Hej
U nas dzisiaj dzień z bolącym brzuchem

Wczoraj za to było idealnie - i za dnia i w nocy

Normalnie jak w kwietniu..... przeplata się i przeplata. Dobrze, że w tym wszystkim są te lepsze dni

Kolejny dzień do przodu i już jeden mniej do zakończenia koleczek
Widzę, że temat występów jest na tapecie. Jula w żłobku występować nie chciała. Teraz robi to bardzo chętnie. W listopadzie była na konkursie piosenki patriotycznej i śpiewały z dwiema koleżankami "przybyli ułani" i "rozkwitały POMKI białych róż".

Te POMKI to naturalnie cytat z mojego dziecka. Panie odstrzeliły dziewczyny w galowe stroje, mikrofon był, szał pał normalnie

Ja niestety nie mogłam tam być, a Pani występu nie nagrała. Są tylko fotki, które postaram się wkleić soon. W grudniu brała udział w jasełkach i śpiewała pastorałkę - aż się mój Marcin pobeczał. Ja też wymiękłam, a Panie przedszkolanki bały się cobym na porodówce przedwcześnie nie wylądowała. W sumie to i tak rozpakowałam się tydzień przed czasem ale nie z "winy" występu potomstwa;-) W marcu też jadą na jakiś konkurs i wydaje mi się, że Jula to lubi. Ja na jej występy ciśnienia nie mam. Jak chce i jest okazja, to super

Duma naturalnie rozpiera......
Widzę też, że temat odstawiania od cycucha jest gorący. Ja oczywiście mogę tylko pomarzyć - bar mleczny z dostawą gratis 24/7 na razie działa pełną parą. Inna sprawa, że nie mam na co narzekać, bo młody do obsługi w tej materii jest super

Chciałabym go całkiem odstawić najpóźniej we wrześniu, bo jeśli wszystko dobrze pójdzie, to planuję go posłać do żłobka. Mam problem, który miałam też przy Julce - laktatory mleka mi nie chcą ściągać, a mam go full

Taki mój los. Tak więc na większe wyjścia i specjalne okazje mam zakupione Bebilon Comfort. Paweł chwyta butlę, więc mam nadzieję dać radę. Trzymam mocno kciuki za wszystkie odstawiające lub planujące odstawienie

kic - widzę, że jak zwykle szalejesz wózkowo

Chodząca encyklopedia!!! U nas dalej króluje 4-kołowy X-lander po Julce (na moje wertepy i błocka osiedlowe full wypas), a parasolkę też chyba starą wykorzystam. Mam Inglesinę. Jest już mocno podniszczona, ale co tam;-)
surv - kuruj się

R na pewno da sobie radę, a Ty odsypiaj ile wlezie
Czekam aż się Paweł obudzi, tankuję syna pod korek i idę się rąbnąć w wyrko

Dobrej nocki dla wszystkich