Andula
Fanka BB :)
Hej ale dziś miałam nerwowy dzień..Ewka wypadła mi z fotelika do kamienia z wyskokości ponad metr:-(Myślałam że na zawał zejdę.Moja wina gdyż jej nie przypiełam
Zadzwoniłam na pogotowie przyjechali i pojechaliśmy na izbę przyjęć gdzie spędziłyśmy prawie 4h
Tak jak się traktuje pacjęta w polsce to napawdę skandal.Zrobili nam 3 prześwietlenia główki i puścili do domu ale ja ledwo żyję nerwy wyssały całą energie.Na szczęście wszytsko jest Ok ma tylko zadrapanie koło oczka..Mam do siebie straszny żal o ten fotelik..
Sorry ,że tak o sobie ,ale nie mam siły myśleć.
Zadzwoniłam na pogotowie przyjechali i pojechaliśmy na izbę przyjęć gdzie spędziłyśmy prawie 4h
Tak jak się traktuje pacjęta w polsce to napawdę skandal.Zrobili nam 3 prześwietlenia główki i puścili do domu ale ja ledwo żyję nerwy wyssały całą energie.Na szczęście wszytsko jest Ok ma tylko zadrapanie koło oczka..Mam do siebie straszny żal o ten fotelik..Sorry ,że tak o sobie ,ale nie mam siły myśleć.

a ja sprzedaję stokke
. Że też ludziska sie nie boją tego zostwić? Ja swój zostawiam ale jest stary i brzydki
od rana pada i jest znacznie chłodniej, ale może pójdziemy sobie pospacerować chociaż na 30 minut
nic się nie stało, Sara nawet specjalnie nie zauważyła, że coś się stało, ale mi się to do tej pory śni po nocach i teraz nawet na sekundę ich w wannie z oka nie spuszczam....
:-)