reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Uff my wróciliśmy ze spaceru, zahaczyłam od reala bo M chciał piwko i weszłam do H&M'u:-pkupiłam młodemu spodnie bo są teraz 20zł taniej:tak:
Madzia no chciałam gondolkę ale w PL cięzko dostać (bo ogólnie cameleon jest sprzedawany w zestawach) a z ebay wysyłka jest strasznie droga:baffled:poluję na używane adaptery pod fotelik MC ale na razie pusto na all więc nadal jeździmy xq;-):happy:
Oj u mnie by o 5 pobudka nie przeszła:-psuper że przesypia całą noc bez sikania, a może właśnie to sikanie go budzi??Mnie się wydaje że to właśnie Kubę wybudza nad ranem dlatego go odsadzam :tak:
lecę bo Liwka jęczy, najwidoczniej jeden cycek nie wystarczy:sorry2::-p:-D

reklama
Hej! Wykorzystaliśmy ładną pogodę i wreszcie skoczyliśmy do zoo. Dzieciaki bardzo zadowolone:tak:
Post, Ika bardzo dzielna - bardzo długo w przedszkolu wytrzymała!
Kic, mówisz, że w H&M przecenę upolowałaś? ;-)
Surv, ale się byczysz!

Kasia, byczę się aż do zmęczenia:-) Dopiero 20, a ja już zrobiłam wszystko co możliwe, żeby nic nie zrobic i tak dziwnie jakoś, jak nikt głowy nie truje:-p Trochę głupio iśc spac o 20, to chyba zarzucę Robin Hooda on line i jakos przetrwam do nocy:-D

U nas tez pogoda bardzo fajna, Flo cały dzien podobno na placu zabaw spędziła (wyjazdu trzeba, zeby ojciec się porządnie zajął:-p) i podobno jakieś akty niewiarygodnej odwagi, typu zjazd ze zjeżdżalni, prezentowała:-)

Kic, no ja dziś na allegro sobie sesję urzadziłam, bo czas na wymianę garderoby na zimową... apropos, czy buty na zimę kupujecie w obecnym rozmiarze, czy o numer większe? Flo ma jakąś niewymiarową nogę, jedne kozaki z ubieglej zimy niby wchodzą, drugie nie...a takiej samej wielkości są:baffled: I gwizdnęli mi sprzed nosa taką fajną kurtkę zimową...choc chyba dobrze, bo kupic chcialam ją z nadzieją na przelewy, ktorych jeszcze nie ma i bylby zonk jakbym wygrała;-)

U nas generalnie od miesiąca nie ma pieluchy w nocy, staram się nie dawac pic przed snem, ale Flo generalnie za rzadko korzysta z toalety i jej się na noc najwyraźniej kumuluje:baffled: Budzi jej nie chcę, bo wtedy jest dzika awantura i brak snu przez godzine, więc juz chyba te sporadycznie mokre gacie wolę:-p

no nic, idę się dalej byczyc...cieżka to praca:-D:-D

No czesc! Wczoraj sie urwalam wczesniej z pracy i pojechalismy na wies do mojej kuzynki:tak:
Misia praktycznie juz spi bez pieluchy, juz raczej nie zdazaja jej sie wpadki:tak:W przedszkolu 2 dni suche narazie:-D
Survi ale masz labe:-D No i nie potrzebnie nazwalas Flo tchorzem, widac ze jest odwazna:tak:
Kasia my w tym roku nie zdazylismy dojechac do ZOO:eek: Ja bardzo lubie chodzic po ZOO i Misia pewnie by sie cieszyla, moze jeszcze nam sie uda:tak:
Iza super ze imprezka udana:tak:
Kic fajnie masz z tym H&M w Tczewie bedzie dopiero na wiosne:tak:
Madzia brawo dla Macka za samodzielnosc:tak:Widzialam Wasza sesje- super:tak:Mojej siostry chlopak jest fotografem i czaje sie zeby Go poprosic o sesje tyle tylko ze bede ja ogladac za 0,5 roku(nie pokarze zdjec przed obrobka:baffled:).
Dzis przewidziany kosciol i grill u G kuzyna na dzialce:tak: Misia ma katar i jutro chyba nie pojedzie do przedszkola:no: Wczoraj jak padla o 17.30 spala do 7.15 z dwiema przerwami:-D

U nas kolejny słoneczny i ciepły dzień. Czy ja już pisałam, że taki wrzesień lubię? ;-)
Planów na razie nie mamy. Na pewno będzie spacer, rowerki. Jak na razie wymalowałam pazury i czekam aż wyschną. Od wtorku zaczyna mi się angielski:eek: Post, Ty nie miałaś przerwy wakacyjnej, co?

