reklama
kic Mocno wspieram duchowo!.
To nie tobie się op... należy.
U nas śnieg cały czas pada, fajny krajobraz się zrobił.
Tymka chyba z pół godziny do przedszkola prowadziłam- robił śniezki, odśnieżał auta, jak taki szczęśliwy szczeniaczek.
Izabelka hehe u mnie tez chłopaki w pracy ( znaczy 2 w instytucjach a jeden gdzieś w pracy za górami). JA dopiero za godzinkę. Ale okna tez już do mnie mówią.
A przepis się przyda. I fajnie, że działasz :]
Kasia ja też zwykle nie zwram uwagi na bałagan jak sie dzieciaki ładnie i cicho bawią a potem...to mam ochotę samą siebie za taka lekkomyślność ochrzanić.
Bo moi to potrafią cichaczem...dużo zmalować- np pół ściany ( i tak trzeba było przemalować
pewnie usłyszeli).
Andula dzięki. Wiesz stypa to takie odczarowanie smutku mi się wydaje. Ja tam zajęłam się robieniem 100 kaw ciociom i wujkom.
Przykro, że wam tego odmówili, egoizm totalny. A migreny współczuję, nie miałam chyba nigdy więc nawet sobie pewnie nie wyobrażam jak to boli.
renia no i widzisz, babcie czasem wiedza czego my potrzebujemy najbardziej. Taaa apropo moje co prawda poprasowane ale ... miałam właśnie porozkładać na połkach. Chyba mi czasu nie starczy
kic a co do dziewczynki w szpitalu to ja ja ko matka nie miała bym nic przeciwko niczemu co by sprawiło radość mojemu choremu dziecku.
Ale teraz to ty chyba masz dość zajęć z pl i chorowitkami
Ok, times up. Juz sobie timer ustawiam, żeby nie przedłużać czasu spędzonego na kompie.
Miłego dnia.
To nie tobie się op... należy.
U nas śnieg cały czas pada, fajny krajobraz się zrobił.
Tymka chyba z pół godziny do przedszkola prowadziłam- robił śniezki, odśnieżał auta, jak taki szczęśliwy szczeniaczek.
Izabelka hehe u mnie tez chłopaki w pracy ( znaczy 2 w instytucjach a jeden gdzieś w pracy za górami). JA dopiero za godzinkę. Ale okna tez już do mnie mówią.
A przepis się przyda. I fajnie, że działasz :]
Kasia ja też zwykle nie zwram uwagi na bałagan jak sie dzieciaki ładnie i cicho bawią a potem...to mam ochotę samą siebie za taka lekkomyślność ochrzanić.
Bo moi to potrafią cichaczem...dużo zmalować- np pół ściany ( i tak trzeba było przemalować
Andula dzięki. Wiesz stypa to takie odczarowanie smutku mi się wydaje. Ja tam zajęłam się robieniem 100 kaw ciociom i wujkom.
Przykro, że wam tego odmówili, egoizm totalny. A migreny współczuję, nie miałam chyba nigdy więc nawet sobie pewnie nie wyobrażam jak to boli.
renia no i widzisz, babcie czasem wiedza czego my potrzebujemy najbardziej. Taaa apropo moje co prawda poprasowane ale ... miałam właśnie porozkładać na połkach. Chyba mi czasu nie starczy
kic a co do dziewczynki w szpitalu to ja ja ko matka nie miała bym nic przeciwko niczemu co by sprawiło radość mojemu choremu dziecku.
Ale teraz to ty chyba masz dość zajęć z pl i chorowitkami
Ok, times up. Juz sobie timer ustawiam, żeby nie przedłużać czasu spędzonego na kompie.
Miłego dnia.
Ostatnia edycja:
Andula
Fanka BB :)
Kic trzymamy kciuki
Będzie git zobaczysz
U nas nocka tradycyjna pobudka po 2 ,5,8 i wstała pannica przed 10
Wczoraj napiekłam drożdzowych rogalików i w ramach diety przedświątecznej opycham się jak głupia
Prezenty już mamy dla Ewci niekapek Lovi;-) Michał dostanie Lego City
Chciałam pochwalić moja dziewczynkę malutką;-) nauczyła sie siedzieć
Narazie tyle idę obiad gotować,sprzątania dużo nie mam gdyż wczoraj M pomył podłogi i kuchnie posprzątał 

Miłego dziionka!

U nas nocka tradycyjna pobudka po 2 ,5,8 i wstała pannica przed 10

Wczoraj napiekłam drożdzowych rogalików i w ramach diety przedświątecznej opycham się jak głupia

Prezenty już mamy dla Ewci niekapek Lovi;-) Michał dostanie Lego City

Chciałam pochwalić moja dziewczynkę malutką;-) nauczyła sie siedzieć

Miłego dziionka!
Izabelka
Oski i Wercia
Haszi na brak aktrakcji ze strony dzieci nie możesz narzekać
fajnie macie ze śniegiem
u nas ponuro i spać się chce :-)
Andula gratulacje dla małej
zaraz będzie śmigać, zobaczysz jak zleci; nie mogę się doczekać jak zobaczę corcie szwagierki, mąż zostanie chrzestnym więc w styczniu robimy nalot na Szczecin 
umyłam okna i mnóstwo innych rzeczy; siadłam z herbatką; muszę ogarnąć, bo za godzinę mam korki ;-)

