reklama
Maggie2412
Fanka BB :)
Renek - jak mozna wysluchac serduszka w domu? Bo rozumiem, ze polozna nie przywozi specjalnie skomplikowanej aparatury
. Czy przez sluchawki?
I od ktorego tygodnia ? Bo ja mam wizyte u poloznej i u lekarza ogolnego 12 grudnia i chcialabym tez poprosic, bo usg pewnie dopiero po swietach.
MILEGO WEEKENDU DZIEWCZYNY! Ja w ramach ladowania akumulatorkow postanowilam nie robic NIC, poza mila niezobowiazujaca lektura i spacerami z psem (bo suka nie odpusci ;-))

I od ktorego tygodnia ? Bo ja mam wizyte u poloznej i u lekarza ogolnego 12 grudnia i chcialabym tez poprosic, bo usg pewnie dopiero po swietach.
MILEGO WEEKENDU DZIEWCZYNY! Ja w ramach ladowania akumulatorkow postanowilam nie robic NIC, poza mila niezobowiazujaca lektura i spacerami z psem (bo suka nie odpusci ;-))
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ja jestem ledwo zywa prawie nie funcjonuje. pawie nic nie jem bo mdlosci w nocy w dzien i caly czas juz nie wyrabiam wątroba mi wysiada totalnie rano wstaje razm z dzieckiem o 11 zabiera ja opiekunka a potem ide spac spie do 16 i jestem niezywa potem wraca moje dziecko i o 22 jestem juz padnieta i maze o tym aby spac. nie maze jeszcze o tym aby przemineły juz te mdłosci i wymioty bo nic jesc i nic pic masakra.
a w wynikach wyszlo mi jeszcze wirusowe zapalenie watroby typu B i zupelnie nie wiem co mam robic a wizyta dopiero 19-go grudnia.:-(
a w wynikach wyszlo mi jeszcze wirusowe zapalenie watroby typu B i zupelnie nie wiem co mam robic a wizyta dopiero 19-go grudnia.:-(
oceancity28
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny,
czytam, ze wszystkie jestescie dzisiaj takie padniete, wiec i ja dolaczam do grona...:-(
Heksa-
pocieszam cie....
Jak pisalam, mnie mdlosci nie dokuczaja, wiec nie jest tak zle
, ale humor dzisiaj nie za bardzo...
Zycze wam wszystkim milego i udanego weekendu, wypocznijcie !!:-)
czytam, ze wszystkie jestescie dzisiaj takie padniete, wiec i ja dolaczam do grona...:-(
Heksa-

Jak pisalam, mnie mdlosci nie dokuczaja, wiec nie jest tak zle

Zycze wam wszystkim milego i udanego weekendu, wypocznijcie !!:-)
Izabelka
Oski i Wercia
witajcie
moge spac caly czas :-) a po pol godzinie znowu chce sie spac hahaha
Ewa-Krystyna nasze suwaczki sie roznia tak w ogole ;-) nie pamietam czy przy tworzeniu suwaczka sie podaje dlugosc cyklu?? ja mam suwaczek nastawiony na 23-tego, ale wg usg mam termin na 19-tego; czyli dzidzia moim zdaniem pojawi sie kolo 15-tego ;-):-)
Heksa i nikt ci nie powiedzial co teraz masz zrobic?? idz do poloznej sie wypytac, powinna Ci uspokoic...
ja rowniez zycze milego dnia
moge spac caly czas :-) a po pol godzinie znowu chce sie spac hahaha
Ewa-Krystyna nasze suwaczki sie roznia tak w ogole ;-) nie pamietam czy przy tworzeniu suwaczka sie podaje dlugosc cyklu?? ja mam suwaczek nastawiony na 23-tego, ale wg usg mam termin na 19-tego; czyli dzidzia moim zdaniem pojawi sie kolo 15-tego ;-):-)
Heksa i nikt ci nie powiedzial co teraz masz zrobic?? idz do poloznej sie wypytac, powinna Ci uspokoic...
ja rowniez zycze milego dnia

Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Witam Lipcóweczki, i miłego dzionka życzę :-)
Heksa ja na twoim miejscu poszłam bym nawet do lekarza ogólnego, jeśli nie dasz rady iść wcześniej do gina
Heksa ja na twoim miejscu poszłam bym nawet do lekarza ogólnego, jeśli nie dasz rady iść wcześniej do gina

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Hej dziewczyny
Ja chciałam się tylko pochwalić że mój mały pasozyt ma 2 cm
Wczoraj byłam u Gina i wszystko jest w porządku )
widziałam jak bije serduszko no i w ogóle widok jest boski:-)
Acha,,, no i 2,5 tygodnia i prawie 2 kilo do przodu
no ale cóż. staram się ale jak mi się robi słabo i mdło to nie ma mocnych.
miłego weekendu
Ja chciałam się tylko pochwalić że mój mały pasozyt ma 2 cm
Wczoraj byłam u Gina i wszystko jest w porządku )
widziałam jak bije serduszko no i w ogóle widok jest boski:-)
Acha,,, no i 2,5 tygodnia i prawie 2 kilo do przodu

miłego weekendu
Witajcie ja miałam dziś całą noc beznadzienjy sen że byliśmy na tej wizycie( co ma byc w przyszły piątek) i serduszko nie biło,a ja się strasznie tym martwiłam.
Wczoraj mąż odebrał moje wyniki,w sumie wszytko ok tylk w moczy coś tam jest ale pani z labolatorium mu powiedziała że u kobiet w ciąży to sie zdarza.Nie wiem może chodzi o białko? Dziś czuje się taka do kitu ale to chyba nie wina ciąży bo u mnie w pracy większość się tak dziś czuje.
Wieczorem mamy gośc,więc trzeba będzie coś naszykować,a mnie się nie chce

Wczoraj mąż odebrał moje wyniki,w sumie wszytko ok tylk w moczy coś tam jest ale pani z labolatorium mu powiedziała że u kobiet w ciąży to sie zdarza.Nie wiem może chodzi o białko? Dziś czuje się taka do kitu ale to chyba nie wina ciąży bo u mnie w pracy większość się tak dziś czuje.
Wieczorem mamy gośc,więc trzeba będzie coś naszykować,a mnie się nie chce

renek
Mamy lipcowe'08
Czesc dziewczyny, u mnie raz lepiej raz gorzej ogolnie mdlosci bardzo rzadko ale sennosc
i te cholerne wzdecia!!! Czasem nie moge siedziec bo gdzies w boku az mnie kuje...
Malgosiu- tu jest tak, ze polozna przychodzi z takim malutkim sprzetem jedna czesc wielkosci paczki herbatnikow :-) to glosnik a druga czesc ktora przyklada do brzucha jest jeszcze mniejsza i tak wlasnie slychac serduszko;-) Taki sprzecik mozna u nas kupic w sklepie i sluchac sobie serduszka dzidzi kiedy sie chce:-) no my nie mamy takiego niestety:-(

Malgosiu- tu jest tak, ze polozna przychodzi z takim malutkim sprzetem jedna czesc wielkosci paczki herbatnikow :-) to glosnik a druga czesc ktora przyklada do brzucha jest jeszcze mniejsza i tak wlasnie slychac serduszko;-) Taki sprzecik mozna u nas kupic w sklepie i sluchac sobie serduszka dzidzi kiedy sie chce:-) no my nie mamy takiego niestety:-(
reklama
Cześć Dziewczyny! Serdecznie Wam gratuluje Fasoleczek
Gdy zobaczyłam ten wątek uświadomiłam sobie jak ten czas juz zleciał....a tak niedawno nosiłam nasza Niunię pod serduszkem.Życzę dużo radości i niech zdrowo rosną Wasze Fasoleczki.
Pozdrawiam:-)
Pozdrawiam:-)