reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej Babeczki
Ja rowniez sle zyczenia dla przyszlych i obecnyych mam ;-)

rudka za duzo na 56 nie kupuj, bo Maluch szybciutenko wyrosnie, ale wg mnie warto miec tez jakies ciuszku w tym rozmiarze, co by wszystkiego nie trzeba bylo podwijac, wywijac i Bog wie co jeszcze :-) niech dzieciatko wyglada przyzwoicie i slicznie :-)
ja mam troszke ciuszkow na 56 i 62 :-) ale zauwazylam ze wszystko zalezy od firmy, bo czasem te ktore sa na 56 z jednej firmy odpowiadaja rozmiarowi 62 z innej :-)

reklama
Ja również składam najlepsze życzenia wszystkim mamusiom tym rozpakowanym i tym zapakowanym:-)
Co do ciuszków to faktycznie te niektóre 56 są bardzo duże,bardzo się różnią.Co producent to inaczej.
Ostatnio w auhanie kupiłam te rękawiczki nie drapki i czapeczki białe dla niemowląt za 1,49 dodam że polski producent.Zaskoczona byłam tą ceną.Bo w sklepie dla niemowląt zapłaciłam 2,9 także różnica spora.

ja mam troszke ciuszkow na 56 i 62 :-) ale zauwazylam ze wszystko zalezy od firmy, bo czasem te ktore sa na 56 z jednej firmy odpowiadaja rozmiarowi 62 z innej :-)

Dokładnie! Tak jest na przykład z ubrankami z H&M - maja większą rozmiarówkę (i je uwielbiam, bo rosna razem z dzieckiem ;-))

Jako mama Mikołaja bardzo dziekuję za zyczenia i wszystkim Mamom obecnym i przyszłym składam serdeczne życzenia:tak::-)

ale piekne dzis swieto:-)
jeszcze nie do konca takie moje, oswojone, bo nie tule swojego syna ale jego kopniaki od rana napawaja radoscia:tak: i chyba w ten sposób sklada zyczenia:-D

duuuuzoooo milości kazdego dnia mamuśki!!!!!!

dziekuje bardzo za info to chyba z 56 zrezygnuje bo moj Radzik na usg to duze chlopisko...wymiary mial wieksze prawie o 2 tyg niz to wynika z terminu...jak on biedak sie urodzi:) to chyba kupie rozmiar 62:)

ja tez nie moge sie oswoic ze to juz moje swieto:-) maly kopie delikatnie dzis i wyjątkowo tak sie ulozyl ze nic mnie nie bolalo przy wstawaniu,moze w ten sposob mi sklada zyczenia:)

ja też życze wszystkim mamuśka wszystkiego najlepszego no i pociechy ze swoich dzieciaczków:-D

co do ubranek to tez uwazam ze lepiej miec kilka rzeczy na 56 ale u mnie i ja i maz jestesmy niscy takze chyba dzidzia nie bedzie długa:tak:

Ja mam prawie wszystkie ciuszki (tzn 5 kompletow spochy +kaftaniki) na 56 cm,tylko,ze wlsnie jakos roznia sie od siebie wielkoscia.Najwiecej mam bodziakow bo podostawalam,ze 25 szt i wszystkie 0-3 mc.Dobrze,ze kolezanka tez w ciazy to sie z nia podziele:tak: Ciuszki na 62 cm to mam takie jak spodnie,czy bluzy,wiec przydaloby sie jeszcze kilka spiochow dokupic,ale mysle,ze to juz jak sie Macius urodzi.

I musze sie pochwalic,ze dzisiaj po raz pierwszy w zyciu dostalam kwiatki na Dzien Matki:rofl2::-):happy:
A Wam wszystkim skladam rowniez serdeczne zyczenia!!!

reklama
Madzia to ładnie z Maciusia strony, że już kwiatami cie obdarowuje:-)
Moj syn zamiast kwiatków kilka kuksańców i czkawkę mi podarował
A w związku ze świętem dziś poleżymy i poodpoczywamy:-D

Do góry