Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Sarulec zasmarkany i kaszlący ja już również, na razie leczymy się w domu, najwyżej w środę do lekarza, ale humory w związku z tym nienadzwyczajne
Kończę zlecenie i wskakuję do wyra, z nadzieją, ze sprawdzi się powiedzenie co w Sylwestra to przez cały rok i w przyszłym roku bedę się wysypiać:-)
) Na sylwka idziemy do A brata. Właśnie robię sałatkę i sajgonki. 

wiesz zawsze to dodatkowy grosz, a jak masz z kim zostawić małą to próbuj
ja zawsze marzyłam żeby zostać lekarzem, potem chciałam iść na pielęgniarstwo ale jakoś przerosła mnie ta myśl, strarsznie się bałam, że będzie dużo zajęć z chemi
no a co do domu to niby fajnie, bo nasz itd ale koszt remontu na prawdę mnie przeraża. I tak już dużo zrobiliśmy takich "większych" robót, teraz trzeba w środku po kolei, najgorsze jest to ciągłe gderanie cioci
wiem, że mają już swoje lata, ale irytuje mnie to czasami
no i okolica też w sumie ok, bo niby wieś (a raczej gmina;-)) a do miasta jest jakieś 10-15min autem, do Katowic jakieś 45min autem, na miejscu też spoko- jest market (plus jakieś małe sklepiki), przychodnia, szkoła, p-le, place zabaw itd no ale ja typowy mieszczuch jestem i tyle
mnie się marzy tu (w Katowicach) jakiś malutki domek, najlepiej żeby samemu zbudować taki jakbym chciała, nie taki ogromny jak mamy i z innym układem pomieszczeń;-)

ale dziś już nie będę się czepiać
Niech marzy a raczej zarobi ;-)Napewno taki remont kosztuje Was wiele wyrzeczeń ale efekt bedzie piorunujący i zapewne nawet niekorzystny układ pomieszczeń przestanie Ci przeszkadzać.Odnośnie pracy w szpitalu to ja ją lubię choć czasami daje w kość.Bardzo żałuję że na medycynę nie poszłam choć w wieku 19-tu lat wogóle o tym nie myślałam.Kolezanki w moim wieku na specjalizacji zarabiają w okolicach 7-8 tysiecy jako położna moge liczyć na ok 2300 więc różnica ogromna.Pacjent zupełnie inaczej traktuje lekarza niż średni personel .Uczyć mi się nie chciało to mam jak mam ;-)Masz racje podanie napewno pojutrze zaniose
:-)ja planuję iść na podyplomówkę, myślę o zarządzaniu (a co może kiedyś dyrekturę obejmę
) albo o jakieś pierdółce do niczego potrzebnej
ale lubiłam uczelniane weekendy, mimo, iż nie raz tu dziewczynom narzekałam i trzymały kciuki za każdą sesję i obronę
a co do zarobków ja o takiej kwocie -2300zł(netto) mogę na razie pomarzyć
jak zrobię awans za 3 lata to może mi coś podniosą
7-8 tys ????a mówią że lekarze mało zarabiają
pewnie, że zasługują na taki zarobek, w końcu ratują niejednokrotnie ludzkie życie, ale jak widać przepaść pomiędzy zarobkami ogromna
obawiam się, że Kuba jutro wstanie o 6 i będę nie do życia
od jutra planuję zacząć dietę MŻ, zobaczymy co z tego wyjdzie

zobaczymy co będzie jutro, bo ja na 6 do pracy
M zostaje z Liwą w domu, o 11 się wymienimy