Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Flo jeszcze się trzyma, więc jutro zostanie wykopana do przedszkola, bo się pozabijamy...
A ja posząłm spac po 2, więc wczoraj cały dzień śpiąco było.
A czemu w ogóle już tam nie pracujesz?
typowa sowa z niego
R mnie troche wkurzył gdyż o 24 musiał iść do Ewci z zyczeniami i pannicę obudził
na szczeście szybko udało się ją uśpić
Kupiliśmy sporo fajerwerek R miał zamiar z Misiem puszczać lecz chłopak się bał i z okna oglądaliśmy tate
Pospaliśmy do prawie 11 więc wyspani byliśmy 
wczoraj miałam temerature 34.9 ,myślałam że się przewróce
Dziś już troszkę lepiej

Ordynator pisał podanie abym została ale nie udało się
Zobaczymy może się uda ale nie nastawiam się .Wogóle nie brałam pod uwagę powrotu do pracy ale pod koniec roku sklep w którym pracowała moja mama zbankrutował więc miałabym mame do pomocy
6-7 dniówek to nie jest aż tak dużo najczęściej pracuje się w systemie dniówka,nocka 2 dni wolnego

więc wolę jej to mleko zrobić i niech sobie dziewczyna spokojnie lula
no to zarobki super, więc nie wiem o co się tak buntują
składaj, składaj
Kuba w p-lu to może godzinkę odpocznę
jak już M się przekonał, że jest potrzebna to mi się tak średnio ten wydatek wydaje opłacalny jak mi to ma myć 1,5 godziny
czasami śpi ciurkiem do 5 (no kilka razy jej się zdarzyło
), czasami koło 2-3 daję jej smoka i śpi, a czasami (jak dziś) nawet ten smok nie pomaga
ale z Kubą też takie cyrki były i porzucił nocno-ranne mleko jak miał prawie 2,5 lat

Piliśmy drinki i było naprawdę super. Aha, sztuczne ognie odpalone o 22, żeby jeszcze dzieciaki zobaczyły, przy czym z czwórki wytrzymała tylko najstarsza
A o północy szampan. Wróciliśmy wczoraj po południu. Dziś do pracy. Przeżyłam