reklama
heloł
Hasz wspolczuje
nasze okropieństwo na drogach
Kic moj też sie nudzi szybko, ale takie sa dzieciaki
jak sie czasem na czymś zawiesi to normalnie nic nie dociera
poki co się nie martwmy bo to przecież maluchy, wrażliwe i z cudownymi osobowościami - wszystkie co do jednego;-)
a @ to ja już 3 mies po cc dostałam więc męczę się już w sumie czwarty czy piaty raz po długiej przerwie
no i poprasowałaś?
ja się zacięłam i wszystko stoi i rośnie po sufit
musze dzis się nakręcić na prasowanie (oczywiście jak nie padnę o 20stej)
Madziu ale za co mandat?
chyba nie za przekroczenie predkości?
a ja znowu ledwo żyję
co 1h pobudka
on taki upierdliwy bo zęby idą na 100%
gryzie wszystko, szleje i złości się
Andula jak Ty to robisz, że mała sie budzi i bez cyca zaśnie?
ja to taka leniwa jestem, że daję i bynajmniej nie ma awantury i zasypia
a mi chyba na ciszy w nocy najbardziej zależy
chyba, że Twoja mała jak na kobietę przystało jest po prostu bardziej cywilizowana i sie nie drze
a ja kawke wypiłam
piernika na wieczór upiekłam i testuję (bdb)
to za śniadanie dla młodzieży się zabieram
miłego dzionka
Hasz wspolczuje
nasze okropieństwo na drogach
Kic moj też sie nudzi szybko, ale takie sa dzieciaki
jak sie czasem na czymś zawiesi to normalnie nic nie dociera
poki co się nie martwmy bo to przecież maluchy, wrażliwe i z cudownymi osobowościami - wszystkie co do jednego;-)
a @ to ja już 3 mies po cc dostałam więc męczę się już w sumie czwarty czy piaty raz po długiej przerwie
no i poprasowałaś?
ja się zacięłam i wszystko stoi i rośnie po sufit
musze dzis się nakręcić na prasowanie (oczywiście jak nie padnę o 20stej)
Madziu ale za co mandat?
chyba nie za przekroczenie predkości?
a ja znowu ledwo żyję
co 1h pobudka
on taki upierdliwy bo zęby idą na 100%
gryzie wszystko, szleje i złości się
Andula jak Ty to robisz, że mała sie budzi i bez cyca zaśnie?
ja to taka leniwa jestem, że daję i bynajmniej nie ma awantury i zasypia
a mi chyba na ciszy w nocy najbardziej zależy
chyba, że Twoja mała jak na kobietę przystało jest po prostu bardziej cywilizowana i sie nie drze
a ja kawke wypiłam
piernika na wieczór upiekłam i testuję (bdb)
to za śniadanie dla młodzieży się zabieram
miłego dzionka
survivor26
Mamy lipcowe'08
Hashi, bardzo mi przykro...przytulam:-( Oby złapali tego mordercę i stosownie do winy ukarali...
dziewczynki trochę lepiej, przynajmniej w nocy spały... jak już przed północą zasnęły
Ale ja jaaś niedospana...czemu muszę cierpieć na bezsenność akurat wtedy, gdy dzieci ładnie śpią?;-)
Renia, no to skoro organizm gotowy do dalszej reprodukcji, to iedy za tę planowaną dziewuszkę się bierzecie?
ja to już chyba @ nie dostanę...zanim skończę karmic, to menopauza i pozamiatane:-)
R się dziś za wapnowanie kuchni bierze, bo już nawet jego wkurzyły szare od popiołu ściany...jest nadzieja, że przez miesiąc będzie jakoś wyglądać a wiosną może się uda tynki skuć i na serio odmalować
Idę paczki z prezentami pochować, bo moje wścibskie dziecko od wczoraj pyta, a czemu nie otwieram tego, co p. listonosz przyniósł:-)
dziewczynki trochę lepiej, przynajmniej w nocy spały... jak już przed północą zasnęły

Renia, no to skoro organizm gotowy do dalszej reprodukcji, to iedy za tę planowaną dziewuszkę się bierzecie?

ja to już chyba @ nie dostanę...zanim skończę karmic, to menopauza i pozamiatane:-)
R się dziś za wapnowanie kuchni bierze, bo już nawet jego wkurzyły szare od popiołu ściany...jest nadzieja, że przez miesiąc będzie jakoś wyglądać a wiosną może się uda tynki skuć i na serio odmalować

