Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja po 6W robię 100 i jestem lekko zmęczona tym wszystkim
najlepsze jest to że po ćwiczeniach byłam cięższa o 10dag

Jeszcze w sobotę ustny i mam nadzieję, że zdałam.
:-) A 1 marca ma Miki badanie przez psychologa. No ciekawa jestem co przez 15-20 minut pani/pan z niego wydusi ;-) Badanie logopedyczne już miał i jest wszystko w porządku. Aha, babcie i dziadki będą mieli intensywny dzień w przedszkolu w przyszłą środę, bo najpierw o 10.30 są u Olgi a o 14 u Miśka

niejednokrotnie chwaliłam dziecko za coś czego rodzice by w zyciu nie pomyśleli- tak jak w tamtym roku, gdzie "moja" Martynka spróbowała ryby czy chleba z masłem

jaka rasa hmmm mogę ci powiedzieć były dwa duże -jeden czarny (ponoć mieszaniec labradora z "czymś") drugi rudy z rodowodem ale rasy niet
i dwa małe z długimi uszkami, długowłose, śliczne!jeden czarny w białe plamki drugi brązowy z białym
było super!pośmiałam się i odprężyłam 
mam koleżankę, która z kolei szkoli psy dla niepełnosprawnych-obecnie ma czarnego labradorka
dwa kata temu była u mnie na zajęciach i dzieciaki były wniebowzięte
:-)
efektów oczywiście nie ma
zobaczymy jak dojdę do tego 42

No i podziwiam samozaparcie!

Ale wiesz, nawet na dworcu, czy lotnisku powtarzaja komunikaty po kilka razy a nam tylko raz (a właśnie mieliśmy też m.in. info na lotnisku i dworcu). A jak ktoś coś do mnie mówi, to też mogę go poprosić, żeby powtórzył. Ech, nie ma co przeżywać, będzie jak będzie. Jeszcze jutro 20 minut wstydu na ustnym i będę po.
Ale faaajnie, zazdroszczę przeogromnie!
no nie ma czasu,bo co zaczynam cwiczyc to sie mloda budzi,a przy niej tez hula hopem sie boje krecic,bo nie daj boze jakby dostala to

tzn kombinezon akurat potrzebowalam taki gruby,bo cienszy mam,ale nie chce mi sie mlodej w dwie warstwy pod spod zakladac ,zwlaszcza jak sie zbieram rano z dwojka,tak to ja tylko w spiochach do tego grubego wkladam i wio.Za rok sprzedam,moze ktoras z was bedzie chciala dla dziewczynki,bo to rozmiar 6-9 m-cy,kolor sliwkowy.
Tylko ze temp dodatnia i chlapa na dworzu
Dzis mamy gosci wieczorem,wiec trzeba troche ogarnac mieszkanie,a mi sie tak nie chceeeeee
Fajne te zajecia 
Ja jak za duzo siedze to moj maluch wiecej sie rusza
Nawet ostatnio jak w samochodzie jechalam to wiercil sie jak szalony
Ja mam takie dzieci akurat mam takie dzieci
Seba tez zawsze taki byl i jest wszyscy wiedza co sie po nim spodziewac
Co do egzaminu wszystko bedzie dobrze, za jutro trzymam kciuki
Ja nawet 100 nie zrobie
Po porodzie trzeba bedzie zaczac
Tylko ze ja bede musiala odczekac ok 4 miesiecy
Fajne, juz sie nie moge doczekac kiedy bede je ukladac w szafie(tylko trzeba wymyslic jakas szafke
)
ja kupiłam małej kurteczkę właśnie taką śliwkową
jakby któryś przyjechał wózkiem to bym Ci powiedziała jakiej firmy
u nas też lód

zobaczymy jak pójdzie dalej