Witam, my po lekarzu i obydwoje maja antybiotyk
Misia ma wystep w czwartek w przedszkolu,chyba pojdzie tylko na niego
Haszi naprawde to dylemat,ja jak zmarla moja mama to powiedzialam G ze teraz to juz moge wyjechac za granice
Madzia to super starszy brat z Macka
Iza zdrowka dla Werci
Kasia fajnie ze dzieciaki juz oswoily sie z woda
Misia to straszny tchorz wiec wody sie boi jak ognia
Kic super ze Kubie podoba sie gra na pianinie
Survi to niezle Ci mala spi,Franek ma 3 drzemki po 30min,rzadko zdarzy sie zeby spal dluzej
Sylcia u nas Misia tez teskni za przedszkolem,dzis caly dzien sie bawi w przedszkole
Andula,Renia u nas pobudki ok 23-24,potem 2-3,potem 5-6
Szczeże powiedziawszy to juz jestem zmeczona tym karmieniem nocnym
Od 2 dni dajemy kaszke z mlekiem na kolacje zobaczymy bo na razie robi dluzsze przerwy,albo mu sie jakis skok skonczyl
No i tak mi zlecial dzien,rano troche ogarnelam,potem zrobilam obiad z dzieciakami do lekarza,potem do tesciowki na kawe
i juz 17
No nic milego wieczoru zycze i przespanej nocki,a dla karmiacych w miare przespanej

Haszi naprawde to dylemat,ja jak zmarla moja mama to powiedzialam G ze teraz to juz moge wyjechac za granice

Madzia to super starszy brat z Macka

Iza zdrowka dla Werci

Kasia fajnie ze dzieciaki juz oswoily sie z woda

Kic super ze Kubie podoba sie gra na pianinie

Survi to niezle Ci mala spi,Franek ma 3 drzemki po 30min,rzadko zdarzy sie zeby spal dluzej

Sylcia u nas Misia tez teskni za przedszkolem,dzis caly dzien sie bawi w przedszkole

Andula,Renia u nas pobudki ok 23-24,potem 2-3,potem 5-6

No i tak mi zlecial dzien,rano troche ogarnelam,potem zrobilam obiad z dzieciakami do lekarza,potem do tesciowki na kawe

No nic milego wieczoru zycze i przespanej nocki,a dla karmiacych w miare przespanej