reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Renek - jak mozna wysluchac serduszka w domu? Bo rozumiem, ze polozna nie przywozi specjalnie skomplikowanej aparatury :sorry2:. Czy przez sluchawki?
I od ktorego tygodnia ? Bo ja mam wizyte u poloznej i u lekarza ogolnego 12 grudnia i chcialabym tez poprosic, bo usg pewnie dopiero po swietach.

MILEGO WEEKENDU DZIEWCZYNY! Ja w ramach ladowania akumulatorkow postanowilam nie robic NIC, poza mila niezobowiazujaca lektura i spacerami z psem (bo suka nie odpusci ;-))

ja jestem ledwo zywa prawie nie funcjonuje. pawie nic nie jem bo mdlosci w nocy w dzien i caly czas juz nie wyrabiam wątroba mi wysiada totalnie rano wstaje razm z dzieckiem o 11 zabiera ja opiekunka a potem ide spac spie do 16 i jestem niezywa potem wraca moje dziecko i o 22 jestem juz padnieta i maze o tym aby spac. nie maze jeszcze o tym aby przemineły juz te mdłosci i wymioty bo nic jesc i nic pic masakra.
a w wynikach wyszlo mi jeszcze wirusowe zapalenie watroby typu B i zupelnie nie wiem co mam robic a wizyta dopiero 19-go grudnia.:-(

Czesc dziewczyny,
czytam, ze wszystkie jestescie dzisiaj takie padniete, wiec i ja dolaczam do grona...:-(
Heksa- :sad:pocieszam cie....
Jak pisalam, mnie mdlosci nie dokuczaja, wiec nie jest tak zle:baffled:, ale humor dzisiaj nie za bardzo...
Zycze wam wszystkim milego i udanego weekendu, wypocznijcie !!:-)

witajcie
moge spac caly czas :-) a po pol godzinie znowu chce sie spac hahaha
Ewa-Krystyna nasze suwaczki sie roznia tak w ogole ;-) nie pamietam czy przy tworzeniu suwaczka sie podaje dlugosc cyklu?? ja mam suwaczek nastawiony na 23-tego, ale wg usg mam termin na 19-tego; czyli dzidzia moim zdaniem pojawi sie kolo 15-tego ;-):-)
Heksa i nikt ci nie powiedzial co teraz masz zrobic?? idz do poloznej sie wypytac, powinna Ci uspokoic...

ja rowniez zycze milego dnia :tak:

Witam Lipcóweczki, i miłego dzionka życzę :-)

Heksa ja na twoim miejscu poszłam bym nawet do lekarza ogólnego, jeśli nie dasz rady iść wcześniej do gina :tak:

Hej dziewczyny:)
Ja chciałam się tylko pochwalić że mój mały pasozyt ma 2 cm :)
Wczoraj byłam u Gina i wszystko jest w porządku )
widziałam jak bije serduszko no i w ogóle widok jest boski:-)
Acha,,, no i 2,5 tygodnia i prawie 2 kilo do przodu :no: no ale cóż. staram się ale jak mi się robi słabo i mdło to nie ma mocnych.

miłego weekendu :)

Witajcie ja miałam dziś całą noc beznadzienjy sen że byliśmy na tej wizycie( co ma byc w przyszły piątek) i serduszko nie biło,a ja się strasznie tym martwiłam.:no:
Wczoraj mąż odebrał moje wyniki,w sumie wszytko ok tylk w moczy coś tam jest ale pani z labolatorium mu powiedziała że u kobiet w ciąży to sie zdarza.Nie wiem może chodzi o białko? Dziś czuje się taka do kitu ale to chyba nie wina ciąży bo u mnie w pracy większość się tak dziś czuje.
Wieczorem mamy gośc,więc trzeba będzie coś naszykować,a mnie się nie chce:no:

Czesc dziewczyny, u mnie raz lepiej raz gorzej ogolnie mdlosci bardzo rzadko ale sennosc
g030.gif
i te cholerne wzdecia!!! Czasem nie moge siedziec bo gdzies w boku az mnie kuje...
Malgosiu- tu jest tak, ze polozna przychodzi z takim malutkim sprzetem jedna czesc wielkosci paczki herbatnikow :-) to glosnik a druga czesc ktora przyklada do brzucha jest jeszcze mniejsza i tak wlasnie slychac serduszko;-) Taki sprzecik mozna u nas kupic w sklepie i sluchac sobie serduszka dzidzi kiedy sie chce:-) no my nie mamy takiego niestety:-(

reklama
Cześć Dziewczyny! Serdecznie Wam gratuluje Fasoleczek :) Gdy zobaczyłam ten wątek uświadomiłam sobie jak ten czas juz zleciał....a tak niedawno nosiłam nasza Niunię pod serduszkem.Życzę dużo radości i niech zdrowo rosną Wasze Fasoleczki.

Pozdrawiam:-)

Do góry