reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

hej :)
u nas tylko postraszyło i nie padało, szkoda, myślałam, że w nocy popada
Surv widziałam na fb opis ;-)
Renia poproś sąsiadkę, może polilnuje dzieci, w taki upał lepiej ich nie bierz-szybciej załatwisz wszystko :tak: trzymam kciuki,żeby wszystko się udało

Post moje też chodzą do bibioteki -bardzo lubią; ja zresztą też :-p

dzisiaj koleżanki na kawe przychodzą i mam zamiar zrobić ciasto 3 bit, mniam
parę rzeczy do załatwienia na mieście i posprzatać, nalatam się znowu

reklama
witam przy porannej kawce
no my dospaliśmy sie;-)
dziś pochmurno i chłodniej - na sklepy raczej nie wyjdę ale spacer z dzieciarnia bym zaliczyła

Kasiu to u nas bez deszczu i burzy
za to dzis czeka mnie prasowanie
no żesz rośnie w oczach sterta

Surv na dolnym było najgoręcej
wczoraj P we wroc był i mówi ze temp na zewnątrz 35 - taka patelenka dolnośląska;-)

Iza to udanych wypieków
ja mam zamiar dziś upiec małemu ciasteczka m&ms - tylko po składniki muszę podejść

Dorka jak po chrzcinach? już chatka wolna czy dalej goście?
ja zamówiłam już wszystko
torta upiecze koleżanka - robi takie piękne ze aż szkoda się wytężać;-)
mama upiecze 2 ciasta
restauracja zapoda obiad i wszystko
organistka będzie przygrywać
przyjaciel franciszkanin przyjedzie pół Polski coby z małego poganina chrześcijanina uczynić
zostały tylko stroje (czyli to co na zewnątrz) i spowiedz P (czyli to co wewnątrz)

Ignas właśnie usnął na macie edu;-)
wynudził się chłop mamy pisaniem na bb
dobra to idę pod prysz i biorę sie za obiados
miłego dzionka

Witam wieczorkiem:)
Dzieciaki i M śpią, mama czyta książkę a ja mogę posiedzieć na zamulającym necie:p
Surv u nas na to haziel godają :Dmusi superancko wyglądać:D
Renia no w Bytomiu to jeszcze gwarę usłyszysz ale np u mnie na osiedlu to 90% przyjezdnych trochę zaciągających niż godających :p przyznam szczerze, że sama już rzadko kiedy godom po naszemu, bardziej jakieś wyrywkowe słówka,a szkoda bo mam ogromny sentyment do naszej gwary:) ech to widzę tesciowa nie za bardzo z dziećmi zostaje :/
Iza załatwiaj, załatwiaj bo 3 za pasem :p ;)
Post to zakupy udane:)
Kasia szkoda gadać, autostrada na Kraków niby super, ale cóż z tego jak co chwila jakieś przebudowy, zwężenia itd a potem tylko jednopasmówka i to większość ograniczenia do 70, wąskie jak cholera, ani wyprzedzić no drogi po prostu masakra!do tego marudzący Kuba który zasnął i obudził się niedospany na postoju więc było kolorowo :pnawet Mac i hapy meal nie pomógł:p Wam życzę szybkiej, bezpiecznej i spokojnej podróży!

u nas dziś pogoda średnia:) rano trochę padało, potem już ok:) dziś widziałam jak się koleś topił, masakra!płynęliśmy wieczorkiem z M łódką, oboje myśleliśmy że dwóch kolesi się wygłupia, ale im bliżej płynęliśmy tym bardziej wydawało mi się że to nie głupie zabawy tylko poważna sprawa, nim M zdążył podpłynąć to już koleś z wypożyczalni łódką podpłynął.Okazało się że skurcz chwycił i facet by się utopił:/

spokojnej nocki!

