Andula
Fanka BB :)
Witam z rana.
Średnio wyspana od wczoraj walczę z nocnym cycanie.Ewa wstała na jedzenie już o 24 ale zatkałam smokiem,włączyłam maszynke i pospała do 4,kolejne karmienie o 7 i wstała po 8
Ja już chcę normalne noce aby ciągiem pospać.
R pojechał do pracy ,wczoraj sie nie wyrobił ze wszystkim.Ja poszłam na fitness ale super było ,zaczynam sie uczyć kontrolować oddech i jest łatwiej
Wkurzyłam sie na R strasznie idę do recepcji po odbiór karnetu a tu pani mi oświadcza"dzwonił pani mąż,pytał czy jest pani w klubie,prosił aby nie mówić ale ja się solidaryzuje z kobietami"
Wstydu mi narobił ,w domu dostał opierdziel a tłumaczył sie koszmarem nocnym że go zostawiłam dla kogoś innego

Kic ale szybciutko z Liwcią poszło ,za jakiś rok poproszę o dobre rady
Miś przestał nosić pieluchę w wieku 2 lat
Kasiu super że szkoła zrobiła na Was dobre wrażenie
Michał ma dwa oblicza czasami uwielbia występować ,chciał iść do "Mam talent" a czasami nawet przy babci wstydzi się zaśpiewać
Wydaję mi się że Ewcia będzie bardziej przebojowa
Reniu oby gastrolog Wam pomógł.Zdrówka dla Tymcia
U mnie w p-lu raz była taka sytuacja dziewczynka w szatni koło nas kaszlała ja gruzlik ewidentnie oskrzelowo a mamusia ściemniała "co jest kochnie,zakrztusiłaś się" Już miałam na końcu języka ,że taki kaszel raczej nie od zakrztuszenia
Miłego dnia!
Średnio wyspana od wczoraj walczę z nocnym cycanie.Ewa wstała na jedzenie już o 24 ale zatkałam smokiem,włączyłam maszynke i pospała do 4,kolejne karmienie o 7 i wstała po 8

R pojechał do pracy ,wczoraj sie nie wyrobił ze wszystkim.Ja poszłam na fitness ale super było ,zaczynam sie uczyć kontrolować oddech i jest łatwiej

Wstydu mi narobił ,w domu dostał opierdziel a tłumaczył sie koszmarem nocnym że go zostawiłam dla kogoś innego

Kic ale szybciutko z Liwcią poszło ,za jakiś rok poproszę o dobre rady

Kasiu super że szkoła zrobiła na Was dobre wrażenie

Reniu oby gastrolog Wam pomógł.Zdrówka dla Tymcia

Miłego dnia!
Ostatnia edycja: