reklama

Lipiec 2008

wpadłam tylko na chwilę sprawdzić co się dzieje i zaraz zmykam spać:-) jestem strasznie zła bo mam problemy z wejściem na forum i już się martwię co to będzie jak w ogóle nie będę mogła wejść:szok: przecież ja już jestem uzależniona od BB:baffled::-p a Wy nie macie problemów z wejściem na BB??? trzymam kciuki za wszystkie Brzuchatki i Szczęśliwe Mamuśki:-D dobranoc;-)

reklama
My przerobiliśmy chyba wszystkie bajeczki o Franklinie z siostrzyczką bo Pysiu je strasznie lubi.
A i z siostrzyczką jest też film Swięta Franklina ( chyba to taki tytuł) też świetny.
Pysiu niby się cieszy, pyta kiedy mały będzie, twierdzi że będzie go karmił, ubierał i woził w wózeczku ^^
Ale mimo to te akcje z tego tygodnia są niepokojące :(
kicrym chyba najtrudniejsze będzie to utrzymanie rytmu dnia, ale będzie się trzeba starać i już :)
ehh nasze starszaki to na pewno przeżyją, byle jak najmniej boleśnie

Dzisiaj nie idę spać. Mój m jest jakiś 1000 km od sypialni więc mi się nie chce. Bez sensu :(

uf, dzień pełen wrażeń:-)
zobaczymy jak jutro , mam nadzieje że też obfity będzie w emocje i nowe bobaski lipcowe:-)
miłej nocki dla wszystkich:-)

Dorka, gratulacje!!!

co do starszakow, dziewczyny Wasze dzieci sa juz duze, rozumnie i kochane, napewno bedzie dobrze :tak:

ja sama jak wiecie mialam z moim Jasiem przebieg kilka dni
tyle ze on malutki, naprawde malo rozumie, swiat mu sie wywalil do gory nogami
ale robilam wszystko zeby byc jak najwiecej z nim, rozmawialam, tlumaczylam z mezem co sie dzieje, dawalismy mu ja podotykac (mimo ze nie robil tego delikatnie :sorry2:) wyciagnac smoczka, jak chcial zebym z nim szla odkladalam mala, i szlam, ciagle na jego zawolanie
efekt na dzien dzisiejszy
siostra miala rano butelke z Jaska herbatka w buzi
siostra miala butelke z mlekiem w lozeczku bo plakala
przyniosl jej smoczek bo plakala
a wieczorem dostala pierwszy "prezent" - kawalek pudelka i podstawke :cool2:
chyba juz jest mniej zazdrosny ;-)

lece spac bo mala dala nam po palniku
dobranoc kochane i sie rozdwajac grzecznie

Kate, mi się też cos strasznie długo BB otwiera ale myślałam że to tylko mój komp sfiksował i już rzucałam na niego klątwy;-)
No nic, może do jutra się coś rozrusza.
Roni, dzięki za pocieszkę :-) Jasiek naprawdę pomysłowy chłopak :-D Grunt, że są objawy sympatii do siostrzyczki :)

Miłej nocki dziewczynki. Oby jutrzejsze otwarcie kompa okazało się równie fajne jak dziś :tak:

Chciałam wszystkich serdecznie przeprosić za nie porozumienie. Nie mam dzieci. Chciałam tylko dowiedziec się jakie używa się w tych czasach kosmetyków dla niemowlaków. Mam cere wrażliwą jak noworodek. Kupiłam Nivea Baby Sensitive jak mi polecaliście i jestem bardzo zadowolona. Nie jestem na nie uczulona. Jeszcze raz przepraszam!! Karolina
Ładne suwaczki. Długo nad tym myślałaś? :baffled::baffled:
No comment :dry::confused2:

Gratuluję wszystkim nowym mamusiom :-)
dopiero się dopchałam do kompa...:-( (nie ma jak to mieć dziecko na wakacjach, które wiecznie by grało) i widzę, że mam troszkę do czytania...
Jestem po wizycie u mojej gin i to chyba ja zakończę lipcowe rozdwajanie, bo jak mi powiedziała pani doktor: wszystko jest ładnie pozamykane, żadnego rozwarcia i w najbliższych dniach to się raczej nie zmieni :-( no chyba, że mała bardzo mocno nas zaskoczy (ale na to nie liczę:-() W piątek mam przyjść na ktg i usg do szpitala i jeżeli nadal nie będzie nic to umówi się na kolejne, a jeżeli do 25 nie urodzę, to grzecznie mam się stawić w szpitalu na oddziale i poleżeć do rozkręcenia akcji...

dorka - gratulacje, gratulacje, gratulacje:tak: A ja jeszcze planowo 14 dni:baffled: Buhuhuhuhuhuhuhu................:-( No ale cóż: cierpliwie czekam i podczytuję o Waszych szczęściach:-D Pozdrawiam z zachmurzonego Krakowa:-)

Dzien dobry Dziewczynki :-)
witam po pieknie przespanej nocy (ja chyba nie urodze w najblizszym czasie ):wściekła/y:
Dziewczyny mam nadzieje ze sytuacja ze starszakami nie bedzie potrzebowala nadprzrodzonych sil by dac z nia rade :-) mysle ze rady Kicrym (studentki pedagogiki ;-) ) sa jak najbardziej sluszne :-) ponadto kazda z Was jest na pewno swietna mamuska i kto jak Wy sobie nie poradzicie :-) nie ma sie co martwic na zapas, bo moze byc pieknie i kolorowe, a starsze dzieciaczki pokochaja na zaboj nowe dzidzie :-) trzymam za Was kciuki!!
No ciekawa jestem czy dzis tez bedzie taki wysyp Maluszkow :-) bo tydzien nam sie zaczal dosc ciekawie :-)
Ja mam dzis wizyte u lekarza, zobaczymy czy moja szyjka poczynila jakies postepy- choc nie sadze:baffled:

reklama
Witam z rana Wszystkie Nierozpakowane i Wszystkie Szczęśliwe Mamuśki:-):-) myślałam, że znowu będzie jakiś niesamowity wysyp, ale dzień dopiero się zaczyna, więc można brać się za robotę;-) u mnie noc w miarę przespana, ale powolutku dopadają mnie jakieś skurcze, więc liczę na to, że "kiedyś" się rozdwoję:-D:-D:-D muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie, żebym sobie nie musiała nic wkręcać bo jak siedzę i nic nie robię to podłapuję jakieś schizy:baffled: a jak jestem zajęta to jest dobrze:-) miłego dnia i powodzenia na wszelkich wizytach i nie tylko:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry