reklama
Dzien dobry u mnie tez pranie i sprzatanie ogarniete,nawet Misi pokoj troche ogarnelam
Jutro czeka mnie prasowanie
Kasia ja tylko slyszalam rano ze G z Misia szukaja szczotki do wlosow a jak po chwili maly mnie obudzil to ich juz nie bylo

Madzia u nas ok 20 st,ale nie jest zle
przed 10 bylo 12 st
post ja codziennie mowie ze pojde spac przed 22 a wychodzi ze chodze spac o polnocy
ale Was trzyma ten wirus
kic co do wkladki to i tak teraz nie ma na to kasy i nie wiem czy bedzie
Dzis nic specjalnego nie bede robila
Maly ma drzemke jak sie obudzi dam mu cycka i idziemy na zakupy(spozywcze tylko niestety
).Na jutro umowilam sie z kolezanka ktora ma syna dzien starszego od Franka
Milego dnia lipcowki:-)

Kasia ja tylko slyszalam rano ze G z Misia szukaja szczotki do wlosow a jak po chwili maly mnie obudzil to ich juz nie bylo

Madzia u nas ok 20 st,ale nie jest zle

post ja codziennie mowie ze pojde spac przed 22 a wychodzi ze chodze spac o polnocy

kic co do wkladki to i tak teraz nie ma na to kasy i nie wiem czy bedzie

Dzis nic specjalnego nie bede robila

Milego dnia lipcowki:-)
pabla27
Fanka BB :)
widzę że wszystkie mamy zadowolone że to już początek roku szkolnego:-)
u nas było spoko, Lena zadowolona że już w starszakach, Sonia super i dziś i wczoraj, jutro też godzinkę będziemy a w czwartek już całe przedpołudnie sama,ciekawa jestem jak będzie!
Kasia - widziałam fotki na fb z wakacji! super!
na naszym zamkniętym też oblukałam - daj namiary na miejscówkę!! - może zmienię rezerwację :-)
.my w przyszłym roku też planujemy, już nawet kwaterę wstępnie zarezerwowałam! tylko my w lipcu jechać będziemy bo wtedy Sonia nie będzie mieć żłobka a Lena pzredszkola więc zmuszeni jesteśmy w takim terminie brać urlopy.
moje panny pełne wrażeń padły wczoraj obie o 20:00:-)
a Sonia pobiła swój rekord i spała od 20:00 do 04:30 jednym ciągiem
potem cycuś i jeszcze do 07:00 spała. To mi się podoba bardzo!
u nas było spoko, Lena zadowolona że już w starszakach, Sonia super i dziś i wczoraj, jutro też godzinkę będziemy a w czwartek już całe przedpołudnie sama,ciekawa jestem jak będzie!
Kasia - widziałam fotki na fb z wakacji! super!
na naszym zamkniętym też oblukałam - daj namiary na miejscówkę!! - może zmienię rezerwację :-)
.my w przyszłym roku też planujemy, już nawet kwaterę wstępnie zarezerwowałam! tylko my w lipcu jechać będziemy bo wtedy Sonia nie będzie mieć żłobka a Lena pzredszkola więc zmuszeni jesteśmy w takim terminie brać urlopy.
moje panny pełne wrażeń padły wczoraj obie o 20:00:-)
a Sonia pobiła swój rekord i spała od 20:00 do 04:30 jednym ciągiem

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem
Dzieciaki jedzą kolację, zaraz kąpiel i spać
ja oczywiście padnięta, więc zaraz też kąpiel, kolacja i odpoczynek
Pabla super, że Sonia dobrze się klimatyzuje
moja Liwka też spoko, wczoraj miała "chrzest bojowy", bo ja nie mogłam ją po obiedzie, siostra jak na złość musiała zostać w szpitalu, a M poszedł służbowo "do miasta", więc musiała spać,ale super się spisała
tak, więc będę odbierać po spaniu ok 14
Dorka no tak trzeba na raz dość kasy wydać, ale jak przeliczysz to Ci taniej wyjdzie niż antykoncepcja Azalią
Kasia ja właśnie mam stertę siegającą sufitu
jutro niby mama przychodzi ale już mi głupio
Jutro mam zebranie
uwielbiam gadać to wpatrzonych rodziców;-)
Spokojnej nocki!
Dzieciaki jedzą kolację, zaraz kąpiel i spać
ja oczywiście padnięta, więc zaraz też kąpiel, kolacja i odpoczynek
Pabla super, że Sonia dobrze się klimatyzuje

Dorka no tak trzeba na raz dość kasy wydać, ale jak przeliczysz to Ci taniej wyjdzie niż antykoncepcja Azalią