Dzięki dziewczyny.
Już śmierć babci "przepracowałam" i wiem, że może szybko i niespodziewanie zwłaszcza, że rok temu wygrała z wylewem, ale taki sposób nie jest najgorszy.
Patrzyłam na dziadków mojego W.
Oni wszyscy męczyli się co najmniej rok, byli zdani na bliskich, jedna babcia od 25 lat nie wychodzi, od 6 jest u teściów, od 2 lat nie wstaje sama z łóżka.
Pamiętam ich jako bardzo chorych, zmęczonych ludzi.
A babcie- jako super uśmiechniętą, bezproblemową, pomocną, wiecznie czymś zajętą, o wszystkim pamiętającą... To chyba fajnie.
A prowadziła kobieta, trzeźwa. Podobno 80 to było "w chwili" a tam jest zakręt. Pewnie moja babcia uratowała stadko pierwszaków.
Sorry, że jak zwykle swoje żale wylewam wam na głowę
kic wiesz, jednak znajome aż tak pewnie ściemniać nie umieją.
Może Kuba potrzebuje czasu, żeby rozwinąć skrzydła. Albo np poczuje się lepiej w szkole.
Andula to ty tez z jesiennego związku
U nas stuknęło gdzieś teraz 12- nie do końca pamiętamy kiedy
I przez ten czas po miesiącu znajomości mieliśmy miesiąc przerwy, potemmax 3 lub 4 dni a teraz...już 4 miechy. Ale na święta będzie juupiii.
renia pamiętaj, w ciąży nie ma się @. To jest jeden z jej największych plusów
Eh i mi smaka narobiłaś a wczoraj mi kumpela nowy przepis na pierniczki dała.
surv a wiesz, ze ta menopauza to nie jes zły pomysł. JA juz dzieci nie planuje, po co mam sie jeszcze z @ męczyć
heh dobrze, że Flo na razie tych paczek nie rusza.
Jak Patryk miał urodziny to prezent znalazł na zabudowie w kuchni za na od wentylacji.
Ty zresztą zorganizowana i już kupujesz. Ja jestem w krzakach.
Mikołaj na pewno będzie mały, chociaż zastanawiam się czy nie zrobić małej gwiazdki bo czeka nas jeszcze obiecana walizka prezentów od tatusia
. Jak ja to przeżyje to nie wiem.
Już śmierć babci "przepracowałam" i wiem, że może szybko i niespodziewanie zwłaszcza, że rok temu wygrała z wylewem, ale taki sposób nie jest najgorszy.
Patrzyłam na dziadków mojego W.
Oni wszyscy męczyli się co najmniej rok, byli zdani na bliskich, jedna babcia od 25 lat nie wychodzi, od 6 jest u teściów, od 2 lat nie wstaje sama z łóżka.
Pamiętam ich jako bardzo chorych, zmęczonych ludzi.
A babcie- jako super uśmiechniętą, bezproblemową, pomocną, wiecznie czymś zajętą, o wszystkim pamiętającą... To chyba fajnie.
A prowadziła kobieta, trzeźwa. Podobno 80 to było "w chwili" a tam jest zakręt. Pewnie moja babcia uratowała stadko pierwszaków.
Sorry, że jak zwykle swoje żale wylewam wam na głowę
kic wiesz, jednak znajome aż tak pewnie ściemniać nie umieją.
Może Kuba potrzebuje czasu, żeby rozwinąć skrzydła. Albo np poczuje się lepiej w szkole.
Andula to ty tez z jesiennego związku
renia pamiętaj, w ciąży nie ma się @. To jest jeden z jej największych plusów

surv a wiesz, ze ta menopauza to nie jes zły pomysł. JA juz dzieci nie planuje, po co mam sie jeszcze z @ męczyć

heh dobrze, że Flo na razie tych paczek nie rusza.
Jak Patryk miał urodziny to prezent znalazł na zabudowie w kuchni za na od wentylacji.

Ty zresztą zorganizowana i już kupujesz. Ja jestem w krzakach.
Mikołaj na pewno będzie mały, chociaż zastanawiam się czy nie zrobić małej gwiazdki bo czeka nas jeszcze obiecana walizka prezentów od tatusia

