Hej baby!
Survivor zdrówka dla dziewczyn! Jak już sie wybierzesz do przychodni to poproś o mucofluid, na katar rewelacja. Niby na taki żółty,ale jak Majce na noc to nawet przy zwykłym psikam, przynajmniej ma dziewczyna spokój i noc przesypia. Po nasivinie to mam wrażenie ,ze nos jeszcze bardziej miała zatkany. Teraz przy okazji szczepienia już sobie wzięłam receptę na zapas,a dr daje, bo wie,że najlepiej pomaga
Kicrym i o której ci Kuba padł? Mój to musi w dzien pospać. Jeszcze jak jeden dzień się nie kimnie to daje radę,ale jak dwa z rzędu to zabić idzie, tak jak wczoraj, bo w sumie cały weekend był u moich rodziców i tam w dzień nie spał,a wieczorem przy bajkach przed 22 zasypiał, więc ogólnie niedsopany był i oooooooo cięzko było go wczoraj znieść

Na szczęscie szybko się wieczorem ze wszystkim uwinęliśmy i dzieci o 19.45 już chrapały

,a rano tez elegancko, bo o 7 wstaliśmy:-)
Co do wycofania, to wiem,że jako mama się martwisz,ale sama wiesz,że dzieci bywaja rózne, jedne mniej inne bardziej otwarte i nie ma co popychać na siłę;-) Maciek w zeszły roku w ogole w zajęciach nie uczestniczył,ani wierszyki,ani piosenki,a teraz sie rozkręcił i nawet pani go pochwaliła i ja też widze poprawę, bo nawet wierszyki mi w domu mówi. A to,że nie przepada za zajęciami manualnymi to wiem, tzn. niby lubi,ale sie szybko nudzi albo zniechęca jak mu nie wychodzi i w domu też niezbyt maluje, koloruje itd. bardziej klocki i auta

. Ale to chyba po tacie, bo K też nie umie sie dłużej na czymś skupić, ja uwielbiam prace plastyczne do teraz.
Andula widzisz, mój to teraz co piatek do babci jedzie spać,sam sobie tak wymyślił,a ja nie bronię, nawet się cieszę,bo nigdy nie chciał i tylko ze mną. Teraz w weekend to przyszłam w sobotę po niego dopiero po moich zajęciach ok 17 i pojechalismy prosto do jego kumpla,a w drodze powrotnej powiedział,że znów chce jechac do babci, więc pojechał i dopiero wczoraj po zajęciach go zabrałam. Tym samym nie było go w domu prawie 3 dni, bo jak w piątek rano pojechał do p-la to dopiero wczoraj wrócił. Z p-la w pt babcia go odebrała.
Renia zdrówka dla Ignasia! to niekoniecznie krtań, mogą struny głosowe, ja tak miałam i K ostatnio też.
Kasia zdjęcia super!!! modele oczywiście też

Co tam m kupiłaś?
Oj z tą kasą na święta to rzeczywiście idzie jak woda. Ja na dodatek jeszcze mandat wczoraj załapałam, za taka pierdołę,że tylko wyśmiać panów policjantów. Ewidentnie nudziło im się na służbie w niedzielę. Dupki jedne!
Spać aż przez to nie mogłam.
dobra mykam, do projektów, sprzątać będę jak dzieciaki odbiore z placówek.