Witam wieczorkiem
Dzieciorki już śpią pomimo protestów
Andula wow cóż za spanie
u mnie dziś sukces spaliśmy do 8
pewnie jutro w nagrodę, że się pochwaliłam Kuba wstanie o 6
współczuję oczu:-(Ja Liwce też tobrexem kropiłam przed udrażnianiem kanalików, potem też miała jakieś krople ale nie pamiętam jakie, wolę sobie tego nie przypominać
Oj wszystko dziecięce podrożało, cieszę się że już obiadków w słoiczku nie kupuję bo widzę, że też "skoczyły" do góry tak jak desery, które teraz jeszcze kupuję
No i Liwa jest na Hippie, ostatnio w realu była promocja i ta duża puszka kosztowała 35zł(bez promocji coś koło 42zł)Ja oczywiście dziś w rossmanie nic nie kupiłam, bo nie wzięłam tej cholernej karty, dobrze że sobie w aucie sprawdziłam a nie przy kasie
ale w poniedziałek pójdę to co nie co sobie wezmę na zapas
w sumie chemia się tak szybko nie psuje a 23% to nawet sporo
No i dziś płytki na podłogę w kuchni w końcu kupiliśmy, na resztę nawet nie patrzałam bo ceny mnie przerażają
Surv a Wy jak z remontem bo ja już nie mam siły
ceny tego co mi się podoba są okropne, no i to co M się podoba mi absolutnie i zazwyczaj wychodzimy z niczym
ech mówiłam, żeby nic nie robić, ja to bym sobie nowy dom postawiła, ale M nieeee
Spokojnej nocki!
Dzieciorki już śpią pomimo protestów

Andula wow cóż za spanie

Oj wszystko dziecięce podrożało, cieszę się że już obiadków w słoiczku nie kupuję bo widzę, że też "skoczyły" do góry tak jak desery, które teraz jeszcze kupuję

No i dziś płytki na podłogę w kuchni w końcu kupiliśmy, na resztę nawet nie patrzałam bo ceny mnie przerażają

Spokojnej nocki!