reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

witam w ten słoneczny dzionek :-D
już po pracy, obiedzie (pizza z piekarnika :-p), wizycie u weterynarza (89 zł szczepienia :sorry2:)...
dzieci się całe szczęście z kolegą bawią; chwilka dla siebie-jestem cicho, żeby nikt mnie nie zauważył :cool2:
i pójdziemy na rowery :tak:
mam nadzieję, że też macie okazję poszaleć na dworze
pozdrawiam!

reklama
Witam, dzis jedziemy z Frankiem do lekarza do Gdańska, pytałam wczoraj lekarki co z wynikami(mały ma wysypkę jakąś wirusową),to nie mam się martwić nie jest źle,ale zobaczymy co powie specjalista:tak: U nas wczoraj upał,a ja po nocy niewyspana jeszcze @ przyszła i dopiero wyszłam z małym do lekarza na 15.50 ale potem jeszcze poszliśmy na plac zabaw z Misią i wróciliśmy ok 19 bo już chłodno się robiło:tak: Kończę bo muszę się pomału zbierać,bo trzeba wyruszać:tak:
Miłego słonecznego dnia:tak:

Hej laseczki!

Na początku Ewcia, Sarunia 100 lat gwiazdeczki!!! samych radosnych dni!

Nie było mnie trochę,ale wylądowałam w szpitalu i tak 10 dni przeleżałam:crazy: Wczoraj dopiero wyszłam i sie i dom ogarniam.
Miałam takie zawroty głowy,ze się nie umiałam z wyrka podnieść,a co się podniosłam to pawik...brrr straszne jak sobie przypomnę. Wszelkie badania mi porobili,ale nic nie wyszło,więc przyczyna niewiadoma, do tego punkcję miałam i łeb mi potem przez 4 dni pękał, jeszcze takiego bólu głowy nie miałam w życiu! Po 5 dniach pomału zaczęło przechodzić i byłam w stanie sama wstać i tak do dziś z dnia na dzien trochę lepiej,ale helikopter mam ciągle tyle,że mniejszy. No tak jakbym po 3 drinkach była;-). Więc jeszcze 1,5 tyg na l4 siedzę i powiedzmy,że wypoczywam ;-)

K jakoś z dzieciakami dał radę,ale dom hmmm...no trzeba odgruzować, więc zabieram się za jakąś robotę.

Witam!
Ja już po pracy, uff dziś 21 ale dali w kość:confused2:przygotowuje już ich do Dnia Mamy i normalnie lekka masakra:sorry:a potem 15 minut rodzice popatrzą i myślą sobie "co to było":-p;-)

Madzia kurcze przeczuwałam, że u Was coś nie tak, myślałam że coś z dzieciakami:sorry:zdrówka dla Ciebie, kurcze ale nie fajnie, że nie wiadomo co właściwie Ci jest:sorry:no i tak po cichu sobie rozmyślam czy mój M dał by radę z 2 sam prze tyle czasu:cool2:zdawaj nam tu relacje:happy:

Dorka trzymam kciuki, żeby wszystko poszło ok u lekarza:tak:
Iza ech te wydatki:confused2:
A ja wczoraj na warsztatach znowu, wróciłam o 19, ogarnęłam dzieciarnię i byłam taka zmęczona,że poszłam spać:confused2:dziś na pewno na dwór pójdziemy, bo wczoraj to M był z nimi jedną nogą w pracy, a jedną w domu, więc się nie pobawili:sorry:
Miłego dnia!

Dorka trzymam kciuki, ale napewno będzie wszystko dobrze...
Madziu oby przeszły te zawroty głowy; moja teściowa miała i okazało się, że w uchu ma perlaka (rak ale niezłośliwy) i trzeba usunąć; badali Ci uszy, blędnik??

czekam na faceta od pralki-siadła na amen-a tu góra prania :wściekła/y: a go ni ma :crazy:

