reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Ja tez zycze wszystki mama wszystkiego dobrego i pociechy z dzieciaczkow.

Chcialam sie pochwalic dzis bylam u lekarza moja corcia ulozyla sie juz do wyjscia wazy ok 1800g.:-):-):-):-) A jutro urodzi sie moja chrzesniaczka:-) niestety przez CC nie chciala sie obrucic glowka w dol:-(

reklama
roza17.jpg
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamy !
Wszystkim mamusiom życzę słodkich buziaków od swoich łobuziaków...... a tym w dwupaku po małym kopniaku :-)

Na stronach kalendarza świątecznych dni jest mało, a szkoda co tu zrobić by świąt nie brakowało?
Lecz jeden dzień szczególnie swym blaskiem w maju kusi
dla jednych to Dzień Matki -
a dla mnie Dzień Mamusi.
Nie umiem mówić głośno jak kocham, co czuję
więc patrząc mamie w oczy cichutko podziękuję.
Dziękuję za to wszystko czym dobroć jest na ziemi,
że jesteś najważniejsza,że tego nikt nie zmieni.
Że jeden dzień szczególnie w mym sercu jaśnieć musi
dla jednych to Dzień Matki -
a dla mnie Dzień Mamusi.

Wszystkiego najlepszego Mamuski!!!!!

z mi dzis tylko jedno po głowie chodzi
mamo mamo cos Ci dam jedno serce które mam
a w tym sercu duzy kwiat
mamo mamo zyj sto lat.....

a takie kwiatuszki dostalam od mojej Natusi
nazbierała razem z tatusiem.
imga0194pm4.jpg

jakie śliczne rymowanki i wierszyki:-)
a te cudne kwiatki kojarzą mi się z dzieciństwem, zwasze je zrywałam w drodze do babci domu - piękne zdjęcie

Wszystkim mamusiom obecnym i tym jeszcze nierozpakowanym dużo zdrówka, szybkiego, bezolesnego rozwiązania, zdrowych i uśmiechniętych pociech i dużo, dużo radości!!!

Dla mnie ten dzień jest od zawsze wyjątkowy, bo obchodzę urodziny ( już 28!!:szok: ), imieniny i po raz pierwszy rocznicę ślubu i tak już prawie Dzień Matki....Jak widzicie mój małżonek nie moze się wymigać, że zapomniał o święcie jakimś bo ma wszystko w jednym dniu:-D:-D W związku z tym ja dziś od rana leniu****ę, a wieczorkiem idę na kolacyjkę..moze nawet się skuszę na kieliszek winka:tak:

pabla wszystkiego najlepszego z ukazji urodzin i tych wszystkich skumulowanych uroczystości
miłej kolacyjki a do wieczora odpoczynku:-)

Pabla no to po stokroc wszystkiego najlepszego!!!!!! Faktycznie nikt sie juz nie wymiga,ze o jakims Twoim swiecie zapomnial:-)
Heksa slodka ta Twoja niunia,a kwiatuszki tez sliczne:tak: Mam nadzieje,ze to Ci troszke poprawilo humor i juz u Ciebie lepiej.Zobacz tylko jakie szczescie masz przy sobie!

reklama
hej laseczki
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI DNIA MAMY!!! MALO TROSK< DUZO RADOSCI
Pabla Tobie wyjatkowe sto lat, i udanego pozycia wszelakiego ;-)

co do ciuszkow, ja powinnam chyba kupic minimum 68 ;-)
moje "malenstwo" juz pewnie ma poad 3 kg albo lepiej...
coraz bardziej sie boje ze bedzie wygladac jak wczoraj Pudzian w finalowym tancu ;-)
KasiaDe h&m ma super ciuszki, troche drogie ale jak namacac przecene to super
moj Jasiek mial dresik h&m i nosil go pol roku i caly czas byl dobry
teraz tez ma kilka bluzek i tylko one pasuja (ma jakas przejsciowke rozmiarowa, juz nie niemowleca, jeszcze nie dziecieca)

jak sobie przypomne co jeszcze mialam napocic to napisze ;-)

Do góry