reklama
hejka wieczorkiem
Madzia wkleje zdjęcia jak przyjdzie bo kupiłam od forumowej koleżanki z "Wózkomanii". No nagadałabym temu ginowi porządnie, bo ewidentnie facet zaniedbał tą kwestię, ja brałam też jakieś żelazo w tabletkach, coś na s..
no i bakterie w moczu lecz ostro bo ja miałam jakąś małą infekcję a przeszło cholerstwo na małą
Surv bądź dobrej myśli, na pewno inaczej się będzie mieszkać ale Wy lubicie takie klimaty
no a właściciele hmmm no jakby to 50tys było ale 5
Dorka ach sama jestem ciekawa jakie bboo sobie sprawili
:-)moje prawdopodobnie jutro dojedzie
:-):-):-)
Madzia wkleje zdjęcia jak przyjdzie bo kupiłam od forumowej koleżanki z "Wózkomanii". No nagadałabym temu ginowi porządnie, bo ewidentnie facet zaniedbał tą kwestię, ja brałam też jakieś żelazo w tabletkach, coś na s..

Surv bądź dobrej myśli, na pewno inaczej się będzie mieszkać ale Wy lubicie takie klimaty

Dorka ach sama jestem ciekawa jakie bboo sobie sprawili

survivor26
Mamy lipcowe'08
Iza, Ty tak dobrowolnie w wakacje o 7 wstajesz, żeby nie wyjść z wprawy?:-) Myśmy dziś wstali po 8, bo musiałam zlecenie odespać, a R wyjazdy. Po południu Flo ma jechać po raz pierwszy sama do babci...nie wiem, czy ta wizyta potrwa dłużej niż kwadrans, ale ok, wykonajmy ten eksperyment, żeby potem babcia nie mówiła, że to my dziecka nie chcemy dawać

Z domem zakrętu ciąg dalszy (opiszę to w książce, jak babcię kocham
) własciciele drugą dobę się dogadują, oczywiście wczoraj nikt nie zadzwonił, dziś sama zadzwoniłam i się okazalo, że miała zadzwonić siostra nr 2, ale myślała, że ma zadzwonić siostra nr 1, ale brat nr 1 źle przekazał....obłęd w ciapki, moim zdaniem wynikający z pazerności... jak pochwaliłam poprzednim razem utrzymany w dobrym stanie kubeł poniemiecki (nic nie wart oprócz wartości sentymentalnej) to za drugą wizytą już go w zasięgu wzroku nie było
Dobrze, ze nie pochwaliliśmy, że podłogi w dobrym stanie, bo by też zniknęły
No nic, wrzucam kolejną porcję nerwosolu, wizytę u gina przenoszę na grudzień, bo wczesniej pewno @ nie dostanę z nerwów i do przodu

Z domem zakrętu ciąg dalszy (opiszę to w książce, jak babcię kocham

witajcie moje panie
melduję sie, że wrócilam po wojarzach
u mamci bylo cudnie ale zdeczka chyba już za długo byłam
(mamy z mamą identyczne charaktery
) ale za to Tosienka wychasana, wybiegana, bo u rodzicow wybieg na dwroku to konkretny, nie to co u nas
dwa kroki i zaliczona glowka w dom sąsiada
ja trzy kilo do przodu k*** mać
ale teraz za to normoalnie się glodzę;-)
no i zdązyliśmy zaliczyć wczoraj Kalisz:-) (spotkanka interesowe;-)) i powiem Wam, że takie 400 km w tamta i 400 na powrót to juz nie na mojee lata
ale wszystko gites zalłatwione;-) no ale w nastepnym mam chyba Gdanska do obrobki i nie wiem czy też Kraków
nie przeczytalam wszystkiego to wybaczcie, ale po ostatnich postach moja blond dedukcja wysnula wnioski, że nasza Pat coś tam kombinowala
trzymam kciuki a co by transakcja poszła po Waszej myśli i co by Wam framugi chociaż zostawili
no i dzialaj kochana, działaj
ja wczoraj stresa zlapalam, bo jak jechalismy do tego Kalisza, to nam przelecialy nad samochodem dwa boćki
i normalnie umawiam sie do ginka na jakies zabezpieczanko, bo to nie przelewki
a jutro mam panią tesciową gościć (przyjeżdża poopiekować się Tosią) bo idziemy do koleegi na 40tkę:-)
dobra a teraz uciekam, bo chociaż troche chce nadrobić zaleglosci
melduję sie, że wrócilam po wojarzach

u mamci bylo cudnie ale zdeczka chyba już za długo byłam

no i zdązyliśmy zaliczyć wczoraj Kalisz:-) (spotkanka interesowe;-)) i powiem Wam, że takie 400 km w tamta i 400 na powrót to juz nie na mojee lata

nie przeczytalam wszystkiego to wybaczcie, ale po ostatnich postach moja blond dedukcja wysnula wnioski, że nasza Pat coś tam kombinowala

a jutro mam panią tesciową gościć (przyjeżdża poopiekować się Tosią) bo idziemy do koleegi na 40tkę:-)
dobra a teraz uciekam, bo chociaż troche chce nadrobić zaleglosci

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
witam z rana
Dzieciaki oglądają Kajtusia to mam chwilę na kawkę, która pije??:-)
Tosika, ale szalejesz, jak będziesz miała chwilkę będąc w Kraku to może małe spotkano?
Boćki powiadasz?? to może to Ty przejmiesz pałeczkę na forum???

