pabla27
Fanka BB :)
hej,
jejku, nasze ciężarówki już prawie na finiszu:-)
patrzę na suwaczki i nie wierzę że niedługo będziemy zbiorowo przeć:-) i to potrójnie
Iza - zdrówka dla Werci!!, oby szybko jej przeszło!
Kic - gratki dla Liwki!
Surv - fajnie Wam z tym domem, tyle zmian Was czeka w tym roku, oby wszystkie były na plus!
ja też się chwalę, Lena w piątek po raz pierwszy wsiadła na rower z pedałami i od razu pojechała:-)
na dwóch kółkach oczywiście
dziś już nauczyła się sama ruszać i hamować, na chodnikach slalomy robi, no super jej idzie.
a rower miałam pożyczony na weekand, ale już kupiłam jej używany na allegro, taki jak ten:
rowerek' 14 DECATHLON ZOBACZ!!!!!!! (2191197651) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
myslałam w sumie o 16tce, ale jednak doszłam do wniosku że na 14tce będzie jej lepiej i wygodniej się uczyć, Lena ma jakieś 97-98 cm wzrostu, styknie jej jeszcze na przyszły rok a potem będzie dla Sonii.
Sońka też już wstaje na nogi gdzie się da, wciąż kiepsko śpi, pozatym jest ok.
uciekam spać!
jejku, nasze ciężarówki już prawie na finiszu:-)
patrzę na suwaczki i nie wierzę że niedługo będziemy zbiorowo przeć:-) i to potrójnie
Iza - zdrówka dla Werci!!, oby szybko jej przeszło!
Kic - gratki dla Liwki!
Surv - fajnie Wam z tym domem, tyle zmian Was czeka w tym roku, oby wszystkie były na plus!
ja też się chwalę, Lena w piątek po raz pierwszy wsiadła na rower z pedałami i od razu pojechała:-)
na dwóch kółkach oczywiście
dziś już nauczyła się sama ruszać i hamować, na chodnikach slalomy robi, no super jej idzie.a rower miałam pożyczony na weekand, ale już kupiłam jej używany na allegro, taki jak ten:
rowerek' 14 DECATHLON ZOBACZ!!!!!!! (2191197651) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
myslałam w sumie o 16tce, ale jednak doszłam do wniosku że na 14tce będzie jej lepiej i wygodniej się uczyć, Lena ma jakieś 97-98 cm wzrostu, styknie jej jeszcze na przyszły rok a potem będzie dla Sonii.
Sońka też już wstaje na nogi gdzie się da, wciąż kiepsko śpi, pozatym jest ok.
uciekam spać!
po prostu przyjechala (a mieszka przecież 50 km od nas)
niby na kawe
) więc o 15tej tak sama z siebie do siostry pojechala ;-) a poxniej M brat mial po nią zajechać i zabrac do domcia :-) ale powiem wam, ze jak 15lat jestesmy po ślubie to tak pierwszy raz nalot mialam niezapowiedziany
no ale znajomych zaliczyć zdążyliśmy:-)
a zajechalabym z checią ale jechałam z presidenta i paroma rajcami i wstydu bym Ci jeszcze narobiła z taką ekipą
A prosilam,ale to jak do slupa
Zaraz sie przymusowo obudzi,bo zostawiam mu Majke i ide na pedicure
niezle niezle; a naloty tesciowej to hmmm dobrze, że tak rzadko :-)