Hej wieczorkiem
Iza ja bym się przeszła do dr, z tego co czytałam ciemieniucha występuje raczej u niemowląt. No i jest to efekt zaburzeń pracy gruczołów łojowych. Super, że jutro znowu wybywacie
Surv to widzę praca zarówno w ogrodzie jak i w domu wre
szkoda że tak daleko mieszkasz bo byś mi mój ogródek też przekopała
oj teraz te zalecenia żywieniowe się bardzo zmieniają, ja podawałam słoiczki, więc samoistnie wprowadzałam poszczególne warzywa.A gluten sama nie wiem kiedy mała zaczęła jeść chyba w 7 m-cu jak zaczęłam podawać po trochu chlebka, no i ewentualnie sporadycznie w słoiczkach. Fajnie, że Flo na wyjeździe
ja czekam aż moja mama wróci z Chorwacji i mam nadzieję, że weźmie Kubcia na kilka dni na wieś
Właśnie, jak któraś chce to mam jeszcze obiadki w słoiczku-mogę wysłać
Myśmy byli rodzinką na lodach, teraz już wykąpani, młodzież ogląda Dorę i lulu
Aa dziewczyny chcemy jednak sprzedać tą naszą corsę, jakby któraś z mojej okolicy była zainteresowana albo miała kogoś kto chce kupić to dajcie znać
Auto kupiliśmy w salonie Opla w 2008, ma bardzo mało przejechane i jest na prawdę zadbany.Więcej info na priv bo nie będę zanudzać
Spokojnej nocki!
Iza ja bym się przeszła do dr, z tego co czytałam ciemieniucha występuje raczej u niemowląt. No i jest to efekt zaburzeń pracy gruczołów łojowych. Super, że jutro znowu wybywacie

Surv to widzę praca zarówno w ogrodzie jak i w domu wre

Właśnie, jak któraś chce to mam jeszcze obiadki w słoiczku-mogę wysłać

Myśmy byli rodzinką na lodach, teraz już wykąpani, młodzież ogląda Dorę i lulu
Aa dziewczyny chcemy jednak sprzedać tą naszą corsę, jakby któraś z mojej okolicy była zainteresowana albo miała kogoś kto chce kupić to dajcie znać

Spokojnej nocki!