reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

ja też zaglądam z nadzieją jakiś wieści od Kamu i Post Ptaszyny;-);-) mam nadzieję, że Obie tulą swoje Maleństwa:-D:-D:-D
wykrakałam:-):-):-) POST PTASZYNA OGROMNE GRATULACJE:-):-):-):-) W KOŃCU SIE DOCZEKAŁAŚ:-p:-p:-p:-p
Zaraz wyruszam do Babci, więc jak wrócę to pewnie jakiś nowy Bobasek już będzie:-) miłego dnia:-D

reklama
Post ogromne gratulacje!!! w koncu sie doczekalas! wracaj szybko do formy i do nas czekamy na zdjecia i relacje,toz to najdluzej wyczekiwany lipcowy dzidzius jak narazie!!!:happy2:

Ciekawe jak tam Kamu i Dorka:confused:
Niezle nam frekwencja rosnie od poczatku tygodnia:-D:-)

No nieee, ale sie dzieje. Dobrze, że mamy listę dzieciaczków, bo straciłabym rachubę które kiedy sie urodziło;-) dziewczyny jak tak dalej pójdzie, to wszystkie w tym tygodniu urodzicie;-):-D

Post_Ptaszyna przeogromne gratulacje!!! Ika witaj wsród nas!
(no, już nie przeczytam "witam w dwupaku;-))

Cześć dziewczyny, mam na imię Łukasz i jestem mężem Julii, faktycznie nasza dziewczynka ma 3730g, 58cm, APGAR 10/10 i jest bardzo spokojna... Julia czuje się dobrze, chociaż z godziny na godzinę coraz bardziej ją bolą rany... wczoraj o 17:00 sama wstała i przyszła z naszym cudem do pokoju odwiedzin (aż wszystkie położne się zdziwiły i z "dziwną" miną pytały się, czy może chodzić) ;)

Co do małej - boska córeczka tatusia ;] bobas pyzowaty - a miała być taka niewielka ;) hiehie

Więcej napiszę Wam moja żona jak wróci ze szpitala - planuje szybko recover w okolicach czwartku/piątku...

Pozdrawiam, a tym mamom i tatom, którzy jeszcze czekają życzę dużo cierpliwości i wyrozumienia ;] bo naprawdę warto...

wow
ale się dziej:-)
Post i Liwus - gratulacje przeogromne!!!
kamu - jestem w szoku, że już ale w końcu lipiec:-)
Dorka pewnie już po. Czekamy na wieści
z wrażenia to chyba sama zacznę rodzić:-)
Łukasz dziękujemy za wieści o Julii i małej i gratulujemy Wam zdrowiej pociechy

Ostatnia edycja:
Łukaszu, mężu Julii, bardzo dziekujemy za tak wspaniałe wieści:tak:Uściskaj i pozdrów swoje Dziewczyny

Wow, ja tu sobie pisze do Łukasza a Roni za ten czas takiego newsa strzeliła!

Kamu serdeczne gratulacje!!! Maksiu witaj wśród nas!
To jeszcze czekamy na wieści od Dorki, no chyba że któras cichaczem urodzi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry