reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Aleście przez weekend popisały!
Myśmy wrócili wczoraj wieczorem, wyjazd do bani, bo R wrócił zaraz po odwiezieniu nas ze względu na ten rozgrzebany komin, a ja zostałam sama z dziewuszkami: Flo była w miarę grzeczna, natomiast w Sarę jakiś upiór halloweenowy wstąpił...zwany zębami chyba, bo ma gorączkę, lekki katar i żadnych objawów więcej oprócz pchania do paszczy wszystkiego co znajdzie
Aaaaa... i jeszcze bezsenność...dziś padł rekord,b o zasnęła na noc o 1.30... jakieś szaleństwo, bo wcale tego w dzień nie odsypia...moze ją satysfakcjonuje 8 godzin snu na dobę, ale mnie wcale
Nie wiem, czy jutro znowu iść do przychodni, bo co mi lekarka powie: opium na spanie zapisze?
Potem poczytam co u was, bo w związku z powyższym jestem w d***e ze zleceniem i muszę nadrabiać dziś ostro

Potem poczytam co u was, bo w związku z powyższym jestem w d***e ze zleceniem i muszę nadrabiać dziś ostro

Witam rankiem
U nas pobudka chwilkę po 6, to i tak dobrze, bo Kuba wczoraj padł o 17.50
pewnie powietrze mu posłużyło
najpierw byliśmy na rowerze, a potem ich jeszcze mama na spacer 2 godzinny wzięła
Oglądał bajkę, ja poszłam kolację robić wracam a Kuba śpi
Iza wow no to zakupki masz już z głowy

Haszi mój Kuba to samo
jak gramy np w "grzybobranie" to w połowie zaczyna zbierać wszystkie grzybki i twierdzi że wygrał

Surv może jakąś meliskę małej podawaj, no i są takie syropki które się wieczorem podaję-ziołowe na uspokojenie dziecka
a może rzeczywiście zęby ją męczą, chociaż Flo chyba też tak mała spała, co?
U nas na razie szaro i buro, ale wczoraj też nie było słońca a nawet w miarę przyjemnie było
miłego dnia!
U nas pobudka chwilkę po 6, to i tak dobrze, bo Kuba wczoraj padł o 17.50

Iza wow no to zakupki masz już z głowy

Haszi mój Kuba to samo

Surv może jakąś meliskę małej podawaj, no i są takie syropki które się wieczorem podaję-ziołowe na uspokojenie dziecka

U nas na razie szaro i buro, ale wczoraj też nie było słońca a nawet w miarę przyjemnie było

miłego dnia!
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Witam
Małż już pojechał, czas imprez wczoraj zakończony, i chyba do świąt spokój (szczególnie z piciem) oj takiego maratonu imprezowego już dawno nie miałam.
Andula fajnie że wróciłaś.I super że wszystko się u Was poukładało.
Izabelka no to super że zakupy z głowy.Ja na zimę też już wszystko mam.
I nie wiem co jeszcze
Ma niedługo z Olką do kościoła, Wiki zostanie w domu , strasznie kaszle, dostała syropy od lekarza.Mam próbować bez antybiotyku.Może się uda.
A po południu Ola ma basen ( w niedzielę ze szkoły
) i ja też jadę. Zawsze jedzie 2 rodziców jako pomoc dla dzieci.
Miłej niedzieli :-)
Małż już pojechał, czas imprez wczoraj zakończony, i chyba do świąt spokój (szczególnie z piciem) oj takiego maratonu imprezowego już dawno nie miałam.
Andula fajnie że wróciłaś.I super że wszystko się u Was poukładało.
Izabelka no to super że zakupy z głowy.Ja na zimę też już wszystko mam.
I nie wiem co jeszcze

Ma niedługo z Olką do kościoła, Wiki zostanie w domu , strasznie kaszle, dostała syropy od lekarza.Mam próbować bez antybiotyku.Może się uda.
A po południu Ola ma basen ( w niedzielę ze szkoły

Miłej niedzieli :-)
Andula
Fanka BB :)
Witajcie,pobudka w okolicach 8 wiec zle nie jest.Poszłam jeszcze do dzieci pokoju i pospałam do 9 :-)Trzeba wykorzystac czas kiedy M sie dziećmi zajmuje.Wczoraj na grillu fajnie tylko Ewa spała przez caly dzień 30 min
na szczeście była grzeczna tylko w okolicach 18 zaczynała marudzić
Ona jest zaprogramowana na opcje "uśmiech" czasami sie zastanawiam czy to normalne;-)
Kic Misiek mi przed 20 nie usypia a często i pózniej wiec nawet wieczorem spokoju nie ma
Surv jeżeli u Sary to zęby to niedługo sytuacja sie naprawi ,ale też uważąm ze meliske możesz zaparzyc może jakiś viburcol choc jak dla mnie te czopki to ściema ale niektórym podobno pomagaja
Sylcia ja to bym sobie poszła na jakaś imprezke ,narazie musi mi wystarczyć imprezowanie z cycem w nocy;-) ale ja już Ewa zacznie przesypiać noce idziemy na impreze z M albo lepiej w babskim gronie:-)

Kic Misiek mi przed 20 nie usypia a często i pózniej wiec nawet wieczorem spokoju nie ma

Surv jeżeli u Sary to zęby to niedługo sytuacja sie naprawi ,ale też uważąm ze meliske możesz zaparzyc może jakiś viburcol choc jak dla mnie te czopki to ściema ale niektórym podobno pomagaja

Sylcia ja to bym sobie poszła na jakaś imprezke ,narazie musi mi wystarczyć imprezowanie z cycem w nocy;-) ale ja już Ewa zacznie przesypiać noce idziemy na impreze z M albo lepiej w babskim gronie:-)
Moja Tosia tez jest nieznosnym rannym ptaszkiem. Rozumiem pobudki o 6 w tygodniu ale w weekend? Whyyyyyyy!
Chłopaki tez nie lepsi. Zagonieni po 20 do łóżek zwykle zasypiają o 22 bywa, że później.
Andula opcja uśmiech musi być boska no i o wiele wygodniejsza niz opcja maruda
więc ciesz się puki dają:-) No ale po kimś ona ten uśmiech musi mieć, nie?
Sylcia zdrówka. Mnie przynajmniej maraton ominął. Jesteśmy bez auta więc nigdzie nie musieliśmy jechać:-). No ale z drugiej strony miło tak spotkać rodzinkę, której sie na co dzień nie widuje.
kic przy grach u mnie problemem jest Patryk. On się potwornie wkurza, jak Tymi coś robi nie tak albo nie umie. Zawsze unikałam takiego tłumaczenia, że on jest starszy więc powinien ustępować itd i teraz myślę, że to był jednak błąd bo on Tymcia traktuje tak jakby był w jego wieku.
surv wiesz, znasz ten sposób naszych babć z wsypywaniem maku w ściereczkę i dawaniu dziecku do ssania...na pewno niunia była by spokojniejsza tylko mama mogła by zaliczyć dłuższy czas spokoju i odosobnienia w miejscowym ZK.
Izabelka mówisz, że robisz za Perfekcyjna Panią Domu?
Ja właśnie stwierdziłam, że przestaje to to oglądać bo zostane ale Perfekcyjnie Zfrustrowaną Panią Domu. Wiem, że są kobiety które mają wokół siebie stały ład i porządek ale to chyba jednak nie ja.
Piękna pogoda więc lecimy na cmentarz na krótki spacerek wymienić wkłady.

Andula opcja uśmiech musi być boska no i o wiele wygodniejsza niz opcja maruda

Sylcia zdrówka. Mnie przynajmniej maraton ominął. Jesteśmy bez auta więc nigdzie nie musieliśmy jechać:-). No ale z drugiej strony miło tak spotkać rodzinkę, której sie na co dzień nie widuje.
kic przy grach u mnie problemem jest Patryk. On się potwornie wkurza, jak Tymi coś robi nie tak albo nie umie. Zawsze unikałam takiego tłumaczenia, że on jest starszy więc powinien ustępować itd i teraz myślę, że to był jednak błąd bo on Tymcia traktuje tak jakby był w jego wieku.
surv wiesz, znasz ten sposób naszych babć z wsypywaniem maku w ściereczkę i dawaniu dziecku do ssania...na pewno niunia była by spokojniejsza tylko mama mogła by zaliczyć dłuższy czas spokoju i odosobnienia w miejscowym ZK.
Izabelka mówisz, że robisz za Perfekcyjna Panią Domu?
Ja właśnie stwierdziłam, że przestaje to to oglądać bo zostane ale Perfekcyjnie Zfrustrowaną Panią Domu. Wiem, że są kobiety które mają wokół siebie stały ład i porządek ale to chyba jednak nie ja.
Piękna pogoda więc lecimy na cmentarz na krótki spacerek wymienić wkłady.
moje małe już uśpiłam
starszakiem zajmie sie tatuś
jutro dzien w przedszkolu to ja w chwili wolnego (bycie z jednym jak wolne) skocze po urzędach z zaległościami administracyjnymi
Haszi no ja tego programu o sprzątaniu nie oglądam bo pewne tez sflustrowana bym chodziła
zresztą wystarczy ze codzień spoglądam na swoje brudne okna
Andula no to super, że ewa uśmiechnięta
mój Ignas tez śmieszek i to jest jak balsam na serce matki
oby mu tak już zostało na życie;-)
Surv to współczuję ciężkich nocek
u nas też nie koniec zębów
kupki paskudne i cała pupa obszczypana
Iza fajnie, ze zakupki udane
my jeszcze buty dla T i jakąś fajną kurteczkę dla I;-)
czuję, że jutro nie starczy dnia na realizację planów
a roboty do zajechania
zdrówka dla chorowitków (mój P zaczyna kichać)
starszakiem zajmie sie tatuś
jutro dzien w przedszkolu to ja w chwili wolnego (bycie z jednym jak wolne) skocze po urzędach z zaległościami administracyjnymi
Haszi no ja tego programu o sprzątaniu nie oglądam bo pewne tez sflustrowana bym chodziła
zresztą wystarczy ze codzień spoglądam na swoje brudne okna
Andula no to super, że ewa uśmiechnięta
mój Ignas tez śmieszek i to jest jak balsam na serce matki
oby mu tak już zostało na życie;-)
Surv to współczuję ciężkich nocek
u nas też nie koniec zębów
kupki paskudne i cała pupa obszczypana
Iza fajnie, ze zakupki udane
my jeszcze buty dla T i jakąś fajną kurteczkę dla I;-)
czuję, że jutro nie starczy dnia na realizację planów
a roboty do zajechania
zdrówka dla chorowitków (mój P zaczyna kichać)
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
witam witam
Myśmy niedawno wrócili od Cioci Magdzika..dzieci już podobno tęsnknią
, bardzo fajnie się bawiły. Może pomyślimy w lecie jednak za jakimś zlotem co??? 
odrazu zostały wrzucone do spania i teraz mam chwilkę, ogarnęłam, przygotowałam na jutro ekwipunek.
Zostało mi jeszcze posta napisać
przerobić kilka rzędów tuniki z resztek włóczki przy okazji oglądania czasu Honoru
oraz zrobić 3 serie po 10 powtórzeń .p.... Weidera...nosz mnie pokarało, takie to nudne. Już wolę z piesą po lesie biegać 
dobra lecę
Surv..to Ci się sezon zaczął...pamietaj...to przechodzi
Andula....oooo ale fajnie, mnie tam dzieci budzą rano a jak spac chcę to przychodzą co minutę sprawdzać czy napewno śpię
, takie małe urwisy
aaa Renia
Zaglądnij proszę na Zamknięty, parę słów Ci napisałam

buźka
Myśmy niedawno wrócili od Cioci Magdzika..dzieci już podobno tęsnknią
odrazu zostały wrzucone do spania i teraz mam chwilkę, ogarnęłam, przygotowałam na jutro ekwipunek.
Zostało mi jeszcze posta napisać
przerobić kilka rzędów tuniki z resztek włóczki przy okazji oglądania czasu Honoru
dobra lecę
Surv..to Ci się sezon zaczął...pamietaj...to przechodzi
Andula....oooo ale fajnie, mnie tam dzieci budzą rano a jak spac chcę to przychodzą co minutę sprawdzać czy napewno śpię
aaa Renia
Zaglądnij proszę na Zamknięty, parę słów Ci napisałam
buźka
Witam na szybko znowu,przeczytalam wszystko
Renia niezlego wiercipietka masz
Andula wajne takie dzieci smieszki,Franio tez smieszek,Misia tez zreszta byla smieszkiem
Kic a Ty dalej bladym switem musisz wstawac
Ja ostatnio mam przerwy w spaniu,niedosc ze w ciazy nie moglam spac to teraz tez
Survi mam nadzieje ze Sarze szybko wyjda zabki
Post ja bardzo chetnie bym sie z Wami spodkala,ale pewnie znowu bedzie brak funduszy na podroz:-(Ja ta 6 tez robilam ale niestety nie dalam rady skonczyc
Haszi ja narazie mam wzgledny porzadek ale obawiam sie jak wroce do pracy to juz nie bedzie tak rozowo
Sylcia to zabalowaliscie
Zdrowka dla Wiki
Iza super ze zakupy udane
I juz nie wiem co komu
Maly marudzi w lozeczku,zasna poszlam sie umyc ,a on sie w tym czasie przebudzi
Pewnie chce jeszcze dokladki cycka
Misia jutro miala miec testy alergologiczne a ma katar i kaszel,ale katar podobno alergiczny wiec G z nia pojdzie na te testy zobaczymy co mu powiedza
Malemu lzawia oczy i kaszle
Ciekawe kiedy w koncu bedzie mial szczepienie
Ja dalej mam zawalone zatoki
Musze chyba czesciej robic inhalacje sobie
Malemu dzis zdjelismy gondole z wozka,bo ledwo w niej sie miescil
Nie wiem czy dobrze zrobilismy,ale do grudnia by juz sie w nia nie zmiescil
Oki spadam,maly chyba zasnal bo cisza w lozeczku

Renia niezlego wiercipietka masz

Andula wajne takie dzieci smieszki,Franio tez smieszek,Misia tez zreszta byla smieszkiem

Kic a Ty dalej bladym switem musisz wstawac

Survi mam nadzieje ze Sarze szybko wyjda zabki

Post ja bardzo chetnie bym sie z Wami spodkala,ale pewnie znowu bedzie brak funduszy na podroz:-(Ja ta 6 tez robilam ale niestety nie dalam rady skonczyc

Haszi ja narazie mam wzgledny porzadek ale obawiam sie jak wroce do pracy to juz nie bedzie tak rozowo

Sylcia to zabalowaliscie

Iza super ze zakupy udane

I juz nie wiem co komu

Misia jutro miala miec testy alergologiczne a ma katar i kaszel,ale katar podobno alergiczny wiec G z nia pojdzie na te testy zobaczymy co mu powiedza

Malemu dzis zdjelismy gondole z wozka,bo ledwo w niej sie miescil

Oki spadam,maly chyba zasnal bo cisza w lozeczku

reklama
To ja też przed zamknięciem kompa wpadam na forum posta napisać
Post, też się dziś spotylakiśmy ale z kuzynką i dzieciakami - szał ciał! Najmłodsza Majeczka bardzo zaprzyjaźniła się z Babą i cały czas ją zaczepiała aż mój nadpobudliwy pies padł - szok po prostu :-)
6 Wadera - oj straszna nuda - bieganie z piesą zdecydowanie fajniejsze!
Powiem Wam, że ja rano w weekend mam już bardzo fajnie, bo dziś np. leżałam do ... 9. Dzieciaki oczywiście wstały dużo wcześniej, ale umyły się, ubrały i ... zrobiły sobie śniadanie:-)To zdecydowanie lubię!!!
Kurcze, nie wiem co miałam jeszcze pisać. Jednym okiem oglądam Must be the music i skupić się nie mogę ;-)
Post, też się dziś spotylakiśmy ale z kuzynką i dzieciakami - szał ciał! Najmłodsza Majeczka bardzo zaprzyjaźniła się z Babą i cały czas ją zaczepiała aż mój nadpobudliwy pies padł - szok po prostu :-)
6 Wadera - oj straszna nuda - bieganie z piesą zdecydowanie fajniejsze!
Powiem Wam, że ja rano w weekend mam już bardzo fajnie, bo dziś np. leżałam do ... 9. Dzieciaki oczywiście wstały dużo wcześniej, ale umyły się, ubrały i ... zrobiły sobie śniadanie:-)To zdecydowanie lubię!!!
Kurcze, nie wiem co miałam jeszcze pisać. Jednym okiem oglądam Must be the music i skupić się nie mogę ;-)