reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2008

witam mamuśki! u nas super pogoda:tak: wiec dzisiaj wrzuce kolejna pralke prania:tak: ja niby ta energie mam ale do sprzatania w domu nie za bardzo:-D a jeszcze jutro na uczelnie :baffled:masakra:baffled: pozdrowionka

reklama
Witam Lipcowe Mamusie:tak:

Moge sie przyłączyć do waszego grona??

Termin na 21 lipca:tak: Jak sie czujecie? Macie juz zrobione jakies zakupy dla dzidzi??

Ja mam leńca od wczoraj i nic mi sie nie chce robić w domu, wiec tylko przesiaduje przed komputerem i czytam forum:) Rozgladam sie za wózkiem ale jest ich tyle ze nie wiem na jaki mam sie zdecydować......:rofl2:

Witaj Angel wśród lipcówek :happy:
Odnośnie zakupów jakie dokonały lub dokonają lipcowe Mamy - w tym także wózków zapraszam na topik https://www.babyboom.pl/forum/lipie...zeczki-i-inne-cuda-dla-naszych-pociech-13946/

Miłego pobytu na forum :-)

Beaa , wózeczek super , też chciałam z 3 kołami lecz niestety na naszych olsztyńskich drogach i przez tryb życia jaki prowadzimy czyli miasto -wieś się nie sprawdzi...
Wrzucę zdjęcia wózka na jaki się zdecydowaliśmy na topiku o rzeczach dzieciaczka.

Witaj Angel501 na lipcóweczkach.
Dziewczyny ja prasuje te małe ciuszki i masakra,jak ja lubie prasować to te małe ciuszki idą mi strasznie wolno.Tak mało wyprasowałam a kręgosłup już mnie boli.Chyba na raty będzie trzeba to rozłożyć.Druga tura się suszy na balkonie a trzecia pierze w pralce.Dobrze że jednak zabrałam się za to wcześniej bo później chyba musiałabym prosić mamę;-)
U nas dziś też pięknie i słonecznie.Aż miło:-)

witaj angel501:-)
nie dziwię ci się że od wczoraj przy kompie siedzisz i czytasz, jak mnie kilka dni nie ma na forum to potem tyyyle do czytania:-)

Hej Dziewczyny, angel501 witaj w naszym gronie;-) masz taki sam termin porodu jak ja:-) 21 lipca z miesiączek, 20 lipca z usg - bardziej liczę na ten drugi:-) u mnie pranie i prasowanie na razie odłożone, ale to tylko kwestia czasu bo może w weekend namówię Męża na większe zakupy to wtedy w końcu wezmę się za robotę:zawstydzona/y: jutro zaś mam uplanowane trochę mniejsze zakupy i już nie mogę się doczekać:laugh2: w przyszłą środę o 17 ej mam umówione usg - czekam z niecierpliwością:-D pozdrawiam ze słonecznych Kujaw:tak:

Witaj Angel wśród nas..........nie chcę straszyć, ale nie wiem, czy zdążysz wszystko cośmy pracowicie przez 8 miesięcy napłodziły do porodu przeczytać:-D
Kate: ja się dziś właśnie na wizycie dopytywałam, który TP pewniejszy OM czy USG, bo mam różnicę tygodnia na korzyść tego drugiego, no i pani doktor mnie pocieszyła, że pewniejsze USG, a na dodatek dostanę skierowanie jakby cesarka była pewna i mogę próbować wyłudzić cięcie już w 38 tygodniu:-)

reklama
Witaj Angel wsrod lipcowek:-)

Liwus- wozek tez mi sie podoba, mam nadzieje, ze sie sprawdzi. Przy wyborze kierowalam sie tym do jakiego rozmiaru sie sklada bo do moje tigry duzy by sie nie zmiescil- no ale o tym to chyba na innym watku powinnam pisac:sorry2:

Do góry