reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam dziewczyny. Dopiero znalazłam to forum i od razu tak jakoś mi fajnie ,że ktoś ma identyczne radości i kłopoty jak ja.
Przedtem włączałam tylko stronki i zaraz wyłączałam przerażona porodem :p
Co do wyprawki u mnie prawie wszystko już leży. Po syneczku została a szwagierka też dorzuciła rzeczy po córci.
Od niej właśnie mam x-landera z 2005 roku. Jest śliczny, beżowy podobno sie sprawdził tyko ciut ciężkawy.
Sama mam bebe-conforta. Też fajny wózeczek tyle że trochę wytrzęsiony na wertepach :p Nie oszczędzałam się ze spacerkami.

reklama
Mamabartka jak ja byłam w sklepie firmowym x-landera to wyliczyli nam cene 1800 zł ale na 90% jestem pewna że folia przeciwdeszczowa była w zestawie.w sumie z sosnowca do cz-wy nie macie daleko,zawsze możecie sobie przedzwonić i się dopytać.
Ja w końcu jednak zrezygnowałam z xlanndera dla coneco(uważam że teraz są bardzo podobne,identycznie się prowadzą tylko cena połowe taka) i coneco wybrałam kolor turkus takie sam jak jest w x-landerze.

jezeli chodzi o coneco toledo to troche sie rozni od x landera xa:tak: no i niebieski w toledo nie jest taki sam jak w x landerze z 2008 x lander jest jaśniejszy:tak: ale wozeczki sa naprawde podobne tylko ze mi tez zalezało na foteliku maxi cosi:tak: a ten akurat pasuje do x landera:-D

No do coneco nie pasują te foteliki,,to jest dla mnie największa wada.W sumie różnice są minimalne jak na tą różnice w cenie.Wydawało mi się że kolor jest taki sam.Z tym że nie widziałam wózków stojących obok siebie,więc możliwe że może byc różnica w odcieniach.O ten przynajmniej nie będę się stresowała i spokojnie będę mogła zostawiać w wózkowni bo jak by mi tak ukradli wózek za prawie 2000 to jednak byłabym wkurzona.X-lander jak na Polską firmę jest naprawdę super.W ogóle jak zaczęłam tak przeglądać to w cz-wie mamy tylu producentów wózków że nie jestem w stanie wyliczyć.Roan Marita ten co kupiła Andzia też jest u nas w mieście produkowany.

no jak bym miala zostawiac wozek w wozkowni to tez bym x landera nie kupiła:no:bo jak by mi go zwineli to chyba bym sie poryczala, kamu masz racje wozki sie praktycznie nie roznia:tak:

Z tymi wózeczkami to jest różnie.
Szwagierka kupiła własnie x-landera a potem się wyprowadziła do bloku bez windy na 4 piętro.
Trochę kleła że ciężki.
Ja z kolei wywiozłam mojego miejskiego bebe-conforta na podmiejskie ścieżki i bezdroża.
Co z tego, że leciutki jak kółka za małe a konstrukcja delikatna.
Szczęście że mały szybko przestał jeżdzić.

witam mamuśki i życzę wszystkiego najlepszego tym obecnym i tym w dwupaku:-)
trochę mnie nie było ale wybraliśmy się w końcu do mojego miasta rodzinnego, ponad 300 km, ale dałam radę:-)

co do wózków to my też juz zamówiliśmy na allegro, conecto v3 zieloniutki:-)teraz tylko czekam aż go przyślą, już nie mogę się doczekać:-)

Mamuśki wszystkiego najlepszego!!!!!!!:)

mam pytanie niecierpiące zwłoki jaki rozmiar ubranek kupic na wyprawke????56?????

reklama
Do góry