reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam,ja tez malo czasu:baffled:Robilysmy z Misia druga partie piernikow i juz mam dosc plecy mnie bola:baffled:Niedlugo jade po Sebe poszedl na spodkanie z ta grupa co wystepowal:tak: 1 grudnia jada na Przystanek do Radomia i na wigilie,ja ide poznac tych ludzi:tak:Choc boje sie okrutnie go z nimi poscic,ale te grupe prowadzi komendant policji:tak:
Oki spadam bo maly cos marudzi ide jeszcze poczytac co tam Kic napisala na zamknietym:tak:

reklama
No ja się pożalę, że zostawiłam u dentysty 190 zeta... I już mi lepiej :-)
Kic, zaraz pędzę poczytać co napisałaś
Surv, zdrówka dla dziewczynek
Sylcia i dla Twojej Oli
Dorka, jak poznasz grupę, to będziesz spokojniejsza

Hej wieczorkiem,
Moje dzieci zasnęły o 19.30 oczywiście cała sytuacja się na nich odbiła:-(zdenerwowana matka do niczego się nie nadaje:-(
Dorka oj już się boję jak mój Kuba będzie chciał gdzieś sam wyjechać:szok:ale poznasz kolegów i opiekunów to będzie ci łatwiej:tak:
Kasia ja też byłam u dentysty, we wtorek, na razie tylko założyłam opatrunek ale za 2 tygodnie pewnie też 2stówki zostawię jak nic:confused2:ech no wszystkie seriale fajne nam się kończą, masz rację. Prawo Agaty nawet fajnie się skończyło, choć zawsze pozostaje pytanie "a co by było dalej? ":happy:
Surv zdrówka!

Dobra idę się napić coli i spać. Jutro znowu do pracy-chcę weekendu i odpocząć psychicznie:confused2:

spokojnej nocki!

kic trzymaj się.
A z seriali to może Rewolution w sam raz na zapowiadany koniec świata ale to fantastyka :p
Miejmy nadzieje...
kasia pociesze cię- nie jesteś sama. Ja idę do dentysty 4 i to na pewno nie ostatni raz.
dorka eeej to duży chłopak. Ja w tym wieku już na jachty jeździłam tylko pod "opieką" starszej 2 lata koleżanki i chłopaka. No i w harcerstwie spoooro wyjazdów zaliczyłam i nadal żyje :-D
Andula ja tez lubię ciuszki z C&A bo mają naprawdę dobrą jakość. Nie spierają się i nie tracą formy.
renia oj odciążenie w postaci babci na pewno ci się przyda. Pewnie najbardziej bys chciała, żeby prasowanie zniknęło :p

Jestem padnięta.
Już po pogrzebie babci.
Było ładnie i wzruszająco a ksiądz odmalował babcie niemal jak świetą (i w tym miał sporo racjii) bo ona z mszy wracała.

Witam:)
Ja dopiero teraz z pracy wróciłam:baffled: mam do 11, ale kiermasz się zbliża, więc musiałam co nie co porobić i jakoś tak zleciało:dry:

Haszi no jeszcze Julka leci ale to taki przeciętny serialik, więc trochę mi będzie brakowało tych które się własnie końćzą:-pech smutne okropnie przeżycie z babcią:-(a co z tą kobietą, która prowadziła?coś wiecie?

No i nawet nie mam czasu zjeść, ani ogarnąć tylko zbieram się po dzieci:dry:
M ma zapalenie oskrzeli i tydzień l4 w domu, ciekawe kto Liwkę we wtorek do żłobka odprowadzi:baffled::dry:

Kic jak poszło w przedszkolu?
Haszi tulę mocno

Mam L4 na tydzień to z wami popiszę; Wera podobno lepiej ;Oski dokazuje, więc tyż ;-)
jutro w szkole mamy Festyn Adwentowy :-D szkoda, że dzieci moje nie pójdą, zawsze się cieszą :tak:

Witam rankiem:)
Widzę, że Wasze dzieci są bardziej łaskawe:dry:Mój Kuba dziś wstał o....5.20!!!:angry:No kurcze, co dziennie muszę wstawać na 6 i zazwyczaj śpią, a dziś jak mogłam pospać (marzyło mi się choć do 7) to pierdoła wstała tak wcześnie:baffled:mam mieszane uczucia czy by go w południe nie przydusić z Liwką i miałabym czas na zrobienie kilku ozdób na kiermasz:-p

Iza w poniedziałek ostateczne starcie;-)oj zdrówka dla Was!Mój Kuba dostał mega kataru, mam nadzieję, że się nie rozłoży, bo za tydzień jasełka i gra postać misia:tak:

O nieee zażarło mi posta (bo m grzebał przyrouterze :-/)
W każdym razie wstaliśmy, nie tak wcześnie jak Kic.
U nas pochmurno, senne. Po południu idziemy na imieniny do mojego taty.
A poza tym dałam Miśkowi antybiotyk, bo jednak ten kaszel go męczy
Miłego dnia!

Hej!
Ja dzisiaj w domu, K w pracy,wiec na zajecia nie poszlam. Moze potem pojade tylko na konsultacje, jak po Macka do rodzicow bede jechac.

Kic tak to w weekend wlasnie jest ze wstawaniem:sorry2: Moj czort u babci,a mala dala pospac do 8:tak:,za to w nocy bylo wiercenie i chyba lekka goraczka.

Majca juz spi, nie dalo sie jej dluzej przetrzymac,a ja jeszcze w pizamie kawe pije.

Zdrowka dla dzieciakow!!!

u nas mialo byc bialo,a slonce swieci, no i dobrze:-p

reklama
u nas troszkę pruszyło :-D
Kic to nic, ja wstałam o 3, bo pies skamlał,. ma rozwolnienie :nerd: ciekawe po czym :no::rofl2:
dzisiaj idę do pracy-nie chce się; ale za to zrobiłam maseczkę na włosy, twarz, na spokojnie się wykąpałam-rzadkość :-p poczytałam, teraz robię obiadek ;-)

Do góry