reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
U nas też słońce i już pod 30 stopni, co ma i swoje dobre strony bo dzieci zmulone upalem
W ogrodzie robić się nie da, weekend przy garach mnie wymęczył, więc dziś w ramach płodozmianu maluję sławojkę na różowo
Flo twierdzi, że jest ślicznie, jak wyschnie to bedziemy jeszcze makować kwiaty na niej, żeby ostatecznie zamaskować prawdziwe przeznaczenie pomieszczenia

Izabelka
Oski i Wercia
dzień dobry
u nas przeszła burza i jest słonko,ale nie parno
zaraz za obiad się biorę, bo dopiero z miasta wróciliśmy; dużo spraw pozałatwiałam; i umówilam Weronikę na przekłucie uszu-bardzo chce :-) w czwartek idziemy
Surv a co to za pomieszczenie "sławojka"??
:-)
u nas przeszła burza i jest słonko,ale nie parno

zaraz za obiad się biorę, bo dopiero z miasta wróciliśmy; dużo spraw pozałatwiałam; i umówilam Weronikę na przekłucie uszu-bardzo chce :-) w czwartek idziemy

Surv a co to za pomieszczenie "sławojka"??

Witam po weekendzie. Leniwie było - spacerki, rowerki, działeczka... No i prasowanie
Surv, czekolada ze śliwik - to jak takie lody jałam w sobotę - pycha :-)
Kic, super, że tak Wam się podoba. Miłego wypoczynku! Jechaliście koło nas? Który odcinek drogi najbardziej dał Wam sie we znaki?

Surv, czekolada ze śliwik - to jak takie lody jałam w sobotę - pycha :-)
Kic, super, że tak Wam się podoba. Miłego wypoczynku! Jechaliście koło nas? Który odcinek drogi najbardziej dał Wam sie we znaki?
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Hej Hej
witam się ja i moja niekończąca się dzisiaj czkawka
u nas też ogromnie gorąco, byliśmy po tego kinder Joya i kupiliśmy bueno
, ledwo żyjemy. Byliśmy również w bibliotece i dzieciaki wypożyczyły pierwsze ksiązki 
Izabelka ...to teraz będzie kolczyków szał
u mnie narazie tematu nie ma
Surv...wow, nie ma to jak patrzeż na róż w takiej chwili
..u nas królują inne określenia bardziej góralskie
z czego najbardziej lightowe to Hajziel 
Kic..chciałam Ci powiedzieć że się ślązaków nasłuchałam w tym ustroniu że hej
lubię jak ludzie gwarą mówią 
Kasia. a kiedy Ty jedziesz na wakacje?
Renia..będzie luz, mój młody wiecznie drący przespał całą mszę
..a miałam stresa, nie powiem, potem przespał też całe chrzciny i nikt nie wierzył że on taki rozdarty 
Kurcze, zwariuję z tą czkawką
witam się ja i moja niekończąca się dzisiaj czkawka
u nas też ogromnie gorąco, byliśmy po tego kinder Joya i kupiliśmy bueno

Izabelka ...to teraz będzie kolczyków szał
Surv...wow, nie ma to jak patrzeż na róż w takiej chwili
Kic..chciałam Ci powiedzieć że się ślązaków nasłuchałam w tym ustroniu że hej
Kasia. a kiedy Ty jedziesz na wakacje?
Renia..będzie luz, mój młody wiecznie drący przespał całą mszę
Kurcze, zwariuję z tą czkawką
survivor26
Mamy lipcowe'08
A R to na sławojkę bardaszka mowi...pierwszy raz słyszałam...a tak w ogóle to jest po prostu przedwojenny toi toi, czyli kibelek na wolnym powietrzu:-) Pomalowałyśmy drzwi na hellokittyróż, scianki na lawendowy fiolecik, Flo zaczęła malować na tym kwiatki, ale nas 35 stopni w cieniu wygnało do domu....uwielbiam domy z kamienia w środku 21 stopni - marzenie
Renia, Sara do tej pory w kościele była raz i podobno niezły popis dała, więc od chrzcin niczego lepszego nie oczekuje, ale i tak zgromadzeni będą gapić się głównie na mnie, bo nie mogą dojść czym żydówka, świadek jehowy czy jakie licho

