reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
No to poszło!!!! POST, KAMU ogromniaste gratulacje! Wreszcie sie doczekałyście!!! Duuuuuuuuuuużo cudnych chwil z małymi szkrabkami:tak: Dajcie znać jak już dojdziecie do siebie:-D

Ale sie zaczęło dziać:szok:

Kamu i Post ogromne gratulacje dla was!czekamy na zdjęcia i wracajcie szybciutko do domku!

Łukasz dziękujemy za wieści:tak:

a u mnie nadal nic:dry:umyłam już okno u małego w pokoju ale chyba nie zamierza dzisiaj się pojawić:sorry2:szkoda bo baaardzo zazdroszcze świezoupieczonym mamusia:tak:

Wow, ale wieści!!!! Chyba Surv wczoraj poruszyła lawinę :-D
Wszystkim dzisiejszym Mamusiom i Tatusiom oczywiście serdecznie gratuluję ślicznych maluszków :tak:
Dziewczyny wracajcie szybciutko i bez komplikacji do formy. Dużo zdrówka dla bobasków :tak:

Przepraszam dziewczyny, że się wtrącam, ale nie mogłam się opanować:-D
Cisowianka Twoje bliźniaczki(z pierwszej ciąży) mają na imię tak samo jak ich młodsze siostry mają na drugie imię:confused:
Witam wszystkich!

Imię: Karolina
Ilość posiadanych dzieci: 3 (Nadine, Nicole i Kacpra)
Stan cywilny: panna
Data porodu: 03 lipiec 2008
Miejsce zamieszkania: Gdynia
W moim brzuszku zamieszkały dziewczynki : Gosia Nadine i Natalia Nicole

I skąd tyle pytań dotyczących karmienia, przewijania, kosmetyków skoro już zajmowałaś się dziecmi..........
Z tego co piszesz wygląda na to, że nie masz pojęcia o noworodkach

Ostatnia edycja:
Mnóstwo dobrych wieści dzisiaj, super.
Serdeczne gratulacje dla wszystkich mam!!! :-)

Nieźle się rozkręca ten tydzień... Tylko pomyślcie, co będzie w weekend! ;-)

reklama
Jejku, ale tyzdzień sie zaczął:szok::szok:
Kamu, Ptaszyna - gratulacje ogromne:-):-)
Łukasz- dzieki za info od Julii, pozdrowienia dla Twoich dziewczyn.

Do góry