Andula gratulacje dla małej

umyłam okna i mnóstwo innych rzeczy; siadłam z herbatką; muszę ogarnąć, bo za godzinę mam korki ;-)
Andula
Fanka BB :)
Haszi ten timer super sprawa przydałby mi sie ,dziś pół dnia przy kompie przebimbałam;-)
Izabelka dzięki
jak czytam ile zrobiłaś to mi wstyd normalnie
ale mam ważną wymówkę;-) Ewcia śpi już 2.5h a że lekki sen ma to siedzę aby dziewczyny nie obudzić;-):-)
Już powinnam się po Misia zbierać i nie wiem co robić budzić czy czekać
Problem się rozwiązał domofon obudził Młodą,lecę .
Izabelka dzięki

Już powinnam się po Misia zbierać i nie wiem co robić budzić czy czekać

Problem się rozwiązał domofon obudził Młodą,lecę .
Kic i jak poszło? Może coś na zamkniętym napisałaś? Zaraz sprawdzę
Jak się obudziłam, to było biało i sypało. Temperatura była na plusie, więc od razu robiła się ciapcia, ale po południu przymroziło i jest ślisko
Haszi, nieźle robisz z tym timerem ;-) Ja sobie postanowiłam, że ograniczam siedzenie na kompie w domu i w sumie się tego trzymam. Na pewno pomagają mi w tym książki
Jak się obudziłam, to było biało i sypało. Temperatura była na plusie, więc od razu robiła się ciapcia, ale po południu przymroziło i jest ślisko
Haszi, nieźle robisz z tym timerem ;-) Ja sobie postanowiłam, że ograniczam siedzenie na kompie w domu i w sumie się tego trzymam. Na pewno pomagają mi w tym książki

Witam wieczorkiem
Moje łobuzy dopiero zasnęły
jutro mam opiekę, idę z nimi do dr bo kaszlą już oboje
Ja dziś miałam 6 dzieci
norlamnie cudnie było

Rozmowa ok, więcej napiszę jutro bo dziś jestem o śniadaniu i zaraz padnę
Dopiero nie dawno wróciłam z p-la (byłam dziś od 10
)tak, więc padam na pyszczek
spokojnej nocki!
Moje łobuzy dopiero zasnęły

Ja dziś miałam 6 dzieci

Rozmowa ok, więcej napiszę jutro bo dziś jestem o śniadaniu i zaraz padnę

spokojnej nocki!
Izabelka
Oski i Wercia
Dzień dobry 
mąż wypadł z domu, dał mi pospać i sam nie ogarnął wszystkiego z rana :-)
gadaliśmy do późna i niewyspana jestem; ma guza :-( ale ortopeda zbagatelizował go mówiąc, że zajmą się nim później; bardziej go zainteresowała sprawa, że mąż ma krótszą nogę o 2 cm
nie wiemy dlaczego; sama wiem, że ma skoliozę, pewnie od tego, mam nadzieję; ma zrobić zdjęcie i za tydzień znowu; wiecie, że miał wizytę na 20.30 a przyjął go o 22.50????? za nim było jeszcze 2 ludzi, polskie realia
lekarz przyjezdny i mu wsio ryba o której pójdzie spać; normalnie szok
dzisiaj sprzątania ciąg dalszy; a w ramach naprawiania czegoś-tam nie mamy co; zimno cholera w domu; sąsiad na poddaszu ma 10 stopni
idę przeczytać kartkę o której włączą ciepłość jak mówi Wera

mąż wypadł z domu, dał mi pospać i sam nie ogarnął wszystkiego z rana :-)
gadaliśmy do późna i niewyspana jestem; ma guza :-( ale ortopeda zbagatelizował go mówiąc, że zajmą się nim później; bardziej go zainteresowała sprawa, że mąż ma krótszą nogę o 2 cm

dzisiaj sprzątania ciąg dalszy; a w ramach naprawiania czegoś-tam nie mamy co; zimno cholera w domu; sąsiad na poddaszu ma 10 stopni

reklama
Izabelka...
jesteśmy z Wami,
No to wiecie już co i jak więc teraz trzeba działać.
Na początek pewnie wkładka do buta (ciocia tak ma)
a potem po kolei twojego do pionu trzeba poustawiać.
Ja się na sama myśl boje ale ze wszystkim można wygrać a ty to już jesteś bojowniczka-ekspertka.
kic hehe 6 to chyba grupa marzeń.
Tak btw... zdarza ci się nie wiedzieć jak maja na imię twoje przedszkolaki?
kasia ojj niezły masz sposób na ograaniczanie.. tylko ja zwykle przez W siedzę a jak się czepie książek...nie kuś- no i przez ciebie już zaczęłam szperać czy moja Patricia Briggs coś nowego nie wydała i cholercia coś jest...
jesteśmy z Wami,
No to wiecie już co i jak więc teraz trzeba działać.
Na początek pewnie wkładka do buta (ciocia tak ma)
a potem po kolei twojego do pionu trzeba poustawiać.
Ja się na sama myśl boje ale ze wszystkim można wygrać a ty to już jesteś bojowniczka-ekspertka.
kic hehe 6 to chyba grupa marzeń.
Tak btw... zdarza ci się nie wiedzieć jak maja na imię twoje przedszkolaki?
kasia ojj niezły masz sposób na ograaniczanie.. tylko ja zwykle przez W siedzę a jak się czepie książek...nie kuś- no i przez ciebie już zaczęłam szperać czy moja Patricia Briggs coś nowego nie wydała i cholercia coś jest...