• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

na nowe wontki to zalozymy bez problemu tlko czy pasuje wam taka tematyka bo moze nie?? a liste lipcowych dzieciaczków spróbuje zrobic..... i tam podam do siebie dane kontaktowe, zeby mozna bylo wyslac zdjecie i dane ze szpitala godzina porodu dzien i wymiary...... ale to patrzcie za zamkniętym....... musze tylko podejzec jak to robili na innych miesiącach.....

reklama
ja też jestem za tymi nowymi wątkami, można by jeszcze dorzucić galerię lipcowych brzuszków:-) często czytam Majówki i tam mają właśnie takie wątki i one są super:-D u nas też by się przydały:laugh2: mam podobne zdanie jak Kicrym i nawet zajęłabym się tworzeniem takich wątków, ale dopiero niedawno rozgryzłam funkcjonowanie tego forum i wolę nie ryzykować:zawstydzona/y: fajnie by było żeby założyła je ta Dziewczyna, która już się we wszystkim orientuje, a reszta jakoś się rozkręci:-D czekam z utęsknieniem na nowe wątki:rofl2:

kate moim zdaniem taki wontek nam nie potrzebny bo przeiez w albumie rodzinnym mamy wątek fotki nasze i nie tylko i tam zamieszczamy nasze zdjecia oraz zdjecia brzuszków.
mi chodzi o takie wątki co tematycznie nie beda sie powtarzac....... i niektóre do zlikwidowania bym dała ale to musimy razem albo moderator nasz nie wiem....
ja by usuneła
1 kalkulator(bo juz wiadomo kto i co)
2 szkoła rodzenia bo o niej tez na tym wątku sie nie pisze tylko piszemy gdzie indziej
3 ten z łozyskiem...
4 lista wyprawkowa
no i moze jakies propozycje??

Heksa zaproponowałam ten wątek tutaj, gdyż ten o którym Ty piszesz jak się domyślam jest w wątku zamkniętym, a ja jeszcze do niego nie należę (napisałam już do Sylci 31 w mojej sprawie, ale nie wiem czy wszystko pójdzie tak trzeba:sorry2:), więc siłą rzeczy nie mogę go obejrzeć;-) również myślę, że te wątki w które nie cieszą się zbytnim zainteresowaniem można spokojnie usunąć:-D i zrobić te nowe:rofl2:

myślę, że nociewe wątki jak najbardziej
tyle, że ja np nie jestem na zamkniętym i nie wiem co trzeba zrobić aby się tam znaleźć
ale ostatnio sie tak zastanawialam, że przeciez po porodzie to kazda z nas bedzie miala pewnie przerwe w pisaniu na forum bo wiadomo nowe zajecia dojda:-) a kontakt z lipcoweczkami fajnie bedzie miec i po urodzeniu

Heksa: z tego co widzę na forum majówek i czerwcówek, to mają to dość fajnie rozwiązane i możnaby skopiować:) Ja bym wątki skonsolidowała: tzn. wrzuciła razem np. wszystkie dotyczące aspektów fizjologiczno-fizycznych: ten o objawach i boleściach, ruchach dzieci etc, zostawiła wątek głowny Lipiec, bo tam jest cała historia naszych ciąż i warto ją zachować moim zdaniem, a tego o wyprawce też jeszcze nie usuwała, bo czasem warto do niego wrócić, nawet po porodzie. A jak zostanie nam ich 3 czy 4 to wtedy dorzucić wątek okołoporodowy. O dzieciach i urodzinach osobny też by się przydał, z tym, że jeśli ze zdjęciami dzieciaków to optowałabym, zeby był na zamkniętym, albo tutaj tylko lista, tak jak mamy listę mam, a zdjęcia osobno; a ten z kontaktami też osobno, żeby się nie pogubić i też zamknięty.....nieco namieszałam chyba?:)

proponuje usynac wątki o literaturze,kosmetykach i zwolnieniu-chyba juz dawno nikt tam nic nie pisal,ciekawe kto pierwszy urodzi z lipcowych mam:)

Hej, widzę że nie tylko ja nie mogę dospać:zawstydzona/y::laugh2: fajnie,że u nas na Lipcóweczkach zaczynamy robić remont:-D wicie gniazda ma swoje odzwierciedlenie nawet na forum:laugh2: tylko,że to jest znak że rozwiązanie zbliża się wielkimi krokami...:-p
Renia77 ja również nie jestem na zamkniętym, ale z tego co się doczytałam od innych Dziewczyn w tej sprawie trzeba się zgłaszać do Sylci 31 bo ona jest moderatorem Lipcówek:rofl2: ja już to zrobiłam i teraz czekam na pozytywną odpowiedź od Sił Wyższych:-D:-)

reklama
Hej Laski wpadłam na chwilkę, bo mam remont w domu.
Kate 23 stwórzcie listę osób chętnych na wejście do zamkniętego, to wyślę ją raz do admina, żeby co dzień nie dopisywać 1 osoby!!!
Czekam na listę do np.Piątku i wtedy wyślę ją dalej.
Co do wątków, to jak chcecie, tylko ja w tym tygodniu będę mało dostępna.
Pozdrawiam wszystkie Lipcówki.:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry