Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

teraz też tak planuję, maks do 10m-ca
wygląda pysznie
jutro skrobnę na forum, podrzucę Ci linka więc będziesz mogła śledzić wątek;-)
a jak Flo?zaliczyli spacerek??
jejku ile ja bym dala zeby tak samej gdzies myknąć
Pat weź mnie ze sobą, plissss;-)
a kiedy Liwcia miala zabieg? bo pamietam, że jak Tosia miala przepychane kanaliki, to za chwil pare bylo już oki

ja też taki chce
a powiedz mi ile wyrabialaś ciasto? bo ja to slaba w rukach i jak mialam przez jakiś czas mamy do wypieków chleba to prawie codziennie zapach swieżego chleba unosil się w naszym domu a teraz? czuc zapach lenistwa

ale wiem, że dla Ciebie to pikus
ale pocieszam się, że jak w marcu otworza basen nie daleczko mego domku to będe trenować intensywnie
, dzieciorek mniejszy bo wielu bojach zasnął i mam teraz "chaj lajf"

Miki juz swój prawie umie. Dla babć robią korale z makaronu

a wybrałabym oczywiście Wenecję!byłam i jest pięknie
stół, jak stół pewnie że jest piękny, ale możesz go kupić/zamówić później
Liwka miała oczka robione 21.12, była poprawa a teraz znowu się pogorszyło, no teraz po antybiotyku znowu jest lepiej, ale to nie o to przecież chodzi
mama się zdeklarowała że zostanie z dziećmi więc mogę wybyć

Tam są potrzebne toczone nogi, zlota bejca i deska na blat - nic więcej;-) więc moze zaoszczędziwszy w ten sposób i na Wenecję by Wam starczyło?;-)
U nas dzień babci jutro, babcia bardziej podekscytowana niż wnuczka
Na szczęście Flo chyba zapomniala o obietnicy, zresztą jak przyszla do domu to czekał nowy telewizor (złamalam się i pozwolilam kupić po tym, jak stary padł 2 mce temu
) i to ją do szczętu zajęło:-)
No ale ponieważ już ślinotok mnie dopadł, to kupiłam co tam mieli i teraz czekam w napięciu na zgagę
,ja za to obudzilam sie w nocy i nawet balam sie spojrzeć na zegarek,ale byłam cudownie wyspana
,a młoda jeszcze nie jęczała nawet.Potem sie okazało ,ze to po 1 i Majka zaraz się domagała,ale i tak od 21.30 się super wyspałam.Potem jeszcze jedna pobudka,w sumie przez moje niefortunne przenoszenie małej do łózeczka. No ale laska nie spała wczoraj od 16.30,a do tego opróżnila przed kąpielą dwa cyce,a po jeszcze 120 ml MM i padła jak kafka

i fazeruję się czosnkiemna (zgaga murowana)