Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(nie jestem pewna czy ten antybiotyk jest konieczny ale już wolę dawać i mieć spokój
w niedzielę wieczorem Liwa dostała wysokiej temperatury, zadzwoniłam na pogotowie i odmówili przyjazdu
więc zapakowaliśmy dzieciaki i pojechaliśmy, już mi na miejscu nie chciało się robić awantury ale co się dzieje w tej służbie zdrowia to jest skandal. Oczywiście Liwa nam się pożygała, na miejscu ludzi w cholere, lekarz buc nad bucami więc święta mijają w zajebistej atmosferze
do tego wczoraj na Wigilii mała była nie do zniesienia, kolację zjedliśmy na raty, bo nie dało się jej utrzymać przy stole
do tego napchała tyle do buzi, że w końcu się pożygała
na koniec się wkurzyłam wzięłam klucz z jazuzzi i wsadziłam bachorki do bąbelków
dziś nie zwarzając na antybiotyk byliśmy na długim spacerku i tyle naszego wspaniałego relaksu
) a M z Kubą pojechali jeszcze na Skrzyczne zobaczyć. Z nart nici bo nie ma cholernego śniegu, na tyle, żeby warunki były dobre dla takiego malucha
no to się wyżaliłam, ale i tak jestem zadowolona, że kolejny rok uciekłam od świątecznych porządków, zakupów i stania przy garach
już tak kilka znajomych miało, że wizytę odkładali, odkładali a potem się okazało że dziecko ma ostre zapalenie płuc.
nauczyć się pewnie nauczy, co mi tam
tylko zdziwiły sie bardzo żę przyjechał samochodem a nie w towarzystwie reniferów;-)Prezenty udane pochwalę sie troszkę
Dostałam karnet na fitness na zabiegi spa zegarek oraz perfumy
Wreszcie może sie zmotywuje aby ruszyć tyłek i zrobić coś dla siebie.Kasiu napisz czy na zumbie jako początkująca dam radę
Ewa na kolacji normalnie Anioł wcielony
(aż głupio mi tak swe dziecko chwalić) nie płakała sama sie sobą zajmowała pomimo zmęczenia
Miś swoje klocki lego olał totalenie dopiero dziś z R układają najbardziej ucieszył się ze smoka Imaginext
Nocka z jedną pobudką więc żyje
Wstaliśmy o 10
Miś w nocy zagorączkował ponad 38 ale do lekarza po raz chyba 7 dziś nie idę;-)
Lekarz też mnie wku... wchodzę a on do mnie "po co pani do mnie przyszła trzeba było do swojej przychodni" to mu grzecznie odpowiedzałam że odesłali mnie tutaj gdyż u nas nie bylo pediatry a on " ja też nie pediatra" kur.. myślłam że mnie trafi .Odpowiedziałam mu że moja przychodnia skierowała mnie do niego zdziwił sie lekko kazał dzieci rozebrać i jak już były rozebrane ( w gabineci max 17 st) zadzwonił do mojej przychodni i kazał mu nikogo nie przysyłać gdyż on sam
na korytarzu zero ludzi
Za darmo tam nie siedzi,lenie wstretne.Czują sie nadludzmi normalnie.Zreszta jak zadzwoniłam wczoraj z rana dzieciaki umówić to "pani" w rejestracji mówi tak"a czemu nie przyszłą pani w nocy na dyżur aby dzieci od nocy leczyć"Wyjaśniłam że dzieci leczę od czwartku i jej komentarze uważam za zbędne i niegrzeczne
Kic zdrówka dla Liwci my również skłaniami sie ku wyjazdowi za rok .U nas 9 stopni prawie wiosna;-)chyba też na długi spacerek pójdziemy aby trochę kcal spalić.

ja dostałam śrebrne kolczyki i przywieszkę od męża w kształcie serduszek z niebieskim oczkiem jak lubię i komplecik szekszowny ;-) i jeszcze kupił nam wspólny prezent-kocym bo marzliśmy :-) więc i ja happy ;-)
Mikolaj sie spisal
a siostra ze szwagrem i corka.Po poludniu bylismy na krotkim spacerku ale deszcz nas zlapal i szybko wracalismy do domu.
Jestem "posiadaczka" zapalenia spojowek

Zaraz ide sie szykowac po 12 musimy wyjsc
Milego dnia!

Liwa zaraz po nim więc raczej są rannymi ptaszkami
no i fajowo, że Oski przezwyciężył lęk
Kuba zaśpiewał Mikołajowi kolędę, też byłam zdziwiona

zdrówka dla dzieciaków!
dzięki za życzenia

Co do odwagi dzieci, to Olga od Wigilii wyśpiewuje kolędę i również przy większej Rodzince dawała "koncert" - sama wyszła z inicjatywą. Oczywiście, jakby to zrobił Miki, to byłabym w większym szoku, no ale Olga też nie jest taka bardzo "do przodu".