Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
)a na spacerze nie ma ryku tylko jedziemy, oglądamy i gadamy
:-)kurcze i mam wrażenie że Kuba w jej wieku więcej gaworzył, gadała" bababa"bardzo wyraźnie, a Liwka tylko gada jakieś zlepki, bardziej to głużenie niż gaworzenie, już się nakręcam

No ale jak mus, to mus. Ale żeby było jeszcze milej, to zgubiłam w autobusie rękawiczki, tzn. zostawiłam je na siedzeniu
Mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej, jak tydzień tak niefajnie się zaczął
Ale faktycznie, jak dziewczyny piszą, nieźle kusisz los
No właśnie, wyjazdy są super, tylko potem to pranie i ... prasowanie
Mówisz, że jednak Igi - super!

o ile ten Junior jest fajny bo leci Dora i Diego o tyle to drugie to jakaś porażka
a Rio mieliśmy wypożyczone w 3D ale młody nie wytrzymał do końca
dla niego 20min przed tv to bardzo długo, potem trzeba pobiegać i poskakać
powodzenia na egzaminie

:-) Ale jak dla mnei jest ok, jeździ jak trzeba, a więcej nie potrzebuję
Oczywiście dziś do roboty poszedł nie wiadomo po co, bo się nie nadaje, no ale się zaparł, bo jutro bierze wolne na zalatwianie dokumentow do sprzedaży meiszkania, a nadal panicznie się boi podpaść szefowi
No ale czuję, że wróci z pracy i zlegnie w pozycji konajacego Marata
Byle mi się jutro mlodą zajął bo mam usg połówkowe i wolałabym na nie bez dziecka iść...ostatnio mnie dopadla schiza, ze Sara się jednak chłopakiem okaże...być może w związku z remanentem ciuszkow niemowlęcych i stwierdzeniem, ze wszystkie są różowe

,Maciek tez tak mial,wiec mi to siedzenie kubelkowe nie bardzo pasowalo,bo troche moze mu niewygodnie bylo.