Kic to wrażeń pełno macie
Ale fajnie tak poplywac lodeczka
A A4 w stronę krak od kat to koszmar - wole na WROC

Iza ja dopiero teraz pieke te ciastka
Jutro podrzuce linka jak sprawdze czy smaczne:-)

Dzis duchota okrutna
Byłam godzine na spacerze i koniec. Lalo sie ze mnie
Wieczorem szybciej wykapalam młodego i d... blada. Nie chciał usnac. 35 min lezalam obok niego i ten jakby wiedział ze chce wyjść niby spał a oczy miał lekko otwarte. Tym sposobem dalej zastanawiam sie co na siebie wdzieje

Renia, czyżby z naszej ulubionej strony?? jeśli tak to uważaj bo one rosną okropnie. w smaku pyszne, jak lubicie połączenie z solą. Mój m. jest ich fanem :)
Kic...no proszę tak czułam że znasz hajziel :), w górskich stonach mojej mamy jest jeszcze parę określeń których nie przytoczę :)
Ale przygodę mieliście.
a ja dzisiaj poszłam z dzieciakami i sobą do lekarza, młoda ok, moje leczenie mam podtrzymać ale nic w oskrzelach nie ma, młody taki na granicy, dostał Elofen i bańki stawiałam dzisiaj
generalnie wirusówka oznaczająca się mocnym kaszlem, Ja natomiast mam zapalenie płuc:szok:.zrobiłam dzisiaj RTG wyniki w czwartek, dostałam antybiotyk i prkaz leżenia, ale najlepsze jest to że ja poza kaszlem nie mam więcej objawów, dzieciaki też. Mój m zaczął właśnie kaszleć, mój ojciec i mama, więc mamy w domu niezły bajzel :)
muszę czekać jeszcze pół godziny na antybiotyk a oczy mi się zamykają
idę po kolejną książkę
paaa

Coś nacisnelam i poszło niedokonczone

Ciastka upieczone. Jutro jak ostygna i stwardnieja wystawie recenzje:-)
Młody nakarmiony
Tak mi cieklo z obu dystrybutorów ze Ignaś mokra ma nogawke:-)
Oki spadam spać. Mam nadzieje ze teraz to pospi z 4h

cześć ;-)
moje ciasto wyszło super, czasami fajnie spotkać się z kimś dorosłym :-p:cool2:
Post jejku zdrówka życzę!!!
Kic ja bym na zawał padła gdybym zobaczyła jak ktoś się topi, bo bym nie uratowała...
dzisiaj idę do mamy-dzieci miesiąć nie widziały i chyba będzie leniwie potem

mąż od wczoraj ma pietra bo krew mają mu pobierac- to typ z tych mdlejących ;-) własnie udaje,ze spi-chyba zeby nie iść :-p

Heloł
Oj ciężka nocka
Młody często pobudki robił na jedzienie
Kawa wypita nic nie pomogła

Post co za zbiorowe chorowanie?
Matko jedyna wracajcie do formy
A ty tez banki byś sobie postawiła tzn ktoś tobie
A ciastka fajne
Mnie nie powalaja bo osobiście wole owsiane ale pewnie znikną szybko

Iza teraz pisze z tel i wiele zachodu dla mnie zeby wrzucić linka
Ale zrobię śniadanie T i wrzuce z kompa
Dobra zmykam

reklama
Hej, witam po długim nie pisaniu, wpadam tylko poczytać co u Was, ale na pisanie czasu mało.
Małża mam w domu, to wiadomo na kompa czasu malutko. A dzieje się sporo i dobrego i trochę mniej.Teściową mieliśmy w szpitalu, na szczęście już lepiej, teść w lipcu miał operację, więc też trzeba było pomóc. A my kasę wydajemy, kupiliśmy szafę przesuwną dużą, nareszcie wszystko pochowam i poukładam. Na weekend chyba w bieszczady skoczymy, do Sanoka, może nad Solinę :tak:A potem to już szykowanie Oli do szkoły, m do wyjazdu do pracy :sorry2: Szybko ten czas leci :cool2:

Post zdrowia dużo dla Ciebie i całej rodzinki.

Kic ale przeżycia , brrrrr

I nie wiem co jeszcze :confused: Miłego dnia, słonecznego i bez burz :-)

Do góry