Andula
Fanka BB :)
Dotarłam ;-)
Kic wiem o którym programie mówisz ;-)Walczę aby wyzbyć się lęku o dzieciaki i myślę że i tak idzie mi już lepiej;-)
Człowiek myśli że sam najlepiej dopilnuje ,przewidzi każdą sytuacje a tak nie jest.Około 2 miesiące temu szłam z Ewką po Misia otworzyłam jej budkę w gondoli aby świat (czytaj niebo ;-)) poobserwowała i co się stało
kasztan spadł 3 cm od jej główki
z takiej wysokości jakby spadł np na oczko różnie mogłoby być 
Odnośnie zakupow w C&A jestem bardzo miło zaskoczona jakościa oraz kolorystyka,fasonem itd
Zamowiłam łacznie 8-9 paczek i czekam na nie jak wariat ;-)
ale okazja była mega .Dla R kurtka przeceniona z 269 na 60 zł ,świecąca piżamka star wars dla Michała na za rok;-) 17 zł z 79
Poszły ponad 2 zasiłki dla bezrobotnych ;-)ale mam już część prezentów dla rodziny;-)
Surv Flo i tak cierpliwie na paczki czeka Misiek na 100 % otworzyłby .On uwielbia wszelkie przesyłki od Poczty Pl gdyż najczęściej przychodzi coś do niego
Dobrze że dziewczyny lepiej 
Madziu pisz za co policjanci przyczepili się do Ciebie
Haszi jeszcze raz tule
Odnośnie prezentów Ty sie tu w Pl nie wykosztowuj M napewno super prezenty Wam wyśle i znając realia w UK tańsze niż u nas na All.My w Argosie czasami za grosze upolowaliśmy napawde super zabawki dla dzieci
Reniu pomimo ze Ewcia to baba drzeć sie potrafi gożej niż nie jeden facet;-)Darła się 50 min byłam już na nią zła bardzo ,R się śmiał że obrażam się na półroczniaka;-)Dziś w nocy również obudziła się około 24 ale obyło sie bez krzyku ,chwilkę pojęczała,pokreciła się i usneła
do 2 :30
Wczoraj miły wieczorek spędziliśmy ,R kupił kwiaty ,szampana .Wypiłam troszkę gdyż przerwę w nocnym karmieniu mam 7-8 h wiec myślę że Ewci do mleczka szampana nie zapodałam
Powspominaliśmy stare czasy
ale oboje stwierdziliśmy że wolimy te obecne z marudami naszymi
Tylko Misiek był troszke obrażony że tata mu kwiatów nie kupił

Miłęgo!
Kic wiem o którym programie mówisz ;-)Walczę aby wyzbyć się lęku o dzieciaki i myślę że i tak idzie mi już lepiej;-)

Odnośnie zakupow w C&A jestem bardzo miło zaskoczona jakościa oraz kolorystyka,fasonem itd

Surv Flo i tak cierpliwie na paczki czeka Misiek na 100 % otworzyłby .On uwielbia wszelkie przesyłki od Poczty Pl gdyż najczęściej przychodzi coś do niego

Madziu pisz za co policjanci przyczepili się do Ciebie

Haszi jeszcze raz tule

Reniu pomimo ze Ewcia to baba drzeć sie potrafi gożej niż nie jeden facet;-)Darła się 50 min byłam już na nią zła bardzo ,R się śmiał że obrażam się na półroczniaka;-)Dziś w nocy również obudziła się około 24 ale obyło sie bez krzyku ,chwilkę pojęczała,pokreciła się i usneła

Wczoraj miły wieczorek spędziliśmy ,R kupił kwiaty ,szampana .Wypiłam troszkę gdyż przerwę w nocnym karmieniu mam 7-8 h wiec myślę że Ewci do mleczka szampana nie zapodałam

Miłęgo!
Ostatnia edycja:
Haszi współczuję. Ale dobrze,że tak fajnie babcię wspominasz.
Andula super, taki wieczorek
Widzę,że R to się naprawdę stara. Fajnie.
Ja tez sobie od czasu do czasu na winko wieczorem pozwoliłam jak karmiłam dopiero po 7 godzinach.
Renia mandat za parkowanie, bo za blisko pasów, nie 10 a 4 m stanęłam
. Jak dla mnie kompletna bzdura. Burakom się w niedzielę nudziło po prostu! ale,że po drugiej stronie sznur aut na zakazie to durnie nie widzieli
A tam pod uczelnią naprawdę ciężko zaparkować.
To taki prezent na Mikołaja mi panowie zrobili
jakby nie mogli pouczenia dać, skoro już ich to tak w oczy kłuło.
Eee , dobra dzisiaj na serio się za projekty zabieram, bo wczoraj przebimbałam.
Andula super, taki wieczorek

Ja tez sobie od czasu do czasu na winko wieczorem pozwoliłam jak karmiłam dopiero po 7 godzinach.
Renia mandat za parkowanie, bo za blisko pasów, nie 10 a 4 m stanęłam

To taki prezent na Mikołaja mi panowie zrobili

Eee , dobra dzisiaj na serio się za projekty zabieram, bo wczoraj przebimbałam.
Ostatnia edycja:
Andula
Fanka BB :)
Madziu ja bardzo często parkuje blisko pasow ,choć wiem że nie można;-)Mój kuzyn policjant kiedyś opowiadał że oni mają jakiś przydział z góry i kilka mandatów muszą wypisać
Masakra jakaś karaja tych co najmniej powinni
Idę do roboty bo jak narazie od rana na necie siedzę;-)

Andula no dokładnie! by się wysilili, to faktycznie znaleźli by takie auta, które rzeczywiście ograniczają widoczność na skrzyżowaniu,ale po co? pierwsze z brzegu i załatwione
Ale najbardziej to mnie ten policjant na komisariacie wkurzył, bo taki miły,że on nie może nie wystawić mandatu,ale da najmniejszy, bo ja z dzieckiem,a mikołaj blisko itd.,a przyszedł drugi i sie spytał czy mandacik czy pouczenie będzie, znaczy się pouczenie tez by mogło być
Dobra ja tez idę do roboty.