Kasia ja właśnie mam stertę siegającą sufitu

Jutro mam zebranie

Spokojnej nocki!
Pabla, miejscówa była ok - wszystko tak jak w ofercie, ale na pewno są lepsze, więc tak na 100% nie polecam. Do morza trzeba było przejść przez ulicę i sporo schodów. Schody pikuś, ulica w sumie też tylko, że hałas uliczny było słychać. Nie narzekaliśmy, ale tak jak mówię, na pewno są lepsze kwatery
Kic, juz zebranie? Ja mam w poniedziałek i wtorek

Kic, juz zebranie? Ja mam w poniedziałek i wtorek
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
hej hej
no widać wszyscy zadomowieni w przedszkolu.
Ja dzisiaj byłam później i widziałam te krzyczące maluchy...oj, ciekawe co młody powie w poniedziałek
, rozmawiam z nim codziennie na temat przedszkola i tego jak to wszystko będzie wyglądać i twierdzi że luz 
Kasia...oj ale fajnie tak się ponudzić w domu co??
lecę spac bo jutro kolejny aktywny dzień
no widać wszyscy zadomowieni w przedszkolu.
Ja dzisiaj byłam później i widziałam te krzyczące maluchy...oj, ciekawe co młody powie w poniedziałek
Kasia...oj ale fajnie tak się ponudzić w domu co??
lecę spac bo jutro kolejny aktywny dzień
heloł
wiidze, że młodzież daje rade w plu
mój nawet nie wspomniał a ja sama koło grudnia będę mówić, że od stycznia idzie;-)
Kic to masz wesolutko z taka 23 osobową gromadka smurfiątek
Kasiu oj dzis mnie też to czeka czego nie znoszę
oprócz tego mam jeszcze pomyć podłogi i zrobić porzadek w łazience
jutro przyjeżdżaja znajomi z małą 9 tyg Martynka i moim chrześniakiem 6 latkiem
mam nadzieję ze damy radę
surv no to Flo jeszcze będzie rządzić tą grupą chłopaków z przedszkola - zobaczysz;-)
Pabla super, że diewczyny zadowolone a mała dała pospać
i świetnie, ze jest jeszcze cycuś
oj a ja znowu zastój
mam już tego dość
serio nie wiem od czego - teraz zwalam na swędzące dziąsła
normalnie szału dostaje
pcha te rączki nieporadnie do buzi i sie wścieka i gryzie
wszystko zresztą ładuje do paszczy i trze
i gorzej je bo nerwowo
a ja jakies doły łapię - zmęczenie się nakłada i nakłada
jak wybuchnę to nie radzę
dobra ide napić sie kawki i śnadanko wciągnąć
jak dobrze ze jest słońce bo jeszcze ono mnie stymuluje do wstawania
miłego dzionka
wiidze, że młodzież daje rade w plu
mój nawet nie wspomniał a ja sama koło grudnia będę mówić, że od stycznia idzie;-)
Kic to masz wesolutko z taka 23 osobową gromadka smurfiątek
Kasiu oj dzis mnie też to czeka czego nie znoszę
oprócz tego mam jeszcze pomyć podłogi i zrobić porzadek w łazience
jutro przyjeżdżaja znajomi z małą 9 tyg Martynka i moim chrześniakiem 6 latkiem
mam nadzieję ze damy radę
surv no to Flo jeszcze będzie rządzić tą grupą chłopaków z przedszkola - zobaczysz;-)
Pabla super, że diewczyny zadowolone a mała dała pospać
i świetnie, ze jest jeszcze cycuś
oj a ja znowu zastój
mam już tego dość
serio nie wiem od czego - teraz zwalam na swędzące dziąsła
normalnie szału dostaje
pcha te rączki nieporadnie do buzi i sie wścieka i gryzie
wszystko zresztą ładuje do paszczy i trze

a ja jakies doły łapię - zmęczenie się nakłada i nakłada
jak wybuchnę to nie radzę
dobra ide napić sie kawki i śnadanko wciągnąć
jak dobrze ze jest słońce bo jeszcze ono mnie stymuluje do wstawania
miłego dzionka
Witam z poranną kawą! I płatkami z mlekiem:-) Dzieciaki w przedszkolu już rozrabiają. Maluszki płaczą. Dziś widziałam jednego zawodzącego na rękach tatusia, że on tam nieee chceeee
Z Olgą miałam luzik, ale z Mikim to przeżywałam i to przez dwa lata (oczywiście na początku)
Post, pewnie, że fajnie tak się ponudzić
No ale dziś mierzę się z górą prasowania a jutro może trzasnę okna. Plany są a jak wyjdzie ;-) Wydaje mi się, że letnie sukieneczki nie przydadzą się już? To wtedy nie będę prasowała;-)
Renia, to będziecie mieli full house!

Post, pewnie, że fajnie tak się ponudzić

Renia, to będziecie mieli full house!
survivor26
Mamy lipcowe'08
Renia, Sara też łapy je na całego i wszystko co jej w ręce wpadnie...wczoraj usiłowała pożreć grzechotkę z pianinka i szału dostawała, że się w buzi nie mieści
Generalnie ma chyba jakiś skok rozwojowy, bo nieznośna jest...nauczyła się zawodzić jak muezzin i z lubością to robi....jęczy z minutę, potem cisza, żeby sprawdzić, jaka reakcja otoczenia, a jak reakcji nie ma to od nowa, z inną modulacją i natężeniem
Z dobrych rzeczy natomiast, umie się przekręcić z brzuszka na plecy i nauczyła się glośno śmiać...do łez bawi ją zwłaszcza własne kichanie:-)
Kic, no jak masz 20 takich Florek pod opieką to naprawdę baaaardzo współczuję
A przyznaj się, co robicie, jak już macie dość: zamykacie w kotłowni, czy wychodzicie się na fajkę i kielicha, żeby to jakoś przetrzymać?
Zawsze mnie zastanawiało, jak te biedne przedszkolanki dają radę z takimi męczydupkami jak moja córka;-) Flo już dzś szła w zaparte w przedszkolu, że nie idzie, ale chyba muszę do tego przwyknąć...w końcu czeka nas jeszcze 12 lat edukacji, tylko ciekawa jestem jak w gimnazjum uda mi się rosłą dziewuszkę wepchnąć siłą za drzwi szkoły
Kasia super, że masz jeszcze wolne, bo taki przeskok wprost znad Adriatyku za biurko byłby traumatyczny
Ja szybko kończę zlecenie, bo młoda znowu od rana męćząca, a R musi iść wylewać fundament pod komin...ogrzewanie do zimy nadal niepewne, ale przynajmniej komin piekny będziemy mieć to sobie możemy pod nim nastrojowe ognisko rozpalić

Kic, no jak masz 20 takich Florek pod opieką to naprawdę baaaardzo współczuję

Kasia super, że masz jeszcze wolne, bo taki przeskok wprost znad Adriatyku za biurko byłby traumatyczny

Ja szybko kończę zlecenie, bo młoda znowu od rana męćząca, a R musi iść wylewać fundament pod komin...ogrzewanie do zimy nadal niepewne, ale przynajmniej komin piekny będziemy mieć to sobie możemy pod nim nastrojowe ognisko rozpalić

reklama
Witam z rana,dzis mialam isc na spacer z kolezanka z porodowki ale ona zle sie czuje i dzis nie idziemy:-(Pogoda nie zaciekawa ale ja i tak wybiore sie po Misie
Tylko nie wiem jak wtacham wozek po schodach wejsciowych w przedszkolu
Przedszkole jest w starej kamienicy i wejscie nie dla wozkow
Coz co nas nie zabije.....;-)
Survi wspolczuje ze Flo nie chce chodzic do przedszkola
Misia zazwyczaj idzie z usmiechem na ustach
Co do pchania piastek do buzi przez Sare to u nas to samo,ostatnio nawet kciuk ssa
Franek za to nauczyl sie krzyczec i caly dzien krzyczy
Kasia fajnie samej w domu no nie?Ja tez sie ciesze cisza(jak maly spi;-))
Renia fajnie ze u Was slonce bo u nas szaro i buro
ale damy rade
Kic ja tez nie lubie chodzic na zebrania
ja patrze na nauczyciela zeby nie pomyslal ze Go lekcewaze i nie slucham;-)
Maly ma drzemke,ja juz obiad mam prawie zrobiony.Ok 14 pojdziemy po Misie mam nadzieje ze nie bedzie padac
W piatek bylismy u G siostry,oni maja krolika i krolik Misie podrapal,posmarowalam jej woda utleniona w zelu,ale jej sie cos babrze bo ciagle zachacza czyms o ta rane
Dzis G przykleil jej plaster wiecie ile bylo wycia z tego powodu
ona nie chce plastra,ja boli plaster itp
az maly sie obudzil przez jej wycie
Dobra spadam na fb

Survi wspolczuje ze Flo nie chce chodzic do przedszkola

Kasia fajnie samej w domu no nie?Ja tez sie ciesze cisza(jak maly spi;-))

Renia fajnie ze u Was slonce bo u nas szaro i buro

Kic ja tez nie lubie chodzic na zebrania

Maly ma drzemke,ja juz obiad mam prawie zrobiony.Ok 14 pojdziemy po Misie mam nadzieje ze nie bedzie padac

W piatek bylismy u G siostry,oni maja krolika i krolik Misie podrapal,posmarowalam jej woda utleniona w zelu,ale jej sie cos babrze bo ciagle zachacza czyms o ta rane

Dobra spadam na fb