na podpisanie umowy....teraz jeszcze mnie schiza dopadła, że oni ten dom sprzedali tymczasem...ech, chciałabym tak chociaż z miesiąc odpoczynku od martwienia się