Melduję się po weekendzie. Znów poza domem - byliśmy u znajomych. Ale tym razem z dzieciakami :-)
Brawo dla Maciusia za aktywny udział w przedstawieniu. My mamy show dzisiaj - Olga występuje
Madzia, nie chcialam Cię straszyć, tylko takie opinie słyszałam :-( Balaton jest duży, więc może nie wszedzie a może to nieprawda? Pewnie najlepiej przekonać się samemu
Kic

Kto to lubiał prasować? Człowiek potrzebny od zaraz! Zapłata to dobra kawa i pogaduchy ;-)
Gdzie ta wiosenna pogoda? Brrr jakie zimno i nieprzyjemnie
Brawo dla Maciusia za aktywny udział w przedstawieniu. My mamy show dzisiaj - Olga występuje
Madzia, nie chcialam Cię straszyć, tylko takie opinie słyszałam :-( Balaton jest duży, więc może nie wszedzie a może to nieprawda? Pewnie najlepiej przekonać się samemu
Kic

Kto to lubiał prasować? Człowiek potrzebny od zaraz! Zapłata to dobra kawa i pogaduchy ;-)
Gdzie ta wiosenna pogoda? Brrr jakie zimno i nieprzyjemnie

Tego jednego co mówił,a słabo słyszałam, to tez nie chce mi powtórzyć. No ale krok do przodu jest ;-)
i w p-lu tez dezorganizują zajęcia. Ja dzień w dzień kazanie robię jak jedziemy do p-la. Maciek chyba troche bierze sobie to do serca, bo np wczoraj sam się przyznał,że był niegrzeczny,ale potem się poprawił. Pani też mówi,ze Maciuś jest bardzo grzeczny,ale jak nie ma tamtego,a odizolowac się ich nie da
Najgorsze,że większość wybryków jest za namową tego kolegi, na którego żadne kary nie działają,a Maciek potem bardzo przeżywa jak np. ma iść do innej grupy do kąta.
wystarczy, że jedno zacznie a 10 powtórzy i już masz raban na całego
osobiście uważam,że większość dzieci jest nie nauczona jeść przy stole o zachowaniu już nie wspomnę
także myślę, że jak Pani zwróciła uwagę to problem wg niej głupi nie był
byliśmy 20 minut poskakać w kałużach i dzieciaki wróciły caaaałe mokre
nie przeszedł taki sam jak ma Liwka, ale wybrał sobie też z Puky, ale zielony w gwazdki