reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

pabla27 wszystkiego naj naj naj.... z okazji tlu świat na raz.....
a nie jest Ci czasem smutno ze tak tylko raz???
Nie jest mi smutno, nie lubię się rozdrabniać, lubię raz a konkretnie:-D:-D te urodziny i imieniny to wina rodziców, a dzień ślubu sama wybrałam taki, uwielbiam maj i to pewnie dlatego.
Dziękuję Wszystkim za życzonka, właśnie zjadłam pół kilo truskawek i jestem w siódmym niebie:-):-)

reklama
pabla ja tez śle jak najlepsze życzenia na wszystkie okazje:-D

a ja upiekłam pysznego snikersa (mam nadzieje):sorry2: i czekam na moja mamusie:tak:

Pabla sto lat:-):-):-).
No dziewczyny jeszcze mozemy jesc truskawki a po porodzie to nie bardzo. Zrobilyscie mi ochoty na te slodkosci. Juz dzis zjadlam dwa kawalki pysznego ciasta od mojej siostry i powstrzymuje sie zeby nie zjesc wiecej.

DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MAMY:-)
PABLA RÓWNIEŻ DOŁĄCZAM SIE DO ŻYCZEŃ - WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI TWOICH ŚWIĄT:-)
Heksa, Twoja Natalka jest taka słodka, że naprawdę pozazdrościć takiej udanej Córuni;-) ja dziś od 6 rano nie śpię bo mój Syn szalał, być może z okazji dzisiejszego święta:-) poza tym zmusił mnie do szybszego śniadanka, które później musiałam jeszcze powtórzyć:zawstydzona/y: chodzę dziś jakaś wrażliwa bo co usłyszę jakąkolwiek piosenkę o Mamie to usiadłabym i płakała:sorry2: gratis brzęczy mi w głowie piosenka, którą moje dwie młodsze siostry śpiewały dawno temu na akademii z okazji Dnia Matki, przez co doprowadziły moją Mamę do łez, zacytuję kawałek, ale nie wiem czy dobrze pamiętam: "Moja Matko ja wiem tyleś nocy nie spała, gdym opuszczał mój dom aby iść w obcy świat (...) i jedyny na świecie, drogi mi trochę smutny Twój uśmiech, nade wszystko kochane, błękitne Twe oczy są tu...":rofl2:

KATE pamiętam ta piosenkę. Piękna i prawdziwie wzruszająca:tak:
O jejku słysze slowo truskawki i chyba narobiłyście mi ochty, a gdzie tu je dzisiaj kupic?:-)

no i jak tu sie powstrzymywac od słodkości??? ja juz zjadłąm ze 3 kawałki ciasta i tez z pół kilo truskawek a jeszcze by weszło i drugie tyle:sorry2:a truskawki na targu kupiłam i były baaaaaaaardzo dobre:sorry2:no ale sie skonczyły:sorry2:

no i dostałam serduszko z milki od mojego Kubusia ale kupiła je moja mama no bo siła rzeczy Kubulek jeszcze nie dałby rady:-D:laugh2:

a ja wracam do tmatu poządku na liscie wątkow kto to robi?? i kiedy??
no i co wy na nowe wątki typu NIEOBECNOSCI- tam zeby inne dziewczyny sie nie denerwowały pisałybysmy swoje inf. na temat mniej wiecej jak i na jak długo znikamy..... bedzie wiadomo. oraz wątek typu poród , objawy przygotowania i chyba przydało by sie stworzyc taka liste lipcowych dzieciaczków narazie jeszcze bez daty urodzenia, a pózniej z danymi dzieciaczka (waga, dł)i zdjecie

reklama
ja jestem jak najbardziej za:tak: ale nie zabieram sie za to bo jestem ciemna w sprawach komputerowych itd:-Dtakze pasożytuje na kims bardziej obeznanym:-D

Do góry