reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam:)

Iza u mnie odwrotnie :p Chłopaki zostają w domu a dziewczyny idą do pracy:-p:tak:

Dziewczyny wpadam z rana po wsparcie duchowe!mam nadzieję, że wszystko pójdzie ok i sprawa zakończy się pozytywnie!

miłego dnia!

reklama
kic Mocno wspieram duchowo!.
To nie tobie się op... należy.
U nas śnieg cały czas pada, fajny krajobraz się zrobił.
Tymka chyba z pół godziny do przedszkola prowadziłam- robił śniezki, odśnieżał auta, jak taki szczęśliwy szczeniaczek.

Izabelka hehe u mnie tez chłopaki w pracy ( znaczy 2 w instytucjach a jeden gdzieś w pracy za górami). JA dopiero za godzinkę. Ale okna tez już do mnie mówią.
A przepis się przyda. I fajnie, że działasz :]
Kasia ja też zwykle nie zwram uwagi na bałagan jak sie dzieciaki ładnie i cicho bawią a potem...to mam ochotę samą siebie za taka lekkomyślność ochrzanić.
Bo moi to potrafią cichaczem...dużo zmalować- np pół ściany ( i tak trzeba było przemalować :p pewnie usłyszeli).
Andula dzięki. Wiesz stypa to takie odczarowanie smutku mi się wydaje. Ja tam zajęłam się robieniem 100 kaw ciociom i wujkom.
Przykro, że wam tego odmówili, egoizm totalny. A migreny współczuję, nie miałam chyba nigdy więc nawet sobie pewnie nie wyobrażam jak to boli.
renia no i widzisz, babcie czasem wiedza czego my potrzebujemy najbardziej. Taaa apropo moje co prawda poprasowane ale ... miałam właśnie porozkładać na połkach. Chyba mi czasu nie starczy :p
kic a co do dziewczynki w szpitalu to ja ja ko matka nie miała bym nic przeciwko niczemu co by sprawiło radość mojemu choremu dziecku.
Ale teraz to ty chyba masz dość zajęć z pl i chorowitkami :p
Ok, times up. Juz sobie timer ustawiam, żeby nie przedłużać czasu spędzonego na kompie.
Miłego dnia.

Ostatnia edycja:
Kic trzymamy kciuki :tak:Będzie git zobaczysz

U nas nocka tradycyjna pobudka po 2 ,5,8 i wstała pannica przed 10:tak:

Wczoraj napiekłam drożdzowych rogalików i w ramach diety przedświątecznej opycham się jak głupia:tak:

Prezenty już mamy dla Ewci niekapek Lovi;-) Michał dostanie Lego City:tak:

Chciałam pochwalić moja dziewczynkę malutką;-) nauczyła sie siedzieć:tak: Narazie tyle idę obiad gotować,sprzątania dużo nie mam gdyż wczoraj M pomył podłogi i kuchnie posprzątał :szok::tak:

Miłego dziionka!

Haszi na brak aktrakcji ze strony dzieci nie możesz narzekać :-D fajnie macie ze śniegiem :tak: u nas ponuro i spać się chce :-)
Andula gratulacje dla małej :-D zaraz będzie śmigać, zobaczysz jak zleci; nie mogę się doczekać jak zobaczę corcie szwagierki, mąż zostanie chrzestnym więc w styczniu robimy nalot na Szczecin :-D
umyłam okna i mnóstwo innych rzeczy; siadłam z herbatką; muszę ogarnąć, bo za godzinę mam korki ;-)

Haszi ten timer super sprawa przydałby mi sie ,dziś pół dnia przy kompie przebimbałam;-)

Izabelka dzięki:tak: jak czytam ile zrobiłaś to mi wstyd normalnie:zawstydzona/y: ale mam ważną wymówkę;-) Ewcia śpi już 2.5h a że lekki sen ma to siedzę aby dziewczyny nie obudzić;-):-)

Już powinnam się po Misia zbierać i nie wiem co robić budzić czy czekać :confused:

Problem się rozwiązał domofon obudził Młodą,lecę .

Kic i jak poszło? Może coś na zamkniętym napisałaś? Zaraz sprawdzę
Jak się obudziłam, to było biało i sypało. Temperatura była na plusie, więc od razu robiła się ciapcia, ale po południu przymroziło i jest ślisko
Haszi, nieźle robisz z tym timerem ;-) Ja sobie postanowiłam, że ograniczam siedzenie na kompie w domu i w sumie się tego trzymam. Na pewno pomagają mi w tym książki:-D

Witam wieczorkiem:)
Moje łobuzy dopiero zasnęły:confused2:jutro mam opiekę, idę z nimi do dr bo kaszlą już oboje:sorry:
Ja dziś miałam 6 dzieci:szok::szok:norlamnie cudnie było:-p:-D
Rozmowa ok, więcej napiszę jutro bo dziś jestem o śniadaniu i zaraz padnę:confused2:Dopiero nie dawno wróciłam z p-la (byłam dziś od 10:confused2:)tak, więc padam na pyszczek:confused2:

spokojnej nocki!

to miałaś maraton :eek: napisz koniecznie :tak:
a ja napisałam pracę na zaliczenie i czekam na męża- jest u ortopedy z wynikami, boję się strasznie :-(

Dzień dobry :tak:
mąż wypadł z domu, dał mi pospać i sam nie ogarnął wszystkiego z rana :-)
gadaliśmy do późna i niewyspana jestem; ma guza :-( ale ortopeda zbagatelizował go mówiąc, że zajmą się nim później; bardziej go zainteresowała sprawa, że mąż ma krótszą nogę o 2 cm :szok::szok: nie wiemy dlaczego; sama wiem, że ma skoliozę, pewnie od tego, mam nadzieję; ma zrobić zdjęcie i za tydzień znowu; wiecie, że miał wizytę na 20.30 a przyjął go o 22.50????? za nim było jeszcze 2 ludzi, polskie realia :wściekła/y: lekarz przyjezdny i mu wsio ryba o której pójdzie spać; normalnie szok

dzisiaj sprzątania ciąg dalszy; a w ramach naprawiania czegoś-tam nie mamy co; zimno cholera w domu; sąsiad na poddaszu ma 10 stopni :no: idę przeczytać kartkę o której włączą ciepłość jak mówi Wera

reklama
Izabelka...
jesteśmy z Wami,
No to wiecie już co i jak więc teraz trzeba działać.
Na początek pewnie wkładka do buta (ciocia tak ma)
a potem po kolei twojego do pionu trzeba poustawiać.
Ja się na sama myśl boje ale ze wszystkim można wygrać a ty to już jesteś bojowniczka-ekspertka.

kic hehe 6 to chyba grupa marzeń.
Tak btw... zdarza ci się nie wiedzieć jak maja na imię twoje przedszkolaki?
kasia ojj niezły masz sposób na ograaniczanie.. tylko ja zwykle przez W siedzę a jak się czepie książek...nie kuś- no i przez ciebie już zaczęłam szperać czy moja Patricia Briggs coś nowego nie wydała i cholercia coś jest...

Do góry