reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam, bylam dzis na badaniach(krew i mocz), pozniej male zakupy,potem sprzatanie,a teraz mam labe,obiad od wczoraj:tak:Seba dzis pozniej lekcje zaczynal to moglam sie wyrwac:-)
Madzia oj nie dobrze z tym spaniem:no: Ja ok 1 to sie kladlam spac,bo film ogladalam:tak:
Kamu dobrze ze D z Wami wraca:tak:
Kic dam Ci spokoj z tymi wozkami na jakis miesiac:blink: I jak tam rozrywka w rossmanie;-)
Pabla gratulacje dla Sonki:tak:
Survi nie przesadzaj, pokarz:-D
My dzis jeszcze w domu ale jutro chce z Misia wyjsc troche na dwor:tak: W poniedzialek idzie do przedszkola wiec musze zaczac z nia wychodzic:tak:
U nas snieg byl rano i jeszcze troche padalo,a teraz juz znika:eek:

reklama
Hej
Ja ledwo żywa.
Karmiace dawały cyca dziewuchom a ja dokarmialam stworzenia morskie
Normalnie w 21 tyg ciazy mam jak w 12tc. Zjadłam ciężki obiad (zapiekany makaron z mięsem i serem) i oddawalam do rana co było
Masakra. 2h snu i może teraz sie walne

Jutro mam wizyte u gin i tez w przyszłym tyg polowkowe

Co do Ignasia to tak mówię i basta. Tatuś dalej nie zapodal propozycji. A co zabawne Tymi juz zalapal i tez mówi do brata po imieniu:-)

Ja to szczesciara jestem bo moja friend prawdopodobne skończy używać swojego stokke i młody bedzie miał 2 fajne wózki do wyboru.
No ale jak to mawiają o szczęściu dla poniektorych

Pabla super ze mała juz raczkuje. Wiecej pilnowania ale to wlasnie cieszy

Oki ide jednak w kime bo oczy sie kleja

Hej
Ja ledwo żywa.
Karmiace dawały cyca dziewuchom a ja dokarmialam stworzenia morskie
Normalnie w 21 tyg ciazy mam jak w 12tc. Zjadłam ciężki obiad (zapiekany makaron z mięsem i serem) i oddawalam do rana co było
Masakra. 2h snu i może teraz sie walne

Jutro mam wizyte u gin i tez w przyszłym tyg polowkowe

Co do Ignasia to tak mówię i basta. Tatuś dalej nie zapodal propozycji. A co zabawne Tymi juz zalapal i tez mówi do brata po imieniu:-)

Ja to szczesciara jestem bo moja friend prawdopodobne skończy używać swojego stokke i młody bedzie miał 2 fajne wózki do wyboru.
No ale jak to mawiają o szczęściu dla poniektorych

Pabla super ze mała juz raczkuje. Wiecej pilnowania ale to wlasnie cieszy

Oki ide jednak w kime bo oczy sie kleja

Pabla gratki dla Sonii. No ale Ty teraz będziesz miała przekichane:sorry2:
Renia, współczuję rozmowy z niedźwiedziem - ale Cię trzyma
Współczuję nieprzespanych nocek. Oj ja długo bujałam się z dzieciakimi w nocy zanim nauczyły się przesypiać nocki. Wtedy to jest ulga...
U nas leży coś nieokreślonego na trawie:eek:

Witam zgagowo
Lo matko co za samopoczucie
Dobrze ze mam jutro wizyte to wypytam o wszystko

Surv jakie ty badania robilas wątrobowe?
Juz oczywiście czytam za dużo i sie dodzukuje

Kasiu co to lezy to niokreslone? Pseudosnieg?

