reklama

Lipiec 2008

reklama
Na razie telefon milczy a ja nie chcę do niej pisać żeby jej nie stresować,ale jestem ciekawa jak jej idzie:) z naszymi parciami powinno iść szybko :P
Spóźnione życzenia dla naszych solenizantek:)
Kuba przeziębiony, bez antybiotyku ale do końca tygodnia w domu, ja mam temperaturę, gardło boli okropnie idę do lekarki na 16.30, Oliwia ma lekki katar, mam dawać witc i wapno żeby nie złapała od nas. ogólnie czuję się bardzo słabo i wszystko mnie boli:/
Co do prezentów u mnie na Mikołaja zawsze były drobiazgi i tej tradycji się trzymam :) kupiłam Kubie nowe puzzle, wrzucę kilka słodyczy i starczy, a pod choinkę Dzieciątko przynosi większe prezenty więc dostanie stoliczek+krzesełko+relingi z kubeczkami no i nowe kredki, flamastry, ciastoliny :)
KATE i na Ciebie przyjdzie pora:)
Surv wow masz duuużą rodzinkę:-pu mnie mniej :)
Kamu to widzę odpoczywasz:)
muszę spadać do marudy:sorry2:jak ja z nimi wytrzymam:baffled:

No to otwieramy szampana dziewczyny!
dostałam smsa od Madzi
"Majka już z nami, śliczna i zdrowa.ur o 18.05 3200g i 56cm"
Tak więc Madziu gratulacje jeszcze raz!odpoczywajcie i cieszcie się sobą!

Uff dzieciaki śpią więc mam chwilkę aczkolwiek oczy mnie szczypią od groączki:baffled:byłąm u lekarki, na szczęście anginy nie ma, mogę brać propolki, tantum verde no i paracetamol na gorączkę. Kuba się rozkłada totalnie, kaszle okropnie, nos zawalony a wieczorem doszła lekka temperatura:-(pewnie w środę pójdziemy po antybiotyk:-(mam tylko nadzieję że mi Liwci nie zarazi:baffled:
spadam spać, lekarka dziś stwierdziła ze Liwia ma opuchnięte dziąsła:szok:o nie, zęby???jeszcze nie teraz, oj nie:no:
spokojnej nocki (szczególnie sobie bo od kilku dni znowu częste pobudki:-()

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry