reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Zdrówka dla dzieciaków!
I mi się chyba to przesilenie udziela, bo jakaś klapnięta jestem.
Madzia, trzymam kciuki za m, żeby znalazł szybko pracę
No normalnie skupić się nie mogę. Poszłabym spać, ale trochę przegięcie tak po 20;-)idę sobie zrobić herbatę i poszperam za jakimiś słodyczami:-p

reklama
Witam rankiem:)
Sylcia rosną nam te dzieciaki, Kuba też trochę do góry podskoczył, więc spodnie krótkie, ale siostra mu kupiła w szmateksie to na dwór będą:tak:
Renia no to do Silesii na wycieczkę;-):-p
Dorka zdrówka dla Misi!coś Was te choroby nie odpuszczają:-(
Madzia :-Da ten tacierzyśnki jest 100% płatny czy liczą jak L4?mój M jeszcze tego nie wybrał, a to chyba do roku można.

no to popisałam-mała wstała,
do później:)

Witam,
Kic to chyba to tak jak macierzynski:tak:
U nas dzis sloneczko swieci od rana,pozniej wybieramy sie na spacer:tak:Dostalysmy pozwolenie bo bym oszalala w domu:eek:
To milego dnia

My też się dziś na spacer wybieramy, bo pogoda fajna:) trochę zimno ale słoneczko pięknie świeci:)popołudniu idę z Liwką do lekarki bo nad ranem zwymiotowała-na moje oko jej flegma zalega, więc wolę się upewnić czy tam nic na oskrzela nie schodzi:confused2:
Dorka no właśnie nie wiem jak to płacą, jeżeli by było tak jak macierzyński to jest 100%, więc na wakacje by sobie mógł M wziąć:-)
Madzia oby szybko K znalazł pracę. Ale ot tak go zwolnili czy mu się umowa skończyła??kurcze chyba wiedzą że ma 2 małych dzieci i tak bez skrupułów??? masakra!ja zapewne bym już panikowała:zawstydzona/y:

ok idę obejrzeć zaległe seriale i na śniadanko:) Na reszcie leci "przepis na życie" hihihi

My tez sie na spacer wybieramy,tak za godzinke,bo jeszcze w pizamach siedzimy:-pAaa nie chce mi sei nawet ubierac i malowac,dobrze,ze slonce swieci to sie za okularami ukryje:-p

Dorka napewno to lozysko sie podwyzszy:tak:
Kicrym dostal wypowiedzenie z powodu likwidacji stanowiska i utraty plynnosci finansowej przez firme.Faktycznie na tej budowie to ze 3 kierownikow bylo,no a K najkrocej pracowal,poza tym inwestor od zeszlego roku nie palci i naprawde firma ma powazne dlugi przez to,a na budowie nic takiego sie nie dzieje,bo nie chca za bardzo nic robic,skoro im nie placa.Stresa mam,co zrobic...

Nerwa mam od rana,bo Maciek o 5.30 ostatnio wstaje,budzac przy tym wszystkich:wściekła/y:
Majka na szczescie dala sie jeszcze uspac i tak do 10 prawie spala:tak:
K w domu,to ja nie musze rano Macka wozic i malej ze soba targac.
A w nocy tez fajnie pospalismy,bo przed 2 sie krecila,ale dalam smoka i do 4 jeszcze spala bez zarcia:tak:

Witam
Madziu kciuki zaciśnięte oby K jak najszybciej znalazł jakąś pracę.
Dorka łożysko na pewno jeszcze opadnie :tak: A Ty wolisz naturalnie rodzić?? Ja jestem po 2 cc.
Kic u nas też ładne słoneczko, ale rano było -10stopni.
No i my tydzień w domu tyle co z Olą wyjdę i na zakupy, Wiki dziś miała 39,3 stopnie gorączki, i byliśmy u lekarza, jest angina antybiotyk i siedzenie w domu :confused2: A chciałam w weekend na zakupy z nimi jechać. :sorry:No nic pojedziemy za tydzień.
Miłego dnia.

Wpadam znowu jak po ogień, ale jeszcze 2 dni dzikiego zasuwu i bedzie spokojniej...chyba:tak: Flo dziś zostala w domu, bo rano strasznie zimno bylo a ja nie mialam siły za bardzo ją prowadzić, więc ma swięto lasu...do chwili obecnej już 3 awantury zaliczylyśmy, więc jutro idzie choćby nie wiem, co:-p

Madzia, trzymam kciuki żeby K szybko pracę dostał! Z tego co pamiętam, poprzednimi razami dość sprawnie znajdował, nie? Stresowi się nie dziwie, teżź go mam na codzień, a od kiedy R nie ma pracy, to jeszcze pomnożony razy dwa...ale jakoś na razie opatrznośc przed glodem i nędzą chroni:tak:

Dorka, Ty serio chciałaś naturalnie rodzić? Dla mnie najgorszym koszmarem, ktory mnie przesladuje po nocach, jest to że dostanę skurczów i zanim dojadę do szpitala, to będzie za późno na cesarkę:-p siostra mnie dodatkowo codziennie straszy swoimi falszywymi alarmami i jak tak dalej pójdzie to rzeczywiscie zacznę rozdzić lada dzień ze strachu:-)

Sylcia, zdrówka dla Wiki!

I nie pamiętam co jeszcze...dziś z nastrojem trochę lepiej, bo sobie pogodynkę poczytalam, a tam na ok. 20 marca 19 stopni przepowiadają...bedzie można w ogrodzie rękami R porobić:-D

Sylcia zdrowka dla Wiki:tak:
Survi ja chcialam rodzic sn:tak:Po cesarce zle sie czulam ale tylko psychicznie:-(Sebe rodzilam sama, po 12 godzi go dopiero dostalam, z Misia tez przeciez bylam sama bo u nas nie moze byc nikt z rodziny itez ja dostalam po 12godzi:tak:Nawet G nie mogl do mnie zajrzac po cc:no: Bedzie co ma byc,jak nie bede mogla rodzic sn to bedzie cc:tak:
My bylysmy 1,5 godzin na spacerze:-DPoszlysmy do zoologicznego,a Misia sie pyta gdzie sa rekiny:-D:-D:-DTeraz odpoczywamy:tak:

heloł
pisałam wcześniej ale znowu mi net nawala i wcięło wypocinki

my dzis po dentyscie - dzielnie zniosło moje dziecię i oczywiście nagroda musiała być

Madzia oby K szybko znalazł prace

i nie wiem co jeszcze bo jakaś dalej rozwalona jestem
miłego wieczorku dla wszystkich

reklama
U nas też fajna pogoda ale za to Tosia w nocy miała 38 - nic innego jej nie jest więc podejrzewam zęby.
Ja dzisiaj jestem totalnie rozwalona. To się chyba przesilenie wiosenne nazywa :p
kic czasem dobrze,jak maluch się szybko flegmy pozbędzie, skoro inaczej nie umie. Trzymam kciuki za zdrówko.
Gratulacje dla zębatki :)
dorka będzie dobrze. :) Ja teraz po 3 cc sama nie wiem co bym wolała cc czy sn. I tak wyjścia nie miałam.
surv tylko pomyśl...ty w lecie na ganeczku (ewentualnie z laptopem na kolanach jeśli już będzie trzeba) Flo obok w piaskownicy, malutka śpi pod gruszą w wózeczku...warto jeszcze chwileczke...
Madzia trzymam kciuki ale wiesz przecież, że tyś spod szczęśliwej gwiazdy więc wszystko będzie super :)
renia no to gratulacje dla Tymcia :)
Sylcia zdrówka. Jak ja nie lubię wysokiej gorączki. Dzieciaczki takie biedne są wtedy.
kasiaD masz racje to w naszym regionie wiosna przyszła, ptaszki śpiewają to my jak muchy padamy. Ja normalnie o 16 marzenie o łóżku miałam- niestety nie do wykonania. :/
Więcej grzechów nie pamiętam, za wszystkie szczerze... ehh to młody ma się uczyć czy ja. Komunia :/ normalnie nie mogę się doczekać :/

Do góry