My sie lenimy dalej.
Czwartkowy wypad do Zoo, udany, wczoraj miałam dzień zakupowy
i oczywiście wszystko dla dzieciaków:-) no prawie, zaczęłam poszukiwania sukienki na wesele, a raczej dwóch sukienek bo wesele na dwa dni, zakupiłam też w sklepie brafittingowym nowy biustonosz, bo w poprzednim już gubiłam swoje pryszcze
dzisiaj dalszy dzień z szyciem, uszyłam wkońcu jeden pokrowiec na fotel, drugi teraz czeka na swoją kolej, poza tym mam w planach bluzkę dłuższą dla Iki i dla mnie
, pościel Iki wkleiłam na bloga
dla zainteresowanych)
a w międzyczasie biegnę do dzieciaków
paaaaa
ps..Surv i jak,są jakieś efekty zastanawiania się???
Dzieciaki oglądają Kajtusia to mam chwilę na kawkę, która pije??:-)
Tosika, ale szalejesz, jak będziesz miała chwilkę będąc w Kraku to może małe spotkano?
Boćki powiadasz?? to może to Ty przejmiesz pałeczkę na forum???
My sie lenimy dalej.
Czwartkowy wypad do Zoo, udany, wczoraj miałam dzień zakupowy

dzisiaj dalszy dzień z szyciem, uszyłam wkońcu jeden pokrowiec na fotel, drugi teraz czeka na swoją kolej, poza tym mam w planach bluzkę dłuższą dla Iki i dla mnie

a w międzyczasie biegnę do dzieciaków
paaaaa
ps..Surv i jak,są jakieś efekty zastanawiania się???
Ostatnia edycja:
survivor26
Mamy lipcowe'08
Ja piję na kaca reddsowego, bo wczoraj z tych nerwów nic nie jadłam i mnie jedna puszka załatwiła
Skutki nerwów jednakowoż ambiwalentnie pozytywne: @ jest, umowa przedwstępna bedzie jutro...już nawet nie bardzo się zaplułam, tłumacząc cierpliwie sprzedającym, że nie, nie przywieziemy zaliczki w walizce, oraz tak - te pieniądze co idą internetem z jednego konta na drugie, są naprawdę i będzie je można wypłacić
Na podpisanie umowy umówiliśmy się w luksusowym zajeździe przy autostradzie, na szczęćie tu pod Wrocławiem, i mimo daleko posuniętej podejrzliwości stron udało się wynegocjować, że hasło i różowe kominiarki nie będą potrzebne
reasumując, coraz więcej wskazuje na to, że w okolicach polowy listopada wylądujemy na własne życzenie na zadupiu
R entuzjazm nadal niesie, dziś nawet oświadczył, ze może byśmy kawał pola dokupili i zajęli się uprawami....i to mówi człowiek, który nie dał się przekonać do przekopania metra mamy ogrodu twierdząc, że go robota w ziemi brzydzi

Tosika, to już nie mogliście z tego Kalisza i do nas zajrzeć? Toż to w porównaniu z resztą trasy rzut beretem
Post...to jest lenienie się?
Zaraz zajrzę na bloga popatrzeć na skutki lenistwa;-)
Dobra, zmykam, bo robota czeka a na jutro jeszcze muszę przygotować łączone przyjęcie urodzinowe R i szwagra...no a przedpołudniem jedziemy tę umowę podpisać i się zacznie jazda
aaaa Post, Ty chyba robiłaś tort chałwowy? Przypomnisz przepis, bo znalazłam kilka w sieci, ale sporo różniących się i nie wiem, ktory wybrać:/

reasumując, coraz więcej wskazuje na to, że w okolicach polowy listopada wylądujemy na własne życzenie na zadupiu

Tosika, to już nie mogliście z tego Kalisza i do nas zajrzeć? Toż to w porównaniu z resztą trasy rzut beretem

Post...to jest lenienie się?

Dobra, zmykam, bo robota czeka a na jutro jeszcze muszę przygotować łączone przyjęcie urodzinowe R i szwagra...no a przedpołudniem jedziemy tę umowę podpisać i się zacznie jazda

aaaa Post, Ty chyba robiłaś tort chałwowy? Przypomnisz przepis, bo znalazłam kilka w sieci, ale sporo różniących się i nie wiem, ktory wybrać:/
reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Surv..to owocnych umów
Tort robiłam z przepisu z kultowego bloga moich wypieków, tylko uzyłam samego masła do masy, jakoś mnie nie przekonuje margaryna
jest super :-)
to ten
Tort chałwowy
Tort robiłam z przepisu z kultowego bloga moich wypieków, tylko uzyłam samego masła do masy, jakoś mnie nie przekonuje margaryna
jest super :-)
to ten
Tort chałwowy