Dzięki dziewczyny za kciuki, pomogły bo pani lekarka stwierdziła że się wyleczył chłopiec:tak:Bardzo miła dokładnie zbadała.Wczoraj lekarka mówiła że wysypka to jakaś wirusówka,a ta z Gdańska mówi że od infekcji że mamy robić inhalację:eek: i bądź człowieku mądry:no:
Madzia ale miałaś,dobrze że K dał radę z dziećmi:tak:
Kic ale Ty zalatana:tak:
Iza jak tam pralka działa?
Ja czekam na Misię i idę z nimi na plac:tak:Dziś Misię odebrała G siostra i ma przyjść z nią ok 17:tak:
Dobra spadam coś zjeść przed wyjściem

hej
Dorka dobrze, że wyniki są zadawalające

Madzia ale się narobiło
najgorsze, że nie wiedzą co się dzieje - takie Housy w naszych szpitalach, ze szkoda gadac
zdrówka i oszczędzaj się
odgruzowanie nie zając

Iza fajnie, że domek nabiera klimatu
fajnie, że macie miejsce wypadowe;-)

Kic no dzień matki tuż tuż a w moim plu nic jeszcze z dzieciarnią nie robią
moj mezyk z młodszym nie chce zostac a 19go czerwca na 10 dni do istebnej z juniorem na badania jedziemy
i w sumie wyjscia nie ma, choc twierdzi, ze wywizie do babci

dzis mialam isc na zumbe ale dzieciarnia niewyrazna
igi goraczkował juz 3cia dobę i nie wiem czy trzydniówka czy choroba - dzis dzionek spokojny bez temperatury
zęby w natarciu
dwójki dolne wybiły się
T zagoraczkował dzis w nocy i do pla nie polazł
a ja sie wykańczam @
dobra maruda nie da popisac
zmykam
miłego

Madzia, ale Cię zmogło :-( Szkoda, że nie ma diagnozy. I oby to się już więcej nie powtarzało!
Dorka, uwielbiam kilka sprzecznych diagnoz... Ale najważniejsze, że Franio zdrowy:tak:
Kic, nie wierzę. że zrobisz show w przedszkolu na 15 minut ;-) Olga na weekend majowy dostała wiersz do nauczenia i zadanie wykonała. Pytałam ją jak inne dzieciaki i różnie to bywa; a u Miśka w grupie cisza. Nie wiem czy nic nie będą robić, czy uczą się pokątnie... Ale cieszę się, bo panie coś tam im z czytania wprowadzają i widzę, że Miki coraz bardziej się tym interesuje i pojedyncze słowa czyta. Poza tym nauczył się zegarka na wskazówki i co chwilę nam kontroluje czas. Nie przejdą już chasła "za pół godziny", bo od razu włącza mu się budzik, że "przecież pół godziny już minęło" ;-)
Izabelka i jak tam, pralka naprawiona?

hej
a mnie rozkłada :-( a dzisiaj zebranie z rodzicami :-(
pralka? koszt naprawy 250zł :wściekła/y: i nie gwarantuje że zaraz coś innego nie padnie, bo zaczyna się sypać; wczoraj kupiliśmy przez internet nową 1300 :cool: oby pochodziła jak najdłużej :sorry2: ale będzie wpiątek, więc dzisiaj poranie czeka w brodziku haha

Dorka super, że już dobrze :-D a diagnozy>? zawsze tak jest, niestety...

reklama
heloł

Iza czasem warto nową niz naprawiać
chyba ze zna się super mechanika
mojej mamie ostatnio też się popsuła i przyszedł chłopak za 100 naprawił i śmiga jak szalona;-)

kurcze jednak u nas to nie trzydniówka
zdecydowanie choroba
Igi w nocy znowu podgorączkowy - kaszle oskrzelowo
Tymi tez całą noc koszlał suchym

ale sie porobiło a pogoda za oknem super a my nie mozemy bo stany podgorączkowe
muszę dziś wbic się do mojej dr na dyżur bo inaczej kwicze
do przychodni nie pójdę bo tam zawsze czarno i dopiero można sie nabawić

dzis w ramach relaksu wsadzę lawende i zrobię prasowanie;-) bo mam już tego pod sufit

kurcze jeszcze o dentyście mi przypomniałyście - też muszę i bedzie jak zwykle drogo

dobra miłego bo młode zjadło śniadanie i chce wyjść z fotelika

Do góry