Moja dzieciarnia się szaleju najadła.
Pobudka o 7 kiedy ja nie idę do pracy i mogę pospać.
W dodatku wczoraj posiedziałam do b. pozna na skype.
Teraz dewastują ślicznie posprzątany domek a ja pije kawe i nie mam nawet siły protestować.Tymciu jęczy, żeby Patryk mu oddał jego kredki spidermena które mu się śniły.
Musze isc na zakupy bo kalafiora na zupę nie mam i coś na ciasteczka bo ukochana kuzynka Tymcia nas odwiedzi dzisiaj.
Musze pisać jak bardzo uwielbiam zakupy z 3 dzieci...
Nawet jak są grzeczne to wyzwanie godne mistrza albo trzech.
Chyba ze każe im chwycić się za rączki i tak zaklajstruje te rączki taśmą klejącą OOOO to jest myśl. A i jeszcze dziubki też.
Dorka nie martw się. Noszenie jest dobre na mięśnie ramion
Co do prasowania wiesz, że przy trójce i takim maluchu nikt nie wymaga, żeby każda koszulka była prościuteńka... Mi ta wiedza w pewnym okresie czasu uratowała życie ale teraz już niestety usprawiedliwienia nie mam :/ Wczoraj prasowałam lniane zasłony masssakra.
Madzia mój m jest w Southampton u brata, a raczej z bratem. Niestety musieliśmy się wspomóc códownymi angielskimi zarobkami. Matko jakby mi o 5 wstali to bym teraz chyba oddala sąsiadom. Chodzą spać po wielkich mękach po 22 :/ a ja kolo2 więc każda minuta porannego snu jest cenna.
Kasia was też fajnie znowu miło czytać. :-) Jakoś bez m więcej mi się czasu zrobiło no i i tak czatuje na kompie kiedy się Wojti na swoim kompie pojawi.
kamu lepiej zaglądać rzadziej ale regularnie. Ja teraz nadrabiam i nadrabiam. Jak u teściow jest ci ok, to czemu masz nie jechać? Odsapniesz sobie.
Dobra, oprzytomniałam. Trzeba działać bo nikt za mnie nic nie zrobi. CU
Pobudka o 7 kiedy ja nie idę do pracy i mogę pospać.
W dodatku wczoraj posiedziałam do b. pozna na skype.
Teraz dewastują ślicznie posprzątany domek a ja pije kawe i nie mam nawet siły protestować.Tymciu jęczy, żeby Patryk mu oddał jego kredki spidermena które mu się śniły.
Musze isc na zakupy bo kalafiora na zupę nie mam i coś na ciasteczka bo ukochana kuzynka Tymcia nas odwiedzi dzisiaj.
Musze pisać jak bardzo uwielbiam zakupy z 3 dzieci...
Nawet jak są grzeczne to wyzwanie godne mistrza albo trzech.
Chyba ze każe im chwycić się za rączki i tak zaklajstruje te rączki taśmą klejącą OOOO to jest myśl. A i jeszcze dziubki też.
Dorka nie martw się. Noszenie jest dobre na mięśnie ramion

Madzia mój m jest w Southampton u brata, a raczej z bratem. Niestety musieliśmy się wspomóc códownymi angielskimi zarobkami. Matko jakby mi o 5 wstali to bym teraz chyba oddala sąsiadom. Chodzą spać po wielkich mękach po 22 :/ a ja kolo2 więc każda minuta porannego snu jest cenna.
Kasia was też fajnie znowu miło czytać. :-) Jakoś bez m więcej mi się czasu zrobiło no i i tak czatuje na kompie kiedy się Wojti na swoim kompie pojawi.
kamu lepiej zaglądać rzadziej ale regularnie. Ja teraz nadrabiam i nadrabiam. Jak u teściow jest ci ok, to czemu masz nie jechać? Odsapniesz sobie.
Dobra, oprzytomniałam. Trzeba działać bo nikt za mnie nic nie zrobi. CU