Surv, ja mam to samo z prezentami. Muszę poczekać aż Miki zaśnie i zobaczę co tam przyszło pocztą ;-)
Izabelka, zdrówka dla dzieciaków. Dziś chciałam zarejestrować Mikołaja do lekarza ale już miejsc nie było. A kaszle okrutnie... Jak jutro się nie uda, to albo na dyżur pójdę albo prywatnie
Zaliczyłam kolejną wizytę u dentysty. Ząb jeszcze nie zaleczony, ale już widać światełko w tunelu
Kurcze, nie wiem co jeszcze miałam pisać:-(
Izabelka, zdrówka dla dzieciaków. Dziś chciałam zarejestrować Mikołaja do lekarza ale już miejsc nie było. A kaszle okrutnie... Jak jutro się nie uda, to albo na dyżur pójdę albo prywatnie
Zaliczyłam kolejną wizytę u dentysty. Ząb jeszcze nie zaleczony, ale już widać światełko w tunelu

Kurcze, nie wiem co jeszcze miałam pisać:-(

aż bała się ja karmić.Teraz nie wiem co robić uczyć dalej jeść nierozdrobnione czy karmić zupkami dla czteromiesięczniaków
) ,jeszcze te małe różowe prasuje dość chętnie ale przy koszulach R szlag mnie trafia
Sory dziewczyny za żale ale nie pojmuję jak można być tak bezczelnym
no ale trudno, się chciało taką pracę to się ma
nie dawałam jej tych kawałków, kupowałam te po 4 m-cu i z hippa lub gerbera chyba po 6 też mają płynną konstystencję, najgorsze (w sensie największe kawałki) ma Bobovita. Moja Liwka zaczęła jeść kawałki w okolicy 9m-ca i to zaczynałam od słoiczków z kaszką manną, lub deserem z biszkoptem lub sucharkiem
e no trudno, jutro to może zrobię
nie wiem mam duży problem, bo szkoda mi tyle kasy, a z drugiej strony wiem że byłby mega ucieszony
) więc kasa by była, no ale jednak....
Zdrowia dla domowników!