Renia, Sara do tej pory w kościele była raz i podobno niezły popis dała, więc od chrzcin niczego lepszego nie oczekuje, ale i tak zgromadzeni będą gapić się głównie na mnie, bo nie mogą dojść czym żydówka, świadek jehowy czy jakie licho

O matko, ale dziś był upał! Jak wyszłam z pracy, z klimatyzowanego pomieszczenia, to lekki szok przeżyłam, a nie chłodzimy się bardzo. W autobusie standardowo masakra
Post, jedziemy w piątek wieczorem. Do pracy jeszcze do czwartku włącznie chodzę
Jak dopadnie mnie czkawka, to mam ze siedem razy w ciągu dnia
Surv, to Wasz "wychodek" musi super wyglądać

Post, jedziemy w piątek wieczorem. Do pracy jeszcze do czwartku włącznie chodzę

Surv, to Wasz "wychodek" musi super wyglądać

Heloł
Młode usnelo ja nie moge choć leze w łóżku
Surv to proszę o fote sweetasnej slawoi
Serducho wycięte ma?
Kasiu to do wyjazdu kilka dni
Post współczuje calodniowej czkawki. Wykończyć moze dxiadostwo
Fajnie ze urlop udany
Powiem ci ze na początku zamieszkiwania na Śląsku draznila mnie ta gwara. Gdzie człowiek nie poszedł to gadali i w sklepie czasem ekspedientki nie rozumialam
Teraz to lubie i sama słówka podlapuje
A ja znowu sama z dziećmi i teściowa
P wyjchal na treningi
A tu chrzciny za pasem i wszystko na mojej głowie. Moj P jeszcze przedwczoraj nie wiedział nawet na która godzine celebra
Najgorsze ze nie mam jak do sklepu wyjść bo z dzieciarnia to sie nie opłaca
A tesciowka sama z nimi nie zostanie
Dobra jeszcze moze sie zdrzemne
Miłego dzionka
Młode usnelo ja nie moge choć leze w łóżku
Surv to proszę o fote sweetasnej slawoi
Serducho wycięte ma?
Kasiu to do wyjazdu kilka dni
Post współczuje calodniowej czkawki. Wykończyć moze dxiadostwo
Fajnie ze urlop udany
Powiem ci ze na początku zamieszkiwania na Śląsku draznila mnie ta gwara. Gdzie człowiek nie poszedł to gadali i w sklepie czasem ekspedientki nie rozumialam
Teraz to lubie i sama słówka podlapuje
A ja znowu sama z dziećmi i teściowa
P wyjchal na treningi
A tu chrzciny za pasem i wszystko na mojej głowie. Moj P jeszcze przedwczoraj nie wiedział nawet na która godzine celebra
Najgorsze ze nie mam jak do sklepu wyjść bo z dzieciarnia to sie nie opłaca
A tesciowka sama z nimi nie zostanie
Dobra jeszcze moze sie zdrzemne
Miłego dzionka
reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kasia, u nas burza była w nocy - i dzięki Bogu, bo wczoraj w cieniu było 32 stopnie, a na słońcu ze 40
Od 12 siedziałyśmy w domu, niby chlodno, ale dzieciaki i tak niespokojne: Sara mi od 2 popołudniu do 9 wieczorem nei spała
Za to noc przespała całą, choć ja chyba jednak wole mieć trochę czasu dla siebie w dzień niz przespaną noc
Renia, to zostaw Tymka z teściową i idź z małym: zawsze to wygodniej, bo uspisz cycem i masz spokoj, nie musisz omijać sklepów zabawkowych, żeby nei dać się naciągnąć, nie musisz odpowiadać na milion pytań, itp.
o już słyszę, że zołzy wstały: młodsza nauczyła się pokrzykiwać karcącym tonem na matkę i stosuje to z lubością:-)

Renia, to zostaw Tymka z teściową i idź z małym: zawsze to wygodniej, bo uspisz cycem i masz spokoj, nie musisz omijać sklepów zabawkowych, żeby nei dać się naciągnąć, nie musisz odpowiadać na milion pytań, itp.

o już słyszę, że zołzy wstały: młodsza nauczyła się pokrzykiwać karcącym tonem na matkę i stosuje to z lubością:-)