reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dorka trzeba być dobrej myśli :tak:

a ja się przeziębiłam :wściekła/y: tego jeszcze nie było; zawsze od maluchów się zarażam grrr
dzisiaj idziemy do teściowej na obiadek :-D:-D:-D za to zrobię karpatkę :-p
miłego dnia! u nas będzie padać na 100%

reklama
Dorka daj znać po wizycie ,napewno będzie wszytsko Ok,zobaczysz:tak:

M w pracy ,ja z dzieciakami w domu.Pogoda Ok więc pewnie na lody skoczymy,cały dzień w domu można oszaleć.Byłam w poniedziałek u dentysty i wiecie co mam 5 dziur :szok::szok:Masakra jakaś żadnej nie widać gdyż są w szczelinach.Ponad 1000 zł pójdzie jak nic ,zła jestem strasznie.Po każdej ciązy zęby mi lecą :-(Przed samymi wakacjami taki wydatek mi niepotrzebny :baffled: ale zrobić muszę.

Miłego leniuchowania :tak:

Witam:)
Myśmy nie dawno wrócili z basenu:tak:
Liwa padła w aucie po wielu atrakcjach i śpi, mam nadzieję, że jeszcze trochę spokoju będzie, bo ostatnio jest nie do zniesienia:sorry:

Andula ja już część zrobiłam, został ostatni, leczyłam kanałowo i też kasy poszło, no ale tak ja piszesz zrobić trzeba:confused2:
Iza zdrówka!gratulacje!spokojnej ciąży dla siostry:tak:
Dorka trzymam kciuki, żeby szpital nie było potrzebny:tak:

Hej dziewczynki. W końcu mam weekend. Wczoraj w pracy :-/ Ale pracy było sporo, więc zleciało. Pogoda faktycznie niezbyt fajna, no ale udało się skoczyć na rowery z koleżankami, poćwiczyć w plenerze, oglisko zaliczyć, spacer z psiakami, spotkanie z forumką w Bochni a forumka z Elbląga ;-) Na jutro planów nie mamy ale chyba będzie p[ogoda, więc na stówkę w terenie spędzimy dzień, a w niedzielę komunia w rodzinie.

Sarulko, Ewuniu, wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczku!!!

Izabelka, gratulacje dla siostry! I zdrówka dla Ciebie
Dorka, trzymam kciuki za zdrowie Franula!
Andula, ja też mam zwykle takie przeboje z zębami. W czerwcu przegląd - zobaczę, czy mam jakieś ubytki...

Andula sprawdz u innej dentystki; ja miałam przygodę-ta której ufałam, bo od małego chodziłam z rodzicami prywatnie chciała mnie zrobić w konia; 3 zęby naliczyła! koleżanka mnie achęciła, żeby do niej na ściąganie kamienia chociaż przyjść na NFZ (zawsze taniej) i było czysto! jeden ząb do obserwacji!!!

Kasiu fajnie tak się spotkać w realu :tak:

dziękuję za gratki dla siostry i życzenia zdrowia, przyda się ;-) dzisiaj jedziemy na Mazury, miłego dnia!!!!

Witam:)
U nas pogoda okropna:baffled:a już tak fajnie było, znowu 10st i non stop pada:dry:wczoraj jakoś dzień zleciał, bo byliśmy w aquaparku, ale dziś spaceru nie widzę:wściekła/y:no cóż, będziemy się nudzić w domu, a moje dzieci od 7 mega wyspane:dry:

Kasia może u Was przynajmniej ładnie dziś jest:happy2:jednak dzień w plenerze szybko leci:tak:
Iza to szerokiej drogi:happy2:

Miłego dnia!

Kic u nas też porażka. A byłam przekonana, że będzie ładnie:-( M niezrażony poszedł biegać:tak: Liczę na to, że po południu będzie już ładnie
Izabelka, miłego pobytu na Mazurach!
Mieszkanie ogarnięte, to idę sobie poczytać:-)

ooo jak pusto
wróciliśmy mega zmęczeni; roboty ful; ale za to za tydzień już odpocznę ;-) pięknie tam jest :-D
ale za to pralka się nam popsuła :wściekła/y:

z dobrych rzeczy
chciałam polecić wam sklep internetowy mojej koleżanki z Warszawy, właśnie otworzyła-z ubrankami dla dzieci :tak: ma ubranka z postaciami z bajek; dość tanio ;-) www.bajkoweubranka.pl
pozdrawiam

muszę odespać papatki

U nas w końcu wczoraj było ładnie i super, bo byliśmy na komunii. Dzieciaki mogły pobiegac na świeżym powietrzu a nie kisic się w lokalu. Wszyscy zadowoleni.
I zaczął się kolejny pracowity tydzień...
Miłego dnia!

reklama
Witam!
Rzeczywiście pustki tutaj ostatnio:happy2:
U nas pogoda super, cóż z tego jak już do pracy trzeba iść:baffled::sorry2:
Wczoraj też było znośnie, M był z Kubą na rybach:-D

Iza super, że domek nabiera "życia":tak:na pewno będziecie mieli super miejsce do odpoczynku:tak:
Kasia już komunie się zaczynają:szok:

Nic idę się zbierać do pracy:dry:

Do góry