Hejka:)
Kasia spodnie są w promocji, spodnie powyżej 30zł kosztują 20zł mniej, akurat kupiłam za 39,90 więc zapłaciłam tylko 19,90:tak:już dość przebrane więc rozmiary same duże, jedne tylko znalazłam na 92 reszta powyżej 104:confused2:
Dorka o to pewnie będziesz szaleć zakupowo jak go (h&M) otworzą:tak::-p:-)
Surv ja z all mało kupuję bo koszt wysyłki znacznie podwyższa cenę towaru, wolę promocje i wyprzedaże:-paczkolwiek upatrzyłam sobie dla Liwci fajną bluzę i spodenki u jednego sprzedawcy, zobaczymy jak pójdzie licytacja:-pa co do butów to sama nie wiem, Kuba od dłuższego czasu nosi 23/24, na wiosennej wyprzedaży w Smyku kupiłam mu zimowe w rozmiarze 26 za całe 20zł:-pmam jeszcze półbuty lekko ocieplane z MacArthura (nie wiem jak się pisze:-p) na 25 no i zeszłoroczne Bartki na 24 także numeracja full;-):-D:-Dzobaczymy które będą dobre:tak:

U nas też słonecznie, właśnie wróciliśmy z kościoła, nakarmię Liwcię i ide spać:-p

hejka,
Lena też ma tak 23/24 i mam na jesień superfity 23, i ecco i mrugała na 24 więc powinny wystarczyć. A na zimę to zobaczymy. Muszę przejrzeć szafę jak stoimy z kurtkami itp.
my wstaliśmy dziś około 9:00 :-) ale Lena znów miała kiepską noc, co rusz budziła się z płaczem....bidulka moja. Ale rano humor super.
Pojechali z M na basen, Sońka śpi a ja pichcę jakiś obiadek. U nas też piękna pogoda dziś, ja też lubię taki wrzesień.

Hej Hej
U nas pogoda super, zapowiadają się urodzinki w ogrodzie.
mimo że jutro oficjalnie ma urodziny to prezenty dostał już ze względu na dzisiejszą imprezę:tak:
Z rolek zadowolony, wkońcu ma swoje:-), no i dostał autko oczywiście ..najlepsze na świecie czyli punto:-D:tak::tak::tak::tak:. Od babci dostał wielką śmieciarę wadera i normalnie spokój, bo się bawili cały czas:tak:
Ja torcik wczoraj zrobiłam , Madzia Surv,...faktycznie masa prosta jak drut i w dodatku smaczna, lukier też wyszedł oki bo znalazłam wkońcu białe Marsmalows:tak:
Kasia..no ja nie mam przerwy w angielskim
Kic..Sklep z wózkami i H&M i wszystko gra, zresztą w H&M cały czas jest coś na promocji.

Jeśli chodzi o buty zimowe to mamy 27 i 29, ale myślę że te 27 powinny być jeszcze dobre.
Cinek ma już nóżkę 25 więc jemu pewnie 26 wypada kupić, ale to jeszcze podumam i zmierzę mu nogę tak za miesiąc i wtedy będę kupować.

Jeśli chodzi o pieluchy to ja młodej zakładam na noc i zazwyczaj są suche ale np dzisiaj full była,
W ciągu dnia do spania nie zakładam i czasem sobie zapomni
muszę sie wkońcu poważnie za to zabrać i pilnować aby nie dawać picia przed spaniem i wysadzać w nocy i zlikwidować pieluchy , no ale to może jak się w przedkszkolu zadomowi,
ok to lecę bo niedługo goście przyjadą
paa

reklama
Hej, a ja pomimo leniwiej niedzieli mam chandrę i humor taki, że bez kija nie podchodź:baffled: od paru dni boli mnie ząb który nota bene na koncu maja był leczony:szok: poczytałam w necie i chyba zrobił mi się zgorzel, jutro bombarduje moją dentystkę niech mnie przyjmie ekspresowo bo ja tu niedługo się wykończe:wściekła/y: mam nadzieję, że jak prywatnie to szybko to pójdzie bo jestem ledwo żywa:-( na dodatek Mały kaszle, teściowa mówiła że miał dzisiaj troszkę temperatury 37,2:no: normalnie całe wakacje spokój a tu dwa dni w przedszkolu i już problem:-( ja już nie mam siły:wściekła/y: sorry, że postękałam, ale musiałam:-)

wyprzedaże mówicie, ja jak jeżdżę do h&m to nigdy żadnych promocji nie widzę, a jak już coś znajdę to albo jakiś szajs albo zarypiście drogie:-p a może po prostu nie umiem szukać:tak: nic zmykam bo łeb mi pęka, a tabletki średnio działają, jednak kit z zębem ważne żeby Mały był zdrowy:zawstydzona/y: miłego wieczoru;-)

Do góry