Uff my wróciliśmy ze spaceru, zahaczyłam od reala bo M chciał piwko i weszłam do H&M'u
kupiłam młodemu spodnie bo są teraz 20zł taniej
Madzia no chciałam gondolkę ale w PL cięzko dostać (bo ogólnie cameleon jest sprzedawany w zestawach) a z ebay wysyłka jest strasznie droga
poluję na używane adaptery pod fotelik MC ale na razie pusto na all więc nadal jeździmy xq;-)
Oj u mnie by o 5 pobudka nie przeszła
super że przesypia całą noc bez sikania, a może właśnie to sikanie go budzi??Mnie się wydaje że to właśnie Kubę wybudza nad ranem dlatego go odsadzam 
lecę bo Liwka jęczy, najwidoczniej jeden cycek nie wystarczy

kupiłam młodemu spodnie bo są teraz 20zł taniej
Madzia no chciałam gondolkę ale w PL cięzko dostać (bo ogólnie cameleon jest sprzedawany w zestawach) a z ebay wysyłka jest strasznie droga
poluję na używane adaptery pod fotelik MC ale na razie pusto na all więc nadal jeździmy xq;-)
Oj u mnie by o 5 pobudka nie przeszła
super że przesypia całą noc bez sikania, a może właśnie to sikanie go budzi??Mnie się wydaje że to właśnie Kubę wybudza nad ranem dlatego go odsadzam 
lecę bo Liwka jęczy, najwidoczniej jeden cycek nie wystarczy

Ja bardzo lubie chodzic po ZOO i Misia pewnie by sie cieszyla, moze jeszcze nam sie uda
Wczoraj jak padla o 17.30 spala do 7.15 z dwiema przerwami
poczytałam w necie i chyba zrobił mi się zgorzel, jutro bombarduje moją dentystkę niech mnie przyjmie ekspresowo bo ja tu niedługo się wykończe
mam nadzieję, że jak prywatnie to szybko to pójdzie bo jestem ledwo żywa:-( na dodatek Mały kaszle, teściowa mówiła że miał dzisiaj troszkę temperatury 37,2
miłego wieczoru;-)