No nie musze wysłać P po renni dla reni

Renia, watrobowych specjalnie nie robilam, tylko standardowe WZW na początku ciąży i potem usg, z ktorego wynika, że wątroba ok. Natomiast zgagę mam i owszem, po smażonym zwłaszcza:sorry2: Obawiam się, że musisz przejść na dietę bez rzeczy smażonych, zawisitych sosów, pizzy etc. - alternatywnie jedząc te rzeczy odliczać sobie parę godzin z życiorysu na zgagę (ja ze względu na lakomstwo wybrałam tę drugą opcję:-p)

Kic, dzięki wielkie za paczkę! Jutro maila napiszę bo dziś już padam na pysk:-( Dzień taki beznadziejnie rozmemłany, jeszcze Flo sobie polgodzinną drzemeczkę w dzień trzasnęła, co gwarantuje niezaśnięcie do północy:wściekła/y: No nic, chyba uznamy, ze nasze dziecko jest dość dorosle, żeby zasypiać samo i pojdziemy oboje z R spać pozostawiając ją własnemu losowi:-p

Witam wieczorkiem,
oj jaka jestem zmęczona, mała marudna, Kuba też dziś nie był aniołkiem, mam dość:confused:a tu już Liwka się obudziła z rykiem, jakby się czegoś wystraszyła:confused:
Dorka pytaj śmiało, mnie tam temat wózkowy nie nudzi, gorzej z innymi dziewczynami;-):-pa co do wyprawy, to w rosmanie nic nadzwyczajnego kaszka, kilka słoików dla Liwci,ale nie byłabym sobą jakbym nie weszła do H&M:-p:-)
Renia oj to zazdroszczę tego stokke:-pja też poluję na jakiegoś:-)
Kasia nawet nie pisz, bo ja czekam na taką noc jak na zbawienie:dry:jeszcze teraz się coś Kubie poprzestawiało i przyłazi do nas w nocy:wściekła/y:odprowadzam go do siebie ale nad ranem już nie mam siły, więc od 5 z nami śpi:sorry2:
Kamu zdrówka dla Maksia
Madzia Liwka też śpi na spacerach, ale chodziło mi o to, że jak się obudzi to myk i panna sobie ogląda świat:happy2:e tam, mój Kuba jak wsiadł do kubełka to nie chciał z niego wyjść więc raczej wygodne;-)
Surv nie ma za co, mam nadzieję że wszystko ok.

spokojnej nocki!

Surv..popłakałam się ze śmiechu, oj wyobraźnia u mnie bogata i ten Marat...:-D:-D:-D:-D:-D
Pabla....no to go :)
Renia....oj oj, ale to nie przytyjesz dużo za to, i nadal oczekuję tak???? bo nie wiem czy zaciążać czy nie :)

Dorka, spoko loko, ale nie wiem czy teraz już bo ostatnio dużo zajęć mam i z ojcem itp. może poczekamy jeszcze trochę, zwłaszcza że za Cinka reakcję nie ręczę:no:, zbój mały:-D
Tosika...no Surv ma rację jak nic, ten ptak to jak te gumki co starsze Panie w kioskach nakłuwały dbając o przyrost naturalny, jakby skazana jesteś, ale masz takie cudne dzieciaki że jeszcze jeden taki cudny to przecież przyjemność nie??
Kasia, nieokreślone na trawie?? My mieliśmy kupe śniegu rano, miotełka w ruch poszła:-), no ale teraz po śniegu prawie śladu nie ma
no nic, lecę dalej conieco zakupić w sklepie internetowym:-):-):-)

do jutra :)

Witam i ja w Nowym Roku, chłopa wysłałam do pracy :tak: Ola dziś impreza :-D a w niedzielę gości będę mieć, Wiki chrzestna z rodzinką na tydzień przyjadą.
Nie mam czasu na nic :baffled:, a miało być wolniej po świętach :confused: chyba niedoczekanie moje :rofl2:
Kic i co fajnego w H&M wyczaiłaś?? O wózkach pisz, zawsze można nie czytać, choć ja lubię czytać, bo z taką fajną pasją o tym piszesz :tak:
Surv no twoje wypowiedzi boskie, zawsze mi humor poprawiają. :-D
Tosika bociek cudo, no i to kuszenie losu :rofl2:
Dorka dobrze że Misia już coraz zdrowsza :tak:
Pabla gratki dla Soni.
I nie wiem co jeszcze, uciekam ogarnąć chałupkę,bo na 16 goście zaproszeni :tak:

reklama
Sylcia wszystkiego najlepszego dla Olki:tak:
Kic jak cos ciekawego zanjde to dam Ci znac:tak:
Witam i uciekam, bo chce wyjsc troche na dwor z Misia:tak:

Do góry