Ale najbardziej to mnie ten policjant na komisariacie wkurzył, bo taki miły,że on nie może nie wystawić mandatu,ale da najmniejszy, bo ja z dzieckiem,a mikołaj blisko itd.,a przyszedł drugi i sie spytał czy mandacik czy pouczenie będzie, znaczy się pouczenie tez by mogło być

Dobra ja tez idę do roboty.
Witam,jakos nie moglam dotrzec do Was
Misia znowu chora po 4 dniach w przedszkolu

Juz nie wiem co mam robic
Wczoraj zrobilam syrop z cebuli
Dzis G idzie z nia do lekarza i pewnie znowu 2 tyg w domu
,a ja do pracy wracam:-(G ma zapytac o szczepienie na pneumokoki,moze cos pomoze
Haszi wspolczuje:-(Przytulam
Renia ja jeszcze nie dostalam @ ale bralam 3 miesiace tabletki,teraz mam przerwe zobaczymy(za 3 opakowania 90zl to troche za duzo dla nas
)
Survi zdrowka dla dziewczynek
Andula fanie sobie swietowaliscie
ja czasami tez sobie piwko wypije wieczorem
Kic u nas Misia jest niesmiala ale szybko dosc sie rozkreca,az czasami jestem zaskoczona
Bedzie dobrze
Kasia super zdjecia
Synu juz sie wyspal(30min), na piec minut zasnal ale juz gada
Jest nie mozliwy-wczoraj polozylam mu koc na podlodze,bo myslalam ze mata dla niego za mala,a on co po calym pokoju

e sie kulal

albo na mate sie skulal
Dzis czeka nas siedzenie w domu bo z Misia nie chce wychodzic
Jutro moja siostra najmlodsza ma urodziny a my dzis dopiero wyslemy jej kartke
W jeden dzien raczej nie dojdzie do Wloch,ale bedzie sms,a kartke dostanie z poslizgiem
Wy piszecie ze juz macie prezenty,a my czekamy na kase z pracy na swieta, to bedzie budzet na swieta,bo inaczej nie damy rady

Haszi wspolczuje:-(Przytulam

Renia ja jeszcze nie dostalam @ ale bralam 3 miesiace tabletki,teraz mam przerwe zobaczymy(za 3 opakowania 90zl to troche za duzo dla nas

Survi zdrowka dla dziewczynek

Andula fanie sobie swietowaliscie

Kic u nas Misia jest niesmiala ale szybko dosc sie rozkreca,az czasami jestem zaskoczona

Kasia super zdjecia

Synu juz sie wyspal(30min), na piec minut zasnal ale juz gada

Dzis czeka nas siedzenie w domu bo z Misia nie chce wychodzic

Jutro moja siostra najmlodsza ma urodziny a my dzis dopiero wyslemy jej kartke

Wy piszecie ze juz macie prezenty,a my czekamy na kase z pracy na swieta, to bedzie budzet na swieta,bo inaczej nie damy rady

reklama
Izabelka
Oski i Wercia
hejka
u mnie ciężko, Oskar ma infekcję, gorączkował cały weekend; dzisiaj znowu; Wera dalej ma oskrzela, po kolejnej kontroli antybiotyk i na przeswietlenie jutro idziemy :-( tesciowa została z dziecmi (nie za bardzo jej bylo na rękę, bo remont chciala robic); ja weekend na uczelni; za pasem Festyn Adwentowy w szkole, a glowna organizatorka chora; matko ile pracy
Haszi wyrazy współczucia
lece dalej, poczytuje co u was
Dorka ale mały ruchliwy

u mnie ciężko, Oskar ma infekcję, gorączkował cały weekend; dzisiaj znowu; Wera dalej ma oskrzela, po kolejnej kontroli antybiotyk i na przeswietlenie jutro idziemy :-( tesciowa została z dziecmi (nie za bardzo jej bylo na rękę, bo remont chciala robic); ja weekend na uczelni; za pasem Festyn Adwentowy w szkole, a glowna organizatorka chora; matko ile pracy

Haszi wyrazy współczucia
lece dalej, poczytuje co u was
Dorka ale mały ruchliwy