Witam pierwsza 
Moje dzieci wstały po 6
coś ostatnio Liwka nie preferuje spania do 8
pewnie dlatego, że M ją budzi do żłobka właśnie w okolicy 6.30
Ja też jestem na 0 z prasowaniem, ale już mam ciemne w pralce, więc znowu kupeczka urośnie, a jeszcze pościel dzieciakom zmienię więc kolejne szmatki dojdą
Na razie na dworze zimno i brzydko
wczoraj się nam udało wyjść na godzinkę ale oczywiście deszcz nas nie ominął.
Miłego dnia!
Moje dzieci wstały po 6
coś ostatnio Liwka nie preferuje spania do 8
pewnie dlatego, że M ją budzi do żłobka właśnie w okolicy 6.30
Ja też jestem na 0 z prasowaniem, ale już mam ciemne w pralce, więc znowu kupeczka urośnie, a jeszcze pościel dzieciakom zmienię więc kolejne szmatki dojdą

Na razie na dworze zimno i brzydko
wczoraj się nam udało wyjść na godzinkę ale oczywiście deszcz nas nie ominął.Miłego dnia!
dużo rysują i malują-Wera dostała swój piórnik i jest w nim zakochana (niby nic takiego, ale uwielbia go); też ciastolina, klocki lego, buduję im domek z koca i krzeseł; robimy razem ciasto lub ciastka (dobre z pożytecznym); też tańce i muzyka :-) książki-uwielbiają czytanie; kiedy nie mam czasu i cierpliwości, to proszę je żeby poszli do siebie do pokoju; oni oczywiście, że tam nudno, to im mówię, że niech sobie wybiorą zabawę albo leżą z nudów na łóżku (dzieci w tym wieku już same potrafią się zająć, tylko z lenistwa mamują; często chcą żebym z nimi się bawił; to wybieram grę planszową, czy bierki, karty); 
ale w łóżku ze mna do 7 poleżała; tylko, że nie usnęłam, bo kaszle strasznie :-(

A myślałam, że chłopięce zabawki są drogie.