survivor26
Mamy lipcowe'08
Andula, od paru lat robię z tego przepisu: Moje Wypieki | Pierniczki (przepis II), wychodzą zawsze, nawet jak składniki na oko odmierzam;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Ma talent i tyle (inna sprawa, że też urokliwych modeli sobie dobiera:-))

Zdrówka dla dziewczyn ,Flo pewnie dzielniej znosi chorobe gożej z Sarą-chory niemowlak to koszmar.Dzidziuch męczy sie strasznie przy okazji mama również.Nas narazie omijają choroby ale ciii aby nie usłyszały ;-)
Jak Ewcia miała 2 tyg dostała katarku i wydawała mi sie troche ospała jak zaczełam czytać to o 1 w nocy zadzwoniłam po lekarza ,gdyż myślałam ,ze Mała ma zapalenie płuc pomimo intuicji ,która podpowiadała że z dzieckiem wszystko ok ale net wystraszył mnie nie na żarty
i usneła do 3:30 więc głodna nie była.Budzi sie z przyzwyczajenia jak misiek w jej wieku
Nastepne karmienie przed 7 i spanko do 9:30
Lęk i poczucie ze tylko ze mną są bezpieczni,męczę się z tym bardzo.Nie mowie o zostawieniu na kilka godzin ale raczej na noc,ale pracuje nad sobą
Jak w lipcu byliśmy w Szklarskiej R zaproponował że wezmie dzieci na spacer i jakąś atrakcję a ja odpocznę.Na początku się zgodziłam w hotelu było spa miał być spokój odpoczynek może sen
Już byłam w stroju kąpielowym jak wziełąm tel zadzwoniłam do R i pytam co robią.Odpowiedział że jedzą obiad i jada na "zakręt śmierci" ,w 5 min byłam ubrana i czekałam pod hotelem pojechałam z nimi ,gdyz sama atrakcja a raczej jej nazwa przyczyniła się do tego że wybujała wyobraznia zaczeła pracować i wymyślać "cuda"

Na szczęscie szybko się wieczorem ze wszystkim uwinęliśmy i dzieci o 19.45 już chrapały
,a rano tez elegancko, bo o 7 wstaliśmy:-)
. Ale to chyba po tacie, bo K też nie umie sie dłużej na czymś skupić, ja uwielbiam prace plastyczne do teraz.
Co tam m kupiłaś?
Zaraz wyciągam deskę i muszę co nie co poprasować-wolę to niż umyć podłogi

bardzo Wam współczuję i składam kondolencję:-(co za gnój!!!!musi za to ponieść karę i to słoną!
dla mnie to baaaardzo późno, bo przeważnie ok 20 już śpią
Mnie głównie marti to wyłączanie się o którym Haszi pisała
Bo udział w zajęciach to on bierze, ale właśnie tak jakby co jakiś czas go coś nudziło i kompletnie jest nieobecny
np śpiewali piosenkę i o ile 2 zwrotki pierwsze śpiewał z werwą tak przy 4 już stał i patrzał się gdzieś w dal
Ogólnie lubi dzieci i chętnie się z nimi bawi.
zdrówka dla dziewczynek!
hehe co do forum lubię podczytywać bo dziewczyny na prawdę fajne promocje wynajdują
ja akurat C&A średnio lubię, teraz zrobiłam szlaban na zakupy, bo szafy się nie domykają i za maist co nie co sprzedawać to ja harytatywnie rozdaję
czekam na szał wyprzedażowy, znowu się obkupię na przyszłą zimę
na pewno kupię Kubie buty, bo w tym roku mam obawy czy wytrzyma w obecnym rozmiarze
ech no ja się przyznaję że jestem zakupoholiczką i wózkomaniaczką