reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Aaaa...to jednak mądrość ludowa nie kłamie i nie da się długo bez czopa chodzić;-) No to trzymam kciuki, żeby mała się urodzila cała i zdrowa jeszcze dziś!

reklama
Na razie telefon milczy a ja nie chcę do niej pisać żeby jej nie stresować,ale jestem ciekawa jak jej idzie:) z naszymi parciami powinno iść szybko :p
Spóźnione życzenia dla naszych solenizantek:)
Kuba przeziębiony, bez antybiotyku ale do końca tygodnia w domu, ja mam temperaturę, gardło boli okropnie idę do lekarki na 16.30, Oliwia ma lekki katar, mam dawać witc i wapno żeby nie złapała od nas. ogólnie czuję się bardzo słabo i wszystko mnie boli:/
Co do prezentów u mnie na Mikołaja zawsze były drobiazgi i tej tradycji się trzymam :) kupiłam Kubie nowe puzzle, wrzucę kilka słodyczy i starczy, a pod choinkę Dzieciątko przynosi większe prezenty więc dostanie stoliczek+krzesełko+relingi z kubeczkami no i nowe kredki, flamastry, ciastoliny :)
KATE i na Ciebie przyjdzie pora:)
Surv wow masz duuużą rodzinkę:-pu mnie mniej :)
Kamu to widzę odpoczywasz:)
muszę spadać do marudy:sorry2:jak ja z nimi wytrzymam:baffled:

No to otwieramy szampana dziewczyny!
dostałam smsa od Madzi
"Majka już z nami, śliczna i zdrowa.ur o 18.05 3200g i 56cm"
Tak więc Madziu gratulacje jeszcze raz!odpoczywajcie i cieszcie się sobą!

Uff dzieciaki śpią więc mam chwilkę aczkolwiek oczy mnie szczypią od groączki:baffled:byłąm u lekarki, na szczęście anginy nie ma, mogę brać propolki, tantum verde no i paracetamol na gorączkę. Kuba się rozkłada totalnie, kaszle okropnie, nos zawalony a wieczorem doszła lekka temperatura:-(pewnie w środę pójdziemy po antybiotyk:-(mam tylko nadzieję że mi Liwci nie zarazi:baffled:
spadam spać, lekarka dziś stwierdziła ze Liwia ma opuchnięte dziąsła:szok:o nie, zęby???jeszcze nie teraz, oj nie:no:
spokojnej nocki (szczególnie sobie bo od kilku dni znowu częste pobudki:-()

reklama
Majeczko witaj na świecie. Madziu ogromne gratulacje :tak:.Super że już po wszystkim. Cieszcie się sobą, i wracaj do nas szybko.

Kic przkaż Madzi pozdrowienia, i całuski dla Majci.

Do góry