reklama
Witam Lipcowe Mamusie
Moge sie przyłączyć do waszego grona??
Termin na 21 lipca
Jak sie czujecie? Macie juz zrobione jakies zakupy dla dzidzi??
Ja mam leńca od wczoraj i nic mi sie nie chce robić w domu, wiec tylko przesiaduje przed komputerem i czytam forum
Rozgladam sie za wózkiem ale jest ich tyle ze nie wiem na jaki mam sie zdecydować......

Moge sie przyłączyć do waszego grona??
Termin na 21 lipca
Jak sie czujecie? Macie juz zrobione jakies zakupy dla dzidzi??Ja mam leńca od wczoraj i nic mi sie nie chce robić w domu, wiec tylko przesiaduje przed komputerem i czytam forum

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Witaj Angel wśród lipcówek 
Odnośnie zakupów jakie dokonały lub dokonają lipcowe Mamy - w tym także wózków zapraszam na topik https://www.babyboom.pl/forum/lipie...zeczki-i-inne-cuda-dla-naszych-pociech-13946/
Miłego pobytu na forum :-)
Beaa , wózeczek super , też chciałam z 3 kołami lecz niestety na naszych olsztyńskich drogach i przez tryb życia jaki prowadzimy czyli miasto -wieś się nie sprawdzi...
Wrzucę zdjęcia wózka na jaki się zdecydowaliśmy na topiku o rzeczach dzieciaczka.

Odnośnie zakupów jakie dokonały lub dokonają lipcowe Mamy - w tym także wózków zapraszam na topik https://www.babyboom.pl/forum/lipie...zeczki-i-inne-cuda-dla-naszych-pociech-13946/
Miłego pobytu na forum :-)
Beaa , wózeczek super , też chciałam z 3 kołami lecz niestety na naszych olsztyńskich drogach i przez tryb życia jaki prowadzimy czyli miasto -wieś się nie sprawdzi...
Wrzucę zdjęcia wózka na jaki się zdecydowaliśmy na topiku o rzeczach dzieciaczka.
Witaj Angel501 na lipcóweczkach.
Dziewczyny ja prasuje te małe ciuszki i masakra,jak ja lubie prasować to te małe ciuszki idą mi strasznie wolno.Tak mało wyprasowałam a kręgosłup już mnie boli.Chyba na raty będzie trzeba to rozłożyć.Druga tura się suszy na balkonie a trzecia pierze w pralce.Dobrze że jednak zabrałam się za to wcześniej bo później chyba musiałabym prosić mamę;-)
U nas dziś też pięknie i słonecznie.Aż miło:-)
Dziewczyny ja prasuje te małe ciuszki i masakra,jak ja lubie prasować to te małe ciuszki idą mi strasznie wolno.Tak mało wyprasowałam a kręgosłup już mnie boli.Chyba na raty będzie trzeba to rozłożyć.Druga tura się suszy na balkonie a trzecia pierze w pralce.Dobrze że jednak zabrałam się za to wcześniej bo później chyba musiałabym prosić mamę;-)
U nas dziś też pięknie i słonecznie.Aż miło:-)
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
to teraz jeszcze mamy czas spokojnie poprasowac a jak juz bedzie dzidzia to trzeba bedzie w miedzy czasie...
KATE23
Lipcowa Mama:)
Hej Dziewczyny, angel501 witaj w naszym gronie;-) masz taki sam termin porodu jak ja:-) 21 lipca z miesiączek, 20 lipca z usg - bardziej liczę na ten drugi:-) u mnie pranie i prasowanie na razie odłożone, ale to tylko kwestia czasu bo może w weekend namówię Męża na większe zakupy to wtedy w końcu wezmę się za robotę
jutro zaś mam uplanowane trochę mniejsze zakupy i już nie mogę się doczekać
w przyszłą środę o 17 ej mam umówione usg - czekam z niecierpliwością
pozdrawiam ze słonecznych Kujaw
jutro zaś mam uplanowane trochę mniejsze zakupy i już nie mogę się doczekać
w przyszłą środę o 17 ej mam umówione usg - czekam z niecierpliwością
pozdrawiam ze słonecznych Kujaw
survivor26
Mamy lipcowe'08
Witaj Angel wśród nas..........nie chcę straszyć, ale nie wiem, czy zdążysz wszystko cośmy pracowicie przez 8 miesięcy napłodziły do porodu przeczytać
Kate: ja się dziś właśnie na wizycie dopytywałam, który TP pewniejszy OM czy USG, bo mam różnicę tygodnia na korzyść tego drugiego, no i pani doktor mnie pocieszyła, że pewniejsze USG, a na dodatek dostanę skierowanie jakby cesarka była pewna i mogę próbować wyłudzić cięcie już w 38 tygodniu:-)

Kate: ja się dziś właśnie na wizycie dopytywałam, który TP pewniejszy OM czy USG, bo mam różnicę tygodnia na korzyść tego drugiego, no i pani doktor mnie pocieszyła, że pewniejsze USG, a na dodatek dostanę skierowanie jakby cesarka była pewna i mogę próbować wyłudzić cięcie już w 38 tygodniu:-)
reklama
beaa
Mamy lipcowe'08
Witaj Angel wsrod lipcowek:-)
Liwus- wozek tez mi sie podoba, mam nadzieje, ze sie sprawdzi. Przy wyborze kierowalam sie tym do jakiego rozmiaru sie sklada bo do moje tigry duzy by sie nie zmiescil- no ale o tym to chyba na innym watku powinnam pisac
Liwus- wozek tez mi sie podoba, mam nadzieje, ze sie sprawdzi. Przy wyborze kierowalam sie tym do jakiego rozmiaru sie sklada bo do moje tigry duzy by sie nie zmiescil- no ale o tym to chyba na innym watku powinnam pisac