U nas już obecnie dzień bez kary, dniem straconym

Za rok po prostu pierwszego stycznia rozpiszemy grafik kar na cały rok i wybierzemy jeden dzień swiąteczny, w którym kary nie będzie:-)
Wróciłam z Flo od lekarza, niby wszystko czysto, a kaszle jak gruźlik, wyłudziłam berodual do inhalacji, na drugą nogę dostała kolejne 5 dni antybiotyku i do końca przyszłego tygodnia szlaban na przedszkole:-( Idę się zastrzelić, bo R na korzonki też do środy w domu siedzi i stęka, więc nikt już nie zwraca uwagi na stękającą matkę z wielkim brzuchem
Renia, no tośmy doczekały zdjęć:-) Ale brzuszek masz całkiem kompaktowy, zazdroszczę

Moje młode to nie sądzę, żeby bardzo ciężkie było: wagę się oblicza jako średnią obwodów i długości, a Sara jak i Flo ma nogi modelki i to jej masę zawyża

Ja też mam lekko niskie TSH, dlatego za tydzień ponowne badanie, ale podobno tak się w ciązy zdarza czasem, zwlaszcza ŻE PRZED CIĄŻĄ BYŁO OK.
Madzia, Asia ma drugiego syna, podobno obecnie o imieniu Vincent (tak, jak Vincent Vega z Pulp Fiction:-))...niektórych Bóg nagradza chłopcami, innych karze dziewczynkami
Post, no to do roboty, póki Wam się chce...mnie to się już drugiego hodować nie chce, ale co zrobić, jak klątwa ciązowa dosięgła
I nie wiem co jeszcze - brak pracy plus pełny skład w domu skutecznie mnie pozbawiają sił do czegokolwiek, chyba wyjdę na rundkę po lumpeksach, coby marazm przełamać...a i u nas 9 stopni, to też nie bardzo zachęca do aktywności, bo jednak wiosna w styczniu